Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIONEER PLAZMA kullananlar buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: TWiST_oF_FaCe
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PIONEER PLAZMA kullananlar buraya Sayfa: <<   < önceki  171 172 [173] 174 175 176 177 178 179 180   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emreka82

18 Temmuz 2008; 9:24:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

lütfen kaliteli bir uydu alıcısı ile cihazın hakkını verin, ferrari alıp mazot koymak olmaz değil mi

Ben de isterim ama açıkçası evin konumu tam olarak uyduya uygun değil ve kablo ile evi çevrelemek de istemiyorum. İşte, ekime kadar bekleyeceğim. 1 ekimde eğer hala dijitale geçmemişse kablo tv, o zaman yapacağı bilirim

Not: Konuyu tv-projeksiyon başlığında yukarılara çektik, hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreka82 -- 18 Temmuz 2008; 9:24:47 >
sadays

18 Temmuz 2008; 9:30:19 

Nasreddin Hocanın fıkrası aklıma geldi yapacağımı bilirim deyince heheheh

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
-- Tannoy mxc center mx1 rear
-- Philips dvp720sa dvd divx player
-- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo
-- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
emreka82

18 Temmuz 2008; 9:36:18 

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

Nasreddin Hocanın fıkrası aklıma geldi yapacağımı bilirim deyince heheheh

Evet Sadays hocam, kablo tv olmazsa ben hemen evdeki külüstür çatı antenini takacağım
playmaker
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 2 günü kaldı.

18 Temmuz 2008; 9:49:09 

quote:

Orjinalden alıntı: emreka82

quote:

lütfen kaliteli bir uydu alıcısı ile cihazın hakkını verin, ferrari alıp mazot koymak olmaz değil mi

Ben de isterim ama açıkçası evin konumu tam olarak uyduya uygun değil ve kablo ile evi çevrelemek de istemiyorum. İşte, ekime kadar bekleyeceğim. 1 ekimde eğer hala dijitale geçmemişse kablo tv, o zaman yapacağı bilirim

Not: Konuyu tv-projeksiyon başlığında yukarılara çektik, hadi bakalım

valla hocam ben kablo tv görüntüsüne 3.5 dakika dayanamıyorum, siz 3.5 ay dayanabilirseniz helal olsun
emreka82

18 Temmuz 2008; 9:56:59 

quote:

valla hocam ben kablo tv görüntüsüne 3.5 dakika dayanamıyorum, siz 3.5 ay dayanabilirseniz helal olsun

Biz ne kötü görüntüler izledik. Bünyeye bir şey olmaz
demirarca

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 10:08:48 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: drasil
İzmir bölümü için söylüyorum.
Müşteri olarak şahsen memnun kaldım.

Dün 4280XA plazmamız eve kuruldu. Sehpa üzerine tercih ettim ama duvara monte edersem de iyi olacak gibi görünüyor. Ben de müşteri olarak Gökay bey'e teşekkürlerimi sunarım. Kablo tv kullanmama rağmen görüntü gayet iyi, fakat bir dijital yayın şart oldu. Artık yapacağım tek şey eylülde dijitale geçeceği belirtilen kablo tvnin gene fos çıkmaması için dua etmek. Gene fos çıkarsa artık dijitürk veya normal uydu bakacağım.

Servis elemanları ile yaşadığım küçük bir anektodu size aktarmak isterim. Servisten gelen bir arkadaşa kurulum sonrası servis menüsüne girip tvnin ne kadar kullanıldığına bakmak istediğimi söyledim. O da bana servis kumandası gerektiğini söyledi Ben de hemen kumandayı kaptığım gibi ilk sayfadaki direktiflere göre servise girdim. Servisteki arkadaş: "Hocam siz nerden öğrendiniz bunu !" dedi Heh heh öğrendim işte dedim. Arkadaş sonrasında daha ciddi davranmaya başladı, teşekkürler bu konu başlığındaki tüm arkadaşlara, çok yardımcı oluyorsunuz.

