Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIONEER PLAZMA kullananlar buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PIONEER PLAZMA kullananlar buraya Sayfa: <<   < önceki  172 173 [174] 175 176 177 178 179 180 181   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
0sedan

21 Temmuz 2008; 13:14:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: aziz0571

arkadaşlar bu hafta sonu cumartesi günü yolum ankamall a düştü.zen elekt.e uğradım 50" full HD bir kuro vardı camekanda duruyordu.daha türkiyeye yeni gelmiş dedi.fiyatı 17 bin ytl küsürdü.bilgisi olan arkadaşlar ve ustalar bizi bilgilendirirse seviniriz.

sevgili aziz o gördüğün model 5000EX modeli 2007 de çıkan serisi sanırım bir yanlış anlama olmuş .. onun dışında o mağazada 50'' full hd başka bir tv yoktur selamlar ... bu arada kaynak çok sağlamdır bilgine ....

Akseaus

21 Temmuz 2008; 13:47:07 

quote:

Orjinalden alıntı: drasil

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

Sanırım branşın göz. Merak ettiğim birşey soracağım:

Sağ solda hep konuşulur, yakından tv izlemenin göz bozduğu şeklinde şehir efsaneleri var. Bir ara araştırmıştım, aslında pek de öyle bir durum yok gibiydi. Bu konuda bizi bilgilendirir misin? Malum, çoluk çocuk var. Bizimki bazen 127 ekran tvnin 1 metre ötesine çörekleniyor.

Teşekkürler.

Sevgili Akseaus,

Evet Göz Hastalıkları Uzmanıyım.

Yakın televizyon izlemenin gözde kırma kusuru olarak adlandırdığımız (Miyopi, hipermetropi, astimatizma gibi) bozukluklara yol açtığı şu anki bilgilerimize göre doğru değildir.

Ancak televizyonu çok yakından izleyen bazı çocuklarda ortaya çıkarılmamış bir miyopi varsa, bu çocuklar iyi göremediği için televizyonu yakından izliyor olabilirler. Yani burada yakından izleme bir sebep değil aslında sonuçtur.

Bu nedenle özellikle ebeveynlerinde miyopisi olan ve televizyonu çok yakından izleyen böyle çocukların bir göz muayenesinden geçirilmesi uygun olur.

Bilginize, sevgilerimle.

Bilgilendirme için teşekkürler sevgili drasil.

Önemli Başlıklarım:
- Pioneer Plazma Ansiklopedisi ®
- 1080i sinyale en uygun olan Full HD LCD mi, Full HD plazma mı?
- Video İşlemci, De-Interlace, Scaling, bunlar ne demek?

Akseaus

21 Temmuz 2008; 13:51:30 

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

herkese selamlar ....

Bir haftlalık tatil kaçamağım sona erdi ... tabi bir sarsıntı geçirmiyo değilim o sıcak kumlardan çivi gibi soğuk denizden sonra Ankaraya gelmekten dolayı ama neyapalım artık yaz sonuna kadar bizde havuzlarda serinleri gayrı....tatil nasıldı derseniz sağolsun marmarishakan kardeşimiz bodrumda mükemmel bir yer ayarladı vallahi hayatımın tatilini yaptırdı bize... bodruma gidecek arkadaşlar mutlaka bi marmarishakan a danışsınlar kendisi turizm acentesinde nerde nevar mazallah ondan habersiz kuş uçmuyor bodrumda eksik olmasın burdan bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum... yaşasın forum dostluğu vallahi her ilde her böldege bir abimiz kardeşimiz bir dostumuz oldu ...sahsım adına ne mutlu bana ...

Bu arada aramıza yeni katılan tüm kuro cular hepinize hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız ...

