Lost dostum gonulden tesekkurler yaniliyor muyum bilmem ama, gecen hafta Bimeks'te baktigim cihazda(modelini hatirlamiyorum) cihazin yan tarafinda da kablo yereri gormustum senin gonderdigin cizimde, sanki hepsi arkada gibi duruyor bir de sabit duvar aparati olanlar icin bu kablo yerleri biraz sorun gibi duruyor, ne dersiniz ? Cevahir'de gorustugum Pioneer saticisi '50"de hareketli duvar aparati olmaz' diye bilgiclik yapmisti simdi dusunuyorum da, sabit duvar aparatli 50" bir cihazim olsa kablolama islerim kabus gibi olurdu hoscakalin
Lost dostum gonulden tesekkurler yaniliyor muyum bilmem ama, gecen hafta Bimeks'te baktigim cihazda(modelini hatirlamiyorum) cihazin yan tarafinda da kablo yereri gormustum senin gonderdigin cizimde, sanki hepsi arkada gibi duruyor bir de sabit duvar aparati olanlar icin bu kablo yerleri biraz sorun gibi duruyor, ne dersiniz ? Cevahir'de gorustugum Pioneer saticisi '50"de hareketli duvar aparati olmaz' diye bilgiclik yapmisti simdi dusunuyorum da, sabit duvar aparatli 50" bir cihazim olsa kablolama islerim kabus gibi olurdu hoscakalin
Bir şey değil. 10 gün kadar bir tatilim olduğu için bu tip işlere ayıracak vakit bulabiliyorum bu aralar
Çizimde sadece arkadaki bağlantılar var, yan bağlantılar gösterilmemiş. Bir tarafın fotoğrafını koymuştum diğer taraftada ses vs tuşları var. Ben duvar aparatı ile çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü günlük kullanım için gereken girişleri yana yapmışlar. Arkadaki girişlerden PC ve HDMI yön olarak aşağıya baktığı için çok zorlamaz diye düşünüyorum.
eklenen resimlerle simdi vaziyet tam olarak anlasiliyor yani, kablolalama amaciyla cihazi fazla oynatmiyoruz acaba hareketli duvar aparatinin avatajlari olur mu ? fikirleri olanlari merakla bekliyorum selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: Lost_
quote:
Orjinalden alıntı: felmali
Bir şey değil. 10 gün kadar bir tatilim olduğu için bu tip işlere ayıracak vakit bulabiliyorum bu aralar
Çizimde sadece arkadaki bağlantılar var, yan bağlantılar gösterilmemiş. Bir tarafın fotoğrafını koymuştum diğer taraftada ses vs tuşları var. Ben duvar aparatı ile çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Çünkü günlük kullanım için gereken girişleri yana yapmışlar. Arkadaki girişlerden PC ve HDMI yön olarak aşağıya baktığı için çok zorlamaz diye düşünüyorum.
bunlar Tekirdag'dalar alisveris ve servis talepleri ne kadar saglikli yurur bilemiyorum bir de Digicom'la ilgilerini anlamak icin alinacak cihazin seri no. su bastan ogrenilip, Digicom'dan telefonla teyit istenebilir..
yeni alacaklar icin, temkinli bir sorusturmaya deger selamlar
teknosarayin fiyati iyi gibi ama fazla guven vermiyor bana. pioneer bayiinde 5000 ytl pesin fiyati.diger internet sitelerindede fiyat 5000 ytl civarinda
Arkadaslar uydu ve dvd de ne tarz kablo kullanıyorsunuz tavsiye edeceginiz bir kablo markası varmı?benim uydunun ayarlarında rgb cıkısı var sizce bununla daha iyi bir goruntumu alırım ?birde bu rgb cıkısının 1 ucu 3 lu jacklı digeri plazmaya giren kısmı scart mı oluyor simdiden paylasımlarınız icin tesekkurler kısmetse persenbe 427xa geliyor gelince deneyimlerimi paylasırım siz degerli dostlarla
yaww yazacak birşeyler elbette vardır.. anlatın bakalım LG PC1R topicindeki gibi Burn-in oldu mu kral tv logosu izleyenler white-wash vs. gibi yöntemle çitileyip temizleyenler.. dökün kirli çıkılarınızı.. Panasonic in krallığı da 6ay sürdü, sonra mor bir yılan gelip herşeyi mahfetti karizması yerlerde.. umarım Pioneerda da zamanla böyle birşey patlamaz.. Yani 7.nci nesil Pioneer da hiiç mi yok Burn-in olayı?? veya panelinden ses gelen..? yani fiyat farkını kalitesiyle herşeyiyle hak ediyor mu Pioneer ? . anlatın bakalım.. ööle Pioneer ı alıp koltuğa kurulup kaçmak yoq..