Daha bitmedi, televizyona laptopu takıp dvd ve hd-dvd baktım ama benim laptopun eskiliğinden olsa gerek (amilo 7400) görüntü biraz takıldı, özellikle hd görüntüde. İşlemci ve ram yetmiyor sanırım. Bir dvd-divx player gerekecek, blurayi de düşündüm ama şu an çok pahalı ve PS3 alma niyetim de yok. Sizin bana önerebileceğiniz dvd-divx player varsa 4280XA'ya yaraşacak, önerileriniz bekliyorum.

siz memnun kaldıysanız ne mutlu bana :) iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirarca -- 18 Temmuz 2008; 10:08:49 >

T.C Tarih Kulübü

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.
MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!
ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm psn : demirarca
demirarca

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 10:12:04 

quote:

quote:

Biz ne kötü görüntüler izledik. Bünyeye bir şey olmaz

zannedersem bu cine5 in şifreli yayınları olsa gerek

T.C Tarih Kulübü

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.
MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!
ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm psn : demirarca
Akseaus

18 Temmuz 2008; 10:14:01 

quote:

Orjinalden alıntı: yıldırans

Arkadaşlar 4280xa yı alalı 10 gün oldu ve oldukça memnunum kesinlikle doğru bir karar vermişim..(eşimin sayesinde) gönül 508 istiyordu ama hem oda 16m2 hemde bütçe ..

Sormak istediğim Tv yi duvara astırdım yerden yüksekliği 78cm biraz daha aşağı düşürmeyi düşünüyorum

Sizlerin tv yükseklikleriniz nasıl paylaşırsanız sevinirim..

Sevgili yıldırans,

TV için ideal yükseklik şudur: Karşısına oturduğunda gözlerin ekranın üst kısmı ile orta kısmı arasında bir yere hizalanmalı. Alt kısımlara hizalanırsa seyir sırasında yeterince keyif vermez ve boyun için ideal bir konum oluşmaz.

Selamlar.

Önemli Başlıklarım:
- Pioneer Plazma Ansiklopedisi ®
- 1080i sinyale en uygun olan Full HD LCD mi, Full HD plazma mı?
- Video İşlemci, De-Interlace, Scaling, bunlar ne demek?

emreka82

18 Temmuz 2008; 10:28:01 

4280XAya uygun bir dvd-player bakıyordum. Geleneği bozmayıp Pioneer dvd playerlara bakayım dedim. DV-600 gözüme hoş göründü USB özelliği olması çok iyi, bir de yeni çıkacak DV-410 var. Şimdi sizce 410'u beklemeli miyim ? Ayrıca DV-600'ün fiyatı ne kadar şu an, DV-410 pazara ne kadar fiyatla girecek ?
Akseaus

18 Temmuz 2008; 10:56:39 

quote:

Orjinalden alıntı: drasil

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

60''de cok buyuk olur diye korkuyorum.pcde 22'' monitorde bile 2gunde bir basim agriyor.

Göz doktoru değilim ama bu baş ağrısının ekranın büyüklüğünden ziyade gözünüzün bozukluğu ile bir ilgisi olabilir. Gözlük ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz ya da numara değişikliği gerekiyor olabilir.

Sevgili Akseaus, Sevgili GoldPunch,
Uzmanlık alanıma girdiği için katkıda bulunayım dedim. İnsan gözü eğer hipermetropi dediğimiz göz bozukluğu yoksa 5-6 m.ve ötesindeki nesneleri görmek için akomodasyon (uyum) yapmaz, dolayısı ile belirttiğiniz mesafe gözünüz için sorun çıkartmaz.

Bu arada Akseaus üstad umarım tatiliniz yaramıştır. Hoşgeldiniz.
Sevgiler.

Sevgili drasil,

Sanırım branşın göz. Merak ettiğim birşey soracağım:

Sağ solda hep konuşulur, yakından tv izlemenin göz bozduğu şeklinde şehir efsaneleri var. Bir ara araştırmıştım, aslında pek de öyle bir durum yok gibiydi. Bu konuda bizi bilgilendirir misin? Malum, çoluk çocuk var. Bizimki bazen 127 ekran tvnin 1 metre ötesine çörekleniyor.

Teşekkürler.

Önemli Başlıklarım:

Akseaus

18 Temmuz 2008; 11:05:58 

@emreka82,

Güle güle kullan kuronu.

DVD-divx playerların miyadı doldu gibi geliyor bana. Pc bağlantısı tercih edilebilir. PC'de mkv oynatma imkanın da olur. PS3 de kaliteli dvd seyretmek ve yanında bluray seçeneğine sahip olmak için iyi bir seçenek.

Selamlar.

Önemli Başlıklarım:

Akseaus

18 Temmuz 2008; 11:16:32