Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIONEER Plazma Ansiklopedisi ®

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: themightypirate, balkesli, 0sedan
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PIONEER Plazma Ansiklopedisi ® Sayfa: <<   < önceki  151 152 [153] 154 155 156 157 158 159 160   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
0sedan

20 Mayıs 2008; 10:59:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sevgili 06pony hayırlı olsun güle güle kullan ... ayrıca bu yan hoparlör mevzusu aklıma takılmıştı bende bu eskiden kalma PDP-S38 kutularını açtım S50 lerle aynı tamamen watt olarakda 13 watt bilgin olsun ... ama S 58 di sanırım gelinca ilk bajkacağım şey çıkış gücü olacak ...syagılar
quote:

Orjinalden alıntı: 06pony

sevgili akseaus

06pony olarak 428xd ve 427xa kullanıcıları arasındayım 427xa modelini 508xd ile değiştirdim bu kaydımı değiştirebilirmisin. Ayrıca sevgili Orhan'a da teşekkürler fiyat ve diğer konularda çok yardımcı oldu sağolsun.

Herkeze iyi çalışmalar,iyi günler,kolay gelsin.

0sedan

20 Mayıs 2008; 11:01:50 

Sevgili onur rica ederim ... ben teşekkür ederim sohbetinle beni şereflendirdin hayırlı olsun ... selamlar
quote:

Orjinalden alıntı: onurhunters

Selamlar;

Uzun süren araştırmalar sonunda nihayet panel mevzusunu 4280xa ile sonlandırdım. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkürler hem pio tutkunlarına hem de panasoniclilere , Osedan a özel olarak teşekkür ederim gerçekten çok ilgiliydi ve çok yardımcı oldu Akseaus Üstad kaydımı yaparsanız sevinirim..

Paylaşımlara devam

Saygılar..

onurhunters

20 Mayıs 2008; 11:36:53 

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

hadi hayırlı olsun

Teşekkürler Hocam; şimdi tek bir sorun kaldı o da hangi kaynaktan izleneceği..

Bu konuda bistroman arkadaşın next 2000 cis yorumundan sonra sanırım d-smarta yöneleceğim,ancak farklı bir tavsiye gelirse ona da açığım.. mesela iyi bir hd uydu alıcısı da aklımdan geçmiyor değil ama sıkı bir tavsiyeye ihtiyacım var..

Ayrıca scart bağlantı için hama demişsiniz, tam ismi nedir bu kablonun ve de nerede bulabilirim.

Son olarak 24 Mayıs ta aranıza katılmayı çok isterdim ama kısmetse o gün dünyaevine gireceğim, artık birdahaki sefere diyelim..

demirarca

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 13:26:30 

pio fiyatları güncellenmiştir..istediğiniz modeller için mail yada telefonla ulaşabilirsiniz.

T.C Tarih Kulübü

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.
MUSTAFA KEMAL ' İN ASKERLERİYİZ!
ATA'mızın BEDAVA imzası için http://www.koprualti.com.tr/ic/ata.htm psn : demirarca
sadays

20 Mayıs 2008; 15:26:57 

quote:

Orjinalden alıntı: onurhunters

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

hadi hayırlı olsun

Teşekkürler Hocam; şimdi tek bir sorun kaldı o da hangi kaynaktan izleneceği..

Bu konuda bistroman arkadaşın next 2000 cis yorumundan sonra sanırım d-smarta yöneleceğim,ancak farklı bir tavsiye gelirse ona da açığım.. mesela iyi bir hd uydu alıcısı da aklımdan geçmiyor değil ama sıkı bir tavsiyeye ihtiyacım var..

Ayrıca scart bağlantı için hama demişsiniz, tam ismi nedir bu kablonun ve de nerede bulabilirim.

Son olarak 24 Mayıs ta aranıza katılmayı çok isterdim ama kısmetse o gün dünyaevine gireceğim, artık birdahaki sefere diyelim..

nerede bulacağınızı bilmem ancak 40 ytl fiyatı varmış modeli yazdı zaten acemi38 arkadaş açıkçası pgv 7000 ile aradaki fiyat farkı 20 ytl gibi ancak hamanın kablosu üzerinden hama yazısını kaldırsan Made in China

oysa pgv7000 bayağı klas bir kablo görüntü kaliteleri arasında hiç bir fark yok dolayısıyla 20 ytl cebimde kalsın diyen hama alacak tip te benim için önemli diyen pgv7000 alacak

bistromanin next yorumu kendini bağlar kesinlikle d-smart nextden çok çok önde değil yüzde ver deseniz %5 ancak veririm

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
-- Tannoy mxc center mx1 rear
-- Philips dvp720sa dvd divx player
-- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo
-- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
KAZASKA

20 Mayıs 2008; 15:37:03 

Merhaba arkadaşlar,

508 xd ye uygun bir CI modül ile DT ya da DT+ kartı takılabiliyor mu? bilen varmı? ya da daha önce bu konu konuşuldu mu?

