Benim sormak istediğim bir konu var müsadenizle.Eğer Allah'tan bir aksilik olmazsa Haziran ertesi bende Kuro alacağım.Uzun zamandır bu konunun müdavimiyim ve ara ara arkadaşların bildirdiği kampanya, indirimli fiyat olaylarında kafama takılan bir durum var.En son bir forum dostu PDP-5080 XA'nın İstinye Digicom'da 4.800 ytl, 9 taksitle satıldığına dair birşeyler yazmıştı yanılmıyorsam.Bu televizyonun liste fiyatı ile PDP-508 XD'nin liste fiyatı arasında 500 ytl fark olmasına rağmen ben daha hiç PDP-508 XD'nin 5.300 ytl + taksit gibi indirimli bir fiyattan satıldığını okumadım.
Acaba PDP-508 XD indirime tabi tutulmuyor mu, yoksa ben mi denk gelemiyorum ?
Hayalimde XD var, eğer ki bu kampanyalar devam eder, PDP-508 XD'de belirtilen oranlarda indirimle satılmaya başlarsa imkanlarımı zorlayarak sahip olmayı düşünüyorum.İnşallah bunu gerçekleştirir, en azından bir diğer kahvaltınıza Kuro sahibi olarak bende katılırım.
Saygılarımla.
Benim sormak istediğim bir konu var müsadenizle.Eğer Allah'tan bir aksilik olmazsa Haziran ertesi bende Kuro alacağım.Uzun zamandır bu konunun müdavimiyim ve ara ara arkadaşların bildirdiği kampanya, indirimli fiyat olaylarında kafama takılan bir durum var.En son bir forum dostu PDP-5080 XA'nın İstinye Digicom'da 4.800 ytl, 9 taksitle satıldığına dair birşeyler yazmıştı yanılmıyorsam.Bu televizyonun liste fiyatı ile PDP-508 XD'nin liste fiyatı arasında 500 ytl fark olmasına rağmen ben daha hiç PDP-508 XD'nin 5.300 ytl + taksit gibi indirimli bir fiyattan satıldığını okumadım.
Hayalimde XD var, eğer ki bu kampanyalar devam eder, PDP-508 XD'de belirtilen oranlarda indirimle satılmaya başlarsa imkanlarımı zorlayarak sahip olmayı düşünüyorum.İnşallah bunu gerçekleştirir, en azından bir diğer kahvaltınıza Kuro sahibi olarak bende katılırım.
Saygılarımla.
Merhaba,
Bu kahvaltıya katılmak için kuro ya da Pioneer sahibi olmak gerekmiyor. Pioneer'a sevgi duyan ya da topiğimizin müdavimi herkesi konuk etmekten memnuniyet duyarız. Özellikle de nicki 1905 ile bitenleri diyecem, kıyamet kopacak. Şaka, 1903 ve 1907'li dostlarımız da tabii ki gelebilir.
508XD fiyatı ile ilgili beklenti meselesine gelince. Hepiciğinin fiyatları düşüyor. 508XD bu işten muaf kalmaz. O da düşer. Hele de 9'lar piyasaya girdikten sonra. Amma ve lakin bu tahmin herhangi ekonomik bir olumsuzluk olmayacağı, kurların yükselmeyeceği ön koşulu iledir.
Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akseaus -- 8 Mayıs 2008; 19:41:10 >
Bugun ankara zen teknolojide pioneer 507 xa fiyatı taksitli 3440 ytl idi süper fiyat daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ilgilenenlere duyrulur ben 3650 ytl ye almıştım şimdiden - 200 ytl deyim...
demirarca
Uzaklaştırılmış 15 gün cezanın 1 günü kaldı.
8 Mayıs 2008; 22:20:20
quote:
Orjinalden alıntı: 0sedan
Sevgili abilerim,kardeşlerim,arkadaşlarım uzun aktarmalarla dolu bir yolculuktan sonra nihayet vatan topraklarına sağsalim döndüm. aslında daha erken gelecektim fakat uçak la ilgili sıkıntı rezervasyon vs gibi nedenlerde dolayı anca gelebildim ... merak eden arkadaşlar için gitme sebebim olan abimin sağlık durumu şu an mükemmel derecede iyi herhangi bir sıkıntı yok sadece gülmeye ve hapşırmaya gelemiyor onun dışında herşey gayet iyi ...
hoşgeldin geçmiş olsun ayrıca acil şifalar dilerim.
