Tv'yi fazla yoğun kullanmıyorsun sanırım. Ben alalı 2 ay oldu ve tv şu anda 1200 saatte. Bunun 400 saati benden öncesine ait.
Eğer bu dirty screen olayı 1500 saatte etkisiz hale geliyorsa bence dert edecek hiçbirşey yok. Bu geçici sorunu yaşayan arkadaşlar görmezden gelsin derim.
Selamlar.
Dostum, TV yi günde ortalama 13 saat civarında kullanmıssın, bagımlılık olmus sızde . Hos benım TV de gunluk ortalama 8-9 saat cıvarı mesaide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 1 Mart 2007; 18:28:12 >
Orjinalden alıntı: DubLanC Dostum, TV yi günde ortalama 13 saat civarında kullanmıssın, bagımlılık olmus sızde . Hos benım TV de gunluk ortalama 8-9 saat cıvarı mesaide
Bunun sadece 3-4 saati bana ait. Onun dışındaki kısım ben işteyken evdekiler tarafından seyredilenler. :)
biz de cocuklari evde ders calisiyorlar zannediyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Akseaus
quote:
Orjinalden alıntı: DubLanC Dostum, TV yi günde ortalama 13 saat civarında kullanmıssın, bagımlılık olmus sızde . Hos benım TV de gunluk ortalama 8-9 saat cıvarı mesaide
Bunun sadece 3-4 saati bana ait. Onun dışındaki kısım ben işteyken evdekiler tarafından seyredilenler. :)
Merhaba Pioneer plazma tv kullananlar. Ben maalesef pioneer hakkında iyi şeyler yazamıyacağım. Yaklaşık 2 yıl önce aldığım PDP-435HDE plazmada kullanmaya başladıktan 1-2 ay sonra panel camında siyah çizgilenmeler ortaya çıktı. Yetkili servise gönderilen plazmanın paneli İstanbulda değiştirildi. Ancak 1-2 ay sonra aynı problemler tekrar başladı. Digicom bu kez sorunu üstlenmedi. İneternet aracılığıyla bu modellerin pek çoğunda aynı sorun olduğunu öğrendim. Tüketici hakları komisyonu kararına da uymayan Digicom ile mecburen mahkemeleşeceğiz. Marka iyi ancak Türkiye temsilcisi için aynı şeyi söyleyemiyorum. Benzer sorunlar ile karşılaşanların değerli katılımlarını bekliyorum.
Aynı plazma bendede var. Şuana kadar bir sorun yaşamadım.
eger pesin alacaksan butun magazalarla tek tek pazarlik et 5. ya da 6. pazarliktan sonra iyi fiyatlara ulasmis olman gerekir
Ayrica Dogu Bank'tan da fiyat almak lazim.
2 haftadir bakmiyorum ama web sayfalarinda 2-3 site digerlerinden daha ucuz eger siteden alacaksan, yerini yurdunu bilmek lazim magazadaki gibi gorerek almayacaksin ama benim gordugum tamamina yakini Digicom'dan aliyor kira, tezgahtar vs masraflari olmadigindan biraz daha ikram yapabilirler
Magazalarin cok buyuk bolumunde teshir urunu haric ve web sitelerinin hemen hic birinde hazir urun olmaz senden siparis alinca, Digicom'a donup talepte bulunurlar Digicom'un toptan satis fiyatlari da bellidir. Bildigim kadariyla toptanda Digicom'un nakit ve 90 gun olarak iki fiyati var.
Kendisi perakende sattiginda ise sadece kredi kartina taksitli bir fiyata satiyor Magazalar ve digerleri, pesinde bu fiyatin daha altina veriyorlar.
O toptan bayii fiyatina ne kadar yaklasirsan o kadar ucuza almis olursun
belki somut bir cevap olmadi ama nelere dikkat edecegini soylemeye calistim selamlar
Sevgili felmali gayet iyi yazmıssın bence,bende birseyler ekleyim eger iyi fiyata almak istiyorsan cash dusunmek gerekiyor,cunku kart komisyonu taksit maliyeti gibi seyler urunun maliyetini arttırıyor ama taksit dusunuyorum diyorsan onunde 2 secenek var ya biraz pahalı alıp uzun vadeli almak 16 aya kadar pesin fiyatına taksit yapan yerler var tabi bu pesin fiyata taksit maliyeti ekleniyor aslında ,2.secenek kısa taksit + indirim ornek vatan da 8 taksit %8 indirim yapıyorlar bildigim kadarıyla goldda %10 bonus veriyolar bunun gibi biraz arastırırsan dogru fiyatı muhakkak bulursun,simdiden kolay gelsin sevgili mudur
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Yeni ev yaptırdım.Borcum bu ay bitiyor. Malum bu eve bu salona plazma yakışır.bakalım..Mutlaka 6-8 taksit arası almam lazım.
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Yeni ev yaptırdım.Borcum bu ay bitiyor. Malum bu eve bu salona plazma yakışır.bakalım..Mutlaka 6-8 taksit arası almam lazım.
Artık benim de bir "dirty screen"im oldu. Nasıl mı? Benim kız çitoslu elinin 5 parmağını bir güzel ekrana sürmüş ben yokken. Şimdi pioneer yazısının tam üstünde küçük bir el izi var. Tıpkı bebek eli şeklinde bir logonun izi kalmış da burn-in olmuş gibi..:)))
Artık dirty screen mi dersiniz burn-in mi dersiniz bilmem ama, ben bunu nasıl çıkartacam arkadaşlar. Sprey, alkol vs sıvı kullanamıyoruz. Optik bez de çıkartmıyor. Sonuçta yağlı birşey. Ne yapmam lazım?? :))