Daha önce katılacaklar arasında ismim yeralmasına rağmen işlerin aşırı yoğunluğu ve personel eksikliği gibi değişik nedenlerden dolayı söz verdiğimiz topalntıya katılamamdan dolayı öncelikli olarak Orhan'dan ve diğer tüm Pioneer'ci forumdaş abilerim ve arkadaşlarımdan özür dilerim.
Kısmetse bir dahaki toplantıya....
bir daha ki sefer senide aramızda görmekten zevk duyarız.
Forumdaki yazıları ve niklerine göre tahayyülüme en uygun tip Felmali ve Daneel galiba, gerçi Felmali'yi biraz daha göbekli düşünüyordum diğerleri kel alaka
Felmali'nin pio tişörtünü giymeyip üzerine atması da pek hoş olmuş canım
bir gunah cikarmak istiyorum (aranizda papaz varsa oraya dogru yazayim ) Fotograflar cekilirken gobegi iceri cektim Bir de fotograflarin, sucuklari yemeden once cekilmesi buyuk isabet olmus. operim
quote:
Orjinalden alıntı: rg206
Forumdaki yazıları ve niklerine göre tahayyülüme en uygun tip Felmali ve Daneel galiba, gerçi Felmali'yi biraz daha göbekli düşünüyordum diğerleri kel alaka
Felmali'nin pio tişörtünü giymeyip üzerine atması da pek hoş olmuş canım
afiyet olsun. yazıştığımız arkadaşları kanlı canlı görmek çok hoş. felmali de biraz cem yılmaz havası sezdim.eminim kahvaltıda kırıp geçirmiştir arkadaşları. sadays usta kızınız çok şeker.allah bağışlasın. bi dahaki pio kahvaltısını mersinde yapalım.kahvaltıdan sonra narlıkuyuda balık da yeriz. sevgiler,selamlar.
acemi 38 ve diğer arkadaşlar.... Bende pioneer 507 ye next 2000 cis super plus uydu alıcısını component bağladım görüntüler bu kadar net değil(diğer kullananların dediği gibi mat değil kalitesis bir tv gibi) ve kanalların özellikle NTV nin altı kesik tam ekran olunca da görüntü kalitesi çok düşüyor ne yapmam gerekiyor uydu sd performansını arttırmak için. Birde 7. jenerasyon için hangi contrast ayarları en iyi performans veriyordu görüntü kalitesini arttırmak için başka ne yapabilirimmmm... Bu soru hepimizi ilgilendiriyor çünkü o kadar övünerek aldığım pioneer plazmam diğerlerinin televizyonlarının altına düştü, ağrıma gitti yawwww
afiyet olsun. yazıştığımız arkadaşları kanlı canlı görmek çok hoş. felmali de biraz cem yılmaz havası sezdim.eminim kahvaltıda kırıp geçirmiştir arkadaşları. sadays usta kızınız çok şeker.allah bağışlasın. bi dahaki pio kahvaltısını mersinde yapalım.kahvaltıdan sonra narlıkuyuda balık da yer