Hoşgeldin Orhan kardeşim. :)

Önemli Başlıklarım:
- Pioneer Plazma Ansiklopedisi ®
- 1080i sinyale en uygun olan Full HD LCD mi, Full HD plazma mı?
- Video İşlemci, De-Interlace, Scaling, bunlar ne demek?

felmali

21 Temmuz 2008; 14:04:51 

sevgili abim

opme hususundaki istifhamlarini
gayet davet edici buldum
o...

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

quote:

Orjinalden alıntı: felmali

istifham'in acilimi:

feheme , Arapcadaki 'anlamak' fiilinin mastaridir

istifham da anlamak fiilinin kiplerinden biri.. (istif'al babi)

turlu istifham = turlu/cesitli sekillerde anlasilma

buna ragmen operim

yok abi adam istifhamı filan açıkladı etti eyledi sonucu öpmeye bağladı kafaya koydu öpecek bana müsade

felmali
rkarab

21 Temmuz 2008; 14:29:24 

Sayın Osedan, Sayın Murat1968;
Teşekkür ederim. Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: murat1968

Yok o değil arkadaşın söylediği şu link olacak:

http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/plasma/Pioneer_PDP-5080XD.htm

the first cut is the deepest
rkarab

21 Temmuz 2008; 14:40:25 

Medyamarkt Umreniye ile gorüştüm, showroom'dan 507xd ve 508xd satıyorlarmış, fiyatları da sırasıyla 4,000,- YTL (vertical kolonlar dahil) ve 5,300,- YTL (kolonsuz). Kumandaları berbat durumda, kasalar temiz gibi ama oradayken henüz kullanım saatlerine bakmayı öğrenmemiştim (Sayfa-1).

Orhan Bey, elinize su dökemez bunlar....

Saygılar...

the first cut is the deepest
sadays

21 Temmuz 2008; 15:04:40 

quote:

hoşbulduk sadri abi sende iyisin inşallah ...
quote:

Orjinalden alıntı: sadays

orhan hoşgeldin kardeş

sağol orhan iyiyim kardeş uğraşıyoruz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Temmuz 2008; 15:07:09 >

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
-- Tannoy mxc center mx1 rear
-- Philips dvp720sa dvd divx player
-- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo
-- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
drasil

21 Temmuz 2008; 15:44:35 

quote:

quote:

quote:

Sanırım branşın göz. Merak ettiğim birşey soracağım:

Sağ solda hep konuşulur, yakından tv izlemenin göz bozduğu şeklinde şehir efsaneleri var. Bir ara araştırmıştım, aslında pek de öyle bir durum yok gibiydi. Bu konuda bizi bilgilendirir misin? Malum, çoluk çocuk var. Bizimki bazen 127 ekran tvnin 1 metre ötesine çörekleniyor.

Teşekkürler.

Sevgili Akseaus,

Yakın televizyon izlemenin gözde kırma kusuru olarak adlandırdığımız (Miyopi, hipermetropi, astimatizma gibi) bozukluklara yol açtığı şu anki bilgilerimize göre doğru değildir.

Ancak televizyonu çok yakından izleyen bazı çocuklarda ortaya çıkarılmamış bir miyopi varsa, bu çocuklar iyi göremediği için televizyonu yakından izliyor olabilirler. Yani burada yakından izleme bir sebep değil aslında sonuçtur.

Bu nedenle özellikle ebeveynlerinde miyopisi olan ve televizyonu çok yakından izleyen böyle çocukların bir göz muayenesinden geçirilmesi uygun olur.

Bilginize, sevgilerimle.

Bilgilendirme için teşekkürler sevgili drasil.

Rica ederim.

Görüntü: Pioneer PDP 508 XD Plazma TV, Dreambox 500 uydu alıcı
Ev Sineması: Infocus X2 DLP Projeksiyon, Yamaha RX-V657 AV Receiver, Beko DVD-7000 DivX DVD Player, 200X200 Dinon Perde.
Ses Sistemi: 5+1; Önler Wharfedale Diamond 8.3 Arkalar Wharfedale Diamond 8.4, Merkez Diamond 8, Sub. Wharfedale SW 150.
Kablolama: Profigold
0sedan

21 Temmuz 2008; 15:49:51 

Sağol abi hoşbulduk ... Tam gaz devam ...
quote:

quote:

herkese selamlar ....

