birde ekliyim benım eve gelen misafirler bu tv (pioneer 4270xa)cok net diyorlar ve plazmalarda yakından kotu oluyor ama bu tvnin goruntusu cok net diyorlar fikir vermıstır umarım
sevgili cüneyt ben olsam ikinci opsiyonu tercih ederdim
5080xa desen neyse ama ben 42" lerin öyle ahım şahım bir yanını göremedim diğer plazmalara göre hem de bir kaç arkadaşa bizzat kurduğum halde
katherine için herkes fevkalade olduğu yönünde övgüler düzüyor ben olsam katherine ile paneli hd yönünda şahlandırırdım
ama sen en iyisi online olunca bir de akseausun yorumunu al ondan sonra hareket et
kalbine taş bas ve bir başka bahara sevdanı sakla kardeşim
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
sevgili cüneyt ben olsam ikinci opsiyonu tercih ederdim
5080xa desen neyse ama ben 42" lerin öyle ahım şahım bir yanını göremedim diğer plazmalara göre hem de bir kaç arkadaşa bizzat kurduğum halde
katherine için herkes fevkalade olduğu yönünde övgüler düzüyor ben olsam katherine ile paneli hd yönünda şahlandırırdım
ama sen en iyisi online olunca bir de akseausun yorumunu al ondan sonra hareket et
kalbine taş bas ve bir başka bahara sevdanı sakla kardeşim
Peki üstad; sizin özellikle 4280XA Kuro deneyiminize de güvenerek 2. yol için en azından düşünce bazında işlemi başlatıyorum. Zaten şu an bir tane Kathrein için alım bazında gelişmeler de var. Dediğiniz gibi bakalım Akseus üstad ne diyecek?
Selamlar, saygılar...
sevgili tcuneytb ,siz femali kardeşe sormuşsunuz ama kızmazsanız ben de bir şeyler söylemek istiyorum.çünkü bende hem PIONEER 508XD ve KATHREIN UFS 910 HD uydu alıcısı var.önce şunu söylemeliyi ki KURO'lardaki video işlemcinin kalitesi hiç bir panelde yok.bildiğiniz gibi diğer komponentler iyi ise ,görüntünün iyi olması büyük oranda panellerin işlemcisine bağlıdır.3-4 gün önce bendeki HUMAX HDCI 2000 HD uydu alıcısını,kayınperedere vermemden dolayı,yeni uydu alıcısı arayışına girdim.araştırmalarımın sonucunda KATHREIN UFS 910 HD uydu alıcısında karar kıldım.verdiği görüntüye bakınca ne kadar doğru karar verdiğimi anladım.kanal geçiş hızları da fena değil.bağlantımı HDMI-HDMI olarak ,1080i de en iyi görüntüyü aldım.HUMAX 'dan bile iyi görüntü veriyor.ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim;bu SD yayın kalitesinden fazla bir şey beklememek lazım.taraklanma oluyor fakat diğer uydu alıcımlarından daha az.renkler daha doygun ve daha keskin.menüsü kolay,uzaktan kumanda ve uydu alıcı malzemesi pek hoşuma gitmedi ama konutlara hemen tepki veriyor.HUMAX 'dan daha çok menüsü ve ayar tuşları var.
ayrıca DİGİTÜRK PLUS HD'den daha iyi SD yayın kalitesi.hatta kıyas bile kabul edilmez.gerçi digitürk son yazılımdan sonra düzelme olsa bile,yayınları sıkıştırarak verdiği için plus SD yayınlarda çok kötü. KATHREIN UFS 910 HD son yazılımı 1.05 ile geldi ve diğer forumlarda yazılan bütün sorunlar giderilmiş.linux işletim sistemini kullanıyor ama benim xxx yayınları ve şifre çözme olaylarını sevmediğim için,aldığım yere yalnızca son yazılımını yüklettim,başka bir şey istemedim ama isteyene herşeyi hazır gönderiyorlar.
