Tamamen şahsi kanaatimdir 507 iyidir, alternatifi 50PV70 olabilir bilgisayar bağlamayacaksan, arada %30-40lara varan bir fiyat farkı vardı diye biliyorum, %15-20lere iniyorsa fark Pioneera yönelinebilinir.
Gerçi insan ileride ne bağlayacağını da kestiremiyor, ben 705 almak istiyordum en fazla 805, 875 alınca fullhdye yönelseymişim dedim ama receiverdan 4 ay önce almış bulundum, rahatsız edici olmadığından bir 3 sene de kullanacağım. PS2+reon üzerinden dvdleri seyrediyorum, bilgisayarla vga üzerinden ripleri, bilgisayar üzerinden ripleri seyredeceksen ağırlıkla, Pioneer daha iyi bir seçim olabilir, 1:1 pixel mapping de baya fark var. Ama yok sadece TV seyredeceğim diyorsan 50PV70F de olabilir çünkü ne tv alırsan al 3 seneye en geç bir fullhd ile değiştireceksin, 1080i fullhd plazma sette optimum seyredilir ve HD kanal sayısı arttıkça bu daha fazla bir şekilde fark yaratan bir unsur olacak, işlemcisi kuro da olsa, abtde olsa reon da olsa gennum da olsa upscale downscale olayı sakat bir mevzu, çözünürlük ve detaydan yiyor.
Çok az daha beklersen 50PX80 ler piyasaya girecek ama çok ucuz gireceklerini zannetmiyorum. Çok bilinmeyenli denklem oldu biraz, kusuruma bakmayın.
HD ready tv için 4000lira üzeri bir fiyat bana biraz fazla geliyor ama bu da tamamen kişisel bir görüştür.
İnanmazsınız toplantı şimdi bitti bugünlük yarına Allah kerim adamlar ne otel yapmış vallahi bravo yolununz düşerse Sapancaya Güral Sapanca Wellnes Parka uğrayın olmaz böyle bir şey bir sürü 5 yıldızlı otelde kaldım ancak burası bir başka yapılmış
bu arada 24'ü için bir planım yok ancak biz de işler hiç de belli olmaz hem cumartesileri hanımın ve büyük kızın kursu olduğu için küçük kızla 1 saatliğine arkadaşları göreyim diye uğrayabilirim kalın sağlıcakla pestilim çıktı uyuyayım biraz
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
508XD için bir kaç resim koyayım dedim.PC görüntüsü HDMI-HDMI bağlantıyla ve 720p.yalnız buradaki video player'e dikkat edin arkadaşlar.görüntüyü harika işliyor.bunu işlemciyi kullanarak yazılımla yapıyor.ben çok beğendim.
bu da BS Playerle çekildi.yine 720p görüntü.belki bu kuro'ları almaya düşünen ve kararsız kalan arkadaşları etkiler ve kuro alırlar.
Sevgili Akseaus kayıtlar kapanmadı ise PDP 508 XD ile kaydımı yapabilir misiniz? Gerçi ev nakli nedeni ile kurulumu 15-20 gün sonra yapılacak ama, ne olur ne olmaz kayıtlar kapanıp da açıkta kalmayalım.
Teşekkür; başlığın duayenleri ve bağımsız yorumcuları Akseaus, felmali, sadays ve 0sedan'a kanıma girerek beni Kuro'landırdıkları için.
Teşekkür; Kuro'yu aldığım İzmir Arca Tic.den Gökay beye,sanal ortamda kurulan iyi niyetli ilişkilerin ticarete de yansıtılabileceğini yakın ilgisi ile gösterdiği için.
Görüntü: Pioneer PDP 508 XD Plazma TV, Dreambox 500 uydu alıcı Ev Sineması: Infocus X2 DLP Projeksiyon, Yamaha RX-V657 AV Receiver, Beko DVD-7000 DivX DVD Player, 200X200 Dinon Perde. Ses Sistemi: 5+1; Önler Wharfedale Diamond 8.3 Arkalar Wharfedale Diamond 8.4, Merkez Diamond 8, Sub. Wharfedale SW 150. Kablolama: Profigold
guzel guzel alti ay bekleyenler icin bir ucuz alma firsati ortaya cikti insan bir hos olmuyor degil ama gecen alti ayda, ozellikle Digiplus sayesinde oyle maclar, belgeseller ve filmler seyrettim ki.. kendimi avutmak icin bir suru sebebim oldu sevgiler
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sevgili Akseaus kayıtlar kapanmadı ise PDP 508 XD ile kaydımı yapabilir misiniz? Gerçi ev nakli nedeni ile kurulumu 15-20 gün sonra yapılacak ama, ne olur ne olmaz kayıtlar kapanıp da açıkta kalmayalım.
Teşekkür; başlığın duayenleri ve bağımsız yorumcuları Akseaus, felmali, sadays ve 0sedan'a kanıma girerek beni Kuro'landırdıkları için.
Teşekkür; Kuro'yu aldığım İzmir Arca Tic.den Gökay beye,sanal ortamda kurulan iyi niyetli ilişkilerin ticarete de yansıtılabileceğini yakın ilgisi ile gösterdiği için.
Sevgili drasil,
Kaydını keyifle yaptım. Kayıtların kapanması diye de birşey olmayacak. Tabii ben devam ettiğim sürece. :)