Bir haftlalık tatil kaçamağım sona erdi ... tabi bir sarsıntı geçirmiyo değilim o sıcak kumlardan çivi gibi soğuk denizden sonra Ankaraya gelmekten dolayı ama neyapalım artık yaz sonuna kadar bizde havuzlarda serinleri gayrı....tatil nasıldı derseniz sağolsun marmarishakan kardeşimiz bodrumda mükemmel bir yer ayarladı vallahi hayatımın tatilini yaptırdı bize... bodruma gidecek arkadaşlar mutlaka bi marmarishakan a danışsınlar kendisi turizm acentesinde nerde nevar mazallah ondan habersiz kuş uçmuyor bodrumda eksik olmasın burdan bir defa daha teşekkürlerimi sunuyorum... yaşasın forum dostluğu vallahi her ilde her böldege bir abimiz kardeşimiz bir dostumuz oldu ...sahsım adına ne mutlu bana ...

Bu arada aramıza yeni katılan tüm kuro cular hepinize hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız ...

Hoşgeldin Orhan kardeşim. :)

drasil

21 Temmuz 2008; 15:54:08 

quote:

Orjinalden alıntı: felmali

sevgili asil doktorum

bu tetris'e tutuldugum donemde
bendeki miyop 1-2 numara ilerlemisti
sonunda cizdirip kurtulduk, Sinan Goker de zengin oldu

yani bu ekrana manyamis sekilde bakinca
cok eyi olmuyor..
muhabbetle

quote:

Sevgili Akseaus,

Bilginize, sevgilerimle.

felmali arkadaş,
Umarım operasyondan memnun kalmışsındır.
Yazınızın ikinci bölümündeki yorumunuza katılıyorum.
Sevgi ile.

Görüntü: Pioneer PDP 508 XD Plazma TV, Dreambox 500 uydu alıcı
Ev Sineması: Infocus X2 DLP Projeksiyon, Yamaha RX-V657 AV Receiver, Beko DVD-7000 DivX DVD Player, 200X200 Dinon Perde.
Ses Sistemi: 5+1; Önler Wharfedale Diamond 8.3 Arkalar Wharfedale Diamond 8.4, Merkez Diamond 8, Sub. Wharfedale SW 150.
Kablolama: Profigold
marmarishakan

21 Temmuz 2008; 18:24:08 

Sevgili Orhan Kardeşim,

Zaman zaman forum aracılığıyla sohbetimizden sonra şahsen de seni tanıdığım için çok memnunum.Çok istememe rağmen ne yazık ki işlerin yoğunluğundan sizlerle yeterince ilgilenemedim burada,kusuruma bakmayın lütfen. Tatil konusunda elimden geleni yapmaya çalıştım.Sizi memnun edebildiysem ne mutlu bana.Bir dahaki sefere daha iyisini yaparız inşallah.

Sevgiler,selamlar kardeşim

HAKAN

quote:

herkese selamlar ....

ACER ASPIRE 5105

1974
caution

21 Temmuz 2008; 22:12:51 

4280xa ve xd en uygun kac ytl ye bulunabiliyor su aralar?

SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe...
Toshiba 46ZF355 HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
0sedan

21 Temmuz 2008; 22:14:33 

Sevgili abicim biz göreceğimiz gördük Allah razı olsun ... işlerinde hep böyle yoğun olsun inşallah tekrar teşekkürler ...
quote:

Orjinalden alıntı: marmarishakan

Sevgili Orhan Kardeşim,

Zaman zaman forum aracılığıyla sohbetimizden sonra şahsen de seni tanıdığım için çok memn