Hafta sonu cevahir pioneer da eisa ödüllü full hd 50" kuro ile hd ready 50" kuro yanyana idi. Yayın 1080p medya hd dvd. Tabi ki detaylı ayarlar ile oynayamadım. Her ikisi de fabrika ayarlarında idi. Benim için şaşırtıcı oldu hd ready kuro canlılık, kristalize ,renkler açısından çıplak gözle daha önde bir görüntü sergiliyordu. Siyah ve beyazlar aynı gibiydi. Çözünürlüğe dayalı farkları ise ancak 30 cm farkedebildim.
Sn.Akseaus ,Pioneer sempatizanları derseniz o zaman , sn.Osedan`ın yeri yetmez, Olimpiyat stadı yetkilileri ile görüşmek gerekecek saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: Akseaus
quote:
Orjinalden alıntı: reef1905
Selamlar ;
Saygılarımla.
Merhaba,
Bu kahvaltıya katılmak için kuro ya da Pioneer sahibi olmak gerekmiyor. Pioneer'a sevgi duyan ya da topiğimizin müdavimi herkesi konuk etmekten memnuniyet duyarız. Özellikle de nicki 1905 ile bitenleri diyecem, kıyamet kopacak. Şaka, 1903 ve 1907'li dostlarımız da tabii ki gelebilir.
508XD fiyatı ile ilgili beklenti meselesine gelince. Hepiciğinin fiyatları düşüyor. 508XD bu işten muaf kalmaz. O da düşer. Hele de 9'lar piyasaya girdikten sonra. Amma ve lakin bu tahmin herhangi ekonomik bir olumsuzluk olmayacağı, kurların yükselmeyeceği ön koşulu iledir.
Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Begonvill -- 9 Mayıs 2008; 10:00:44 >
samsung led tv mağazamda var ve kesinlikle siyah öyle değil!!
Demirarca kesinlikle katılıyorum, LCD'lerin böyle dar bir açıdan çekilmesi de pek yardımcı olmamış. LED backlightlı model de nasıl clouding var gibi gösterilmiş ben onu da çözemedim.
Bigmaster o tvnin kontrastı fazla açık bence, ne kadar siyah olduğundan çok siyah içindeki detaylar önemli ve o eldiven hatları dokusu mspaintte bucketfill le doldurulmuş gibi kaybolmus gitmiş. Belki de çekimdendir.
Hep dediğim gibi tv görüntü performanslarını değerlendirmek adına fotoğraflara itibar etmeyin. En moktan tvnin öyle süper fotoğrafları çekilebilir ki herkes hayran kalır. Aynı şekilde en iyi tvnin öyle berbat fotoğrafları çekilebilir ki herkes o tvden uzak durulması gerektiğini düşünebilir.
Yukarıdaki karşılaştırma resmine gelince. Ben de o LCD'lerin parlaklık seviyelerinin doğru ayarlarda olduğunu sanmıyorum. Ayrıca resim biraz soldan çekilmiş ve LCD'ler sağda kalmış. LCD'lerin müzmin açı sorunu nedeniyle de öyle içler acısı bir sonuç alınmış gibi. Özellikle Samsung LED LCD'yi ben kendi gözlerimle gördüm. Çok çok iyi siyahları var. Kuroya yakın. Başka da öyle bir LCD yok zaten.
Sözün özü kuronun siyahlarının üstünlüğüne delil olarak o fotoğrafı kullanmayın derim. Kuronun siyahlarının mükemmelliğini göstermek için o resme ihtiyaç yok. Kullananlar bilirler.
sevgili arkadaşlar,acaba kimlerin kesin geleceğini şimdiden liste yapılsa da öğrensek.çünkü ben de gelmek istiyorum ta DENİZLİ 'den.ama tanışmak istediğim kişiler gelmeyecekse,gelmemin bir anlamı olmayacak.bir anket açılsa bu konuda nasıl olur arkadaşlar.hem bu buluşmayı hazırlayan arkadaşa da bir fikir verir ve hazırlığını ona göre yapar.
10 mayısta aranızda olamamktan üzüntü duyuyodum ,fakat tarihi değiştirmenize çok sevindim inşallah 24 mayısta bütün üstadlarla güzel bir gün geçiricezz....