benim çanak 135 cm MEGA marka,LNB MTI 0.2 db,kablom rg6u6 ve yaklaşık 30-35 metreden uydu alıcısına bağlı ve TÜRKSAT-C'ye bakıyor.yayın kalitesini %95 ile alıyorum.normal SD yayınları KATHREIN UFS 910 HD ile maçları ve HD yayınları DİGİTÜRK PLUS HD ile seyrediyorum.iki receiverden gelen HDMI kablomu DRAGONFLY'a giriyorum ve HDMI çıkış ile plazmama bağlıyorum.dolayısyla istediğim an,bir uydudan diğerine geçebiliyorum.SD yayınlarda DT PLUS'tan, KATHREIN UFS 910 HD geçtiğimde inanılmaz fark oluyor.bu uydu alıcısını rahatlıkla tavsiye ederim.
ancak yukarıda da dediğim gibi iş yalnızca uydu alıcısına bağla değil,panellerin video işlemcisi de çok önemli.şayet yeni aldığınız paneli geri verdiğinizde zarar etmeyecekseniz geri verin ve KURO alın.ama zarar edecekseniz vermeyin ve bu KATHREIN UFS 910 HD uydu alıcısını alın.bir de öyle deneyin.zaten her halukarda uydu alıcısı alacasınız.bence tercihinizi KATHREIN UFS 910 HD den yana kullanın.yalnız Türkiye'de desteği az ve linux işletim sistemini yükletirseniz uykusuz gecelere hazır olun.şimdilik aklıma gelenler bunlar,sormak istediğiniz olursa bildiğimce cevaplarım.fotoğraf makinam ve zamanla ilgili biraz sıkıntım var,şayet olmasaydı size resimlerde atardım.ama inanım ben görüntü konusunda çok kılımdır ve benim gözlemlerime güvenin.ama yine de bu işler kişiden kişiye göre değişir.alırsınız sonra beğenmezsiniz,ben sorumlu olmak istemem.neticede az para değil.ben yalnızca kişisel görüşlerimi yazdım.sevgilerle
Dostum öncellikle yorum yapmanıza çok sevindim. Sağolun varolun. Kahrein ile ilgili bilgileriniz için de ayrıca teşekkürler. Siz değiştirn diye söylemişsiniz ancak şimdi dükkandan aradılar ve malesef kurulum yapıldığı için ve garantisini merkeze bildirip başlattığımızdan dolayı değiştirme yapamıyoruz diye. sadays üstadın dediği gibi artık pioneer aşkı bir başka bahara kaldı. Ama pioneer gelişmelerini bu topikten izlemeye devam edeceğim. Cevap veren herkese çok teşekkürler.
Saygılar, selamlar...
Gecen Paris'te Fnac'in showroom'unu gezdim tamam bazi gozalici kontrasta ve parlakliga sahip (cogu LCD azi plazma) cihazlar var ama senin evindeki performansta onlar hep Pio'dan geride kaliyorlar..
HD goruntuler cok guzel oldugu gibi, Uydudaki soyle 100 kadar kanaldan da, HD'ye yakin lezzet aliyorum 5080'i siddetle tavsiye ederim Param olsa 60" alirdim, o ayri
bir de senin konun, uzerine ne kadar vereceksin bizim sifir Sedan'a bir sor, aldigin yeri de zorla ama boyle tarz bir alisveriste maliyet avantaji mumkun olmaz hatta su anda illa degistir demek dahi icimden gelmiyor gelecek sene 50" 3-4 milyara duserse, bir tane de 50" alirsin, belki boylesi daha iyi olur
selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: tcuneytb
quote:
Orjinalden alıntı: felmali
ustad 2 haftaligina tatile cikti....
Kötü şans. felamli üstad siz ne dersiniz? Sizin de bir çok yorumunuzu okudum. Siz de bir şeyler söylerseniz sevinirim.
sevgili mert katherine ile alakalı bayağı yazılıyordu ilk elden senden duymak güzel oldu ağzına sağlık bir ara fırsat bulursan resim de bekleriz sorması ayıp olmazsa nerden ne kadar aldın acaba?
şaka bir yana dream 800hdlerden bile daha iyi görüntü kalitesi var diyorlar