yaww yazacak birşeyler elbette vardır.. anlatın bakalım LG PC1R topicindeki gibi Burn-in oldu mu kral tv logosu izleyenler white-wash vs. gibi yöntemle çitileyip temizleyenler.. dökün kirli çıkılarınızı.. Panasonic in krallığı da 6ay sürdü, sonra mor bir yılan gelip herşeyi mahfetti karizması yerlerde.. umarım Pioneerda da zamanla böyle birşey patlamaz.. Yani 7.nci nesil Pioneer da hiiç mi yok Burn-in olayı?? veya panelinden ses gelen..? yani fiyat farkını kalitesiyle herşeyiyle hak ediyor mu Pioneer ? . anlatın bakalım.. ööle Pioneer ı alıp koltuğa kurulup kaçmak yoq..
Ufukman dostum,
Üstlerde yazdığım burn-in tanışmama aşağıda tekrar yer veriyorum:
Sadece 1 kez başıma geldi. Bir cumartesi öğlen saat 13:00'de tvyi show tvde açık bırakıp dışarı çıktık. Evde kayınvalidem vardı ve kapatmayı ya da kanal değiştirmeyi bilmediği için biz dönene kadar (saat 19:00) 6 saat boyunca show tv'de kalmış. Döndüğümüzde güzel bir show tv logosu (!) izi ile tanıştık. Pek belirgin değildi ama dikkat edince görünüyordu. 1-2 saat başka kanalları izledikten sonra silindi gitti. En ufak bir iz kalmadı. Dediğim gibi bu 6 saat aynı kanalın açık kalması sonucunda oldu. Ve sadece geçici bir iz oluştu. Normalde hangimiz 6 saat aynı kanalı izleriz ki?
Burada bir not olarak da show tv'yi o muhteşem (!!) logolarından ötürü tebrik ediyorum. Bu adamların hiç mi plazmalardan haberi yok. Ve bir logo nasıl olur da hareketsiz olur ve sürekli aynı renkleri gösterir. Gerçekten tebrik ediyorum kendilerini bu duyarlılıklarından (!!) ötürü..
Onun dışında fan sesi, bızlama cızlama, mor yılan, yeşil kertenkele yok. Napiim yok işte..: )
Dirty screen effect dedikleri panasonic'le ilgili şu meşhur mor yılanların da tartışıldığı avforum'da pioneer 427/4270 kullanıcılarının karşılaştığı bir problem. En çok futbol maçlarnda dikkat çekiyormuş, futbol sahası gibi aynı renkte geniş alanlarda ani kamera hreketlerinde ekanda iz kalıyor galiba. İyi anlatamadın demeyin çünkü ben de açıkçası nasıl bişey olduğunu tam anlamadım, inşallah da anlamak zorunda kalmam çünkü bugün LG'yi verip 427'ye geçiyorum. http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=448020 Aşağıdaki linkte de 427(0) cilerin memnuniyet oylaması var. %40 bu dirty screen'den muzdarip, %20 de buzz sesinden şikayetçi. http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=466376 Panasonic Mor yılan işini ilk ben bu forumda gündeme getirmiştim, bu dirty screen'den hiç bahsedilmediği için kafa karıştırmayım diye ortaya atmadım. Ben LG'deki buzz sesinden rahatsızım, inşallah pio'da olmaz...
Avforum'da yapılan anketi tam yazacakken sağolsun 69deccal değinmiş bile. Ama sonuçlar değişik. Ankete şu an itibariyle 106 kişi katılmış:
Hiç Buzzing veya Dirty Screen yok diyenler: %47 Buzzing var diyenler: %19 Hafif dirty screen var diyenler: %26 Ortayla ileri derece arası Dirty Screen var diyenler: %6 Hem Buzzing hem de Dirty Screen var diyenler: %10