Sevgili osedan aynı soru RCS LX60 içinde geçerli.

felmali

20 Mayıs 2008; 16:05:27 

sevgili KAZASKA

konusulmustu
DT+ ile modul mumkun degil
zaten d-smart kendi bunyesinde Turksat'i vermeye basladigindan beri
DT Turksat uzerinden modul vermeyi birakti
selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: KAZASKA

Merhaba arkadaşlar,

508 xd ye uygun bir CI modül ile DT ya da DT+ kartı takılabiliyor mu? bilen varmı? ya da daha önce bu konu konuşuldu mu?

Sevgili osedan aynı soru RCS LX60 içinde geçerli.

felmali
KAZASKA

20 Mayıs 2008; 16:21:47 

Teşekkürler sevgili Femali

Ne yapalım şimdilik hayatımızdan kutu eksiltemeyeceğiz anlaşılan.

bistroman

20 Mayıs 2008; 17:27:26 

sadays usta

acaba 200 saati geçmeyen normal ayarlar, görüntü renginin soluk ve mat olmasına bir etken midir.? ama bu sefer normal 200saat öncesi ayarlarda Dsmart neden canlı ve parlak çıktı o zaman?

Pioneer 428xd KURO Plazma - Sony DAV-DZ660 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /SkyStar Dig.Tv.Kartı/Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./AsusTA230 300W Kasa/AirTies Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
KORO

21 Mayıs 2008; 9:10:14 

Teşekkürler sevgili 0sedan...

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

koro kardeşim artık alışınca insana zor geliyor arıyor gözlerimiz ... senide istanbulda görmek isterdik... bakalım bu ilki olacak kısmetse 2345..... seri diğer illere kayarak çoğalır ... selamlar ... tekrar hoşgeldin

quote:

Orjinalden alıntı: KORO

Herkese selamlar,

Yogunluktan bir süredir sohbetten uzak kalmıştım.

Arkadaşlar ben ne yazık ki 24 mayıs taki kahvaltıya katılamayacağım. Gerçekten aranızda olamayacağım için üzülüyorum ancak o tarihte istanbuldan misafirlerimiz olacak ne yazıkki.

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara keyifli seyirler dilerim.

Selamlar...

4280XA
sadays

21 Mayıs 2008; 9:54:39 

quote:

Orjinalden alıntı: bistroman

sadays usta

acaba 200 saati geçmeyen normal ayarlar, görüntü renginin soluk ve mat olmasına bir etken midir.? ama bu sefer normal 200saat öncesi ayarlarda Dsmart neden canlı ve parlak çıktı o zaman?

ya pgv3300 kablon bozuktu veya nextin menüsünden yuvu etkinleştiremedin bilemiyorum ne olduğunu fotoğraf makinesi ile bir iki resim ekleteceksiniz bana unutmazsam kayınbiraderin 8.1 megapiksellik sonysi bende çekip koyayım bir ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Mayıs 2008; 9:53:38 >

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
-- Tannoy mxc center mx1 rear
-- Philips dvp720sa dvd divx player
-- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo
-- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
alper kürşat

21 Mayıs 2008; 10:24:22 

Selam Arkadaşlar,

Aranıza İskenderundan katılıyorum. Yaklaşık 3 ay süren araştırmalarım sonucu 428XD aldım. XD kullanıcıları arasında hatta tüm Pioneer ekibi içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yazı ve yorumlarınızı ilgi ile takip ediyorum.

Dün akşam TV kurulumunu yaptık sayın Bistroman 'in katkılarıyla... :)) Digiturk ile yayını alıyorum. Altın uçlu kalın Scart-Scart bağlantısı ile izledim. Saat 6 civarı kurdum TV'yi, gece 1 hala Kuro başındaydım. Yemeği bile unutmuşum. :)) Bir ara DVD denedim karanlık görüntülerdeki performansına bir kez daha hayran kaldım.

Şöyle ifade edeyim dün akşam evde aldığım görüntüyü yaklaşık 3 aydır dolaştığım hiçbir mağazada görmedim. (HD - Full HD yayınları kapsam dışı)

Düşündüğümümün çok daha ötesinde bir görüntü ve ses kalitesi ile karşılaştım. Ve kendi kendime nazar etmekten korktum. Yarın resimlerle birlikte sizlerle paylaşma imkanım olacak. Eğer imkan elverirse PS3 bağlantılı