Tamamdır üstad , Herkes direk kendi topiğine girdiği için başlık dikkat çekmedi sanırım,sizin yaptığınız gibi diğer topiklerde de yapılırsa katılım yüksek olur kanısındayım. Ayrıca bizi de yönlendirdiğiniz için teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Akseaus
Arkadaşlar bu hafta önemli bir anket açıldı tv ve projeksiyon bölümünde:
arkadaşlar 428XD modeli kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirimiyim..yaptıkları özel bir ayar yada buna benzer farklılık yaratıcak bu forma özel kullanım bilgileri varsa rica etsem..
Yok yok.. Herkes resim koyarsa sayfa açılmaz olur herhalde.. Zaten kimse koymamış.. Para cepte kaldı, iyi oldu.
Imageshack aracılığı ile nasıl resim konulacağı ilk sayfamızdaki SSS bölümünde var. Imageshack resimleri forum kotasyonundan yemez. Bu yüzden istediğiniz kadar koyabilir, alıntı da yapabilirsiniz. Forum şişmesin diye alıntılardan silmenize de gerek kalmaz.
arkadaşlar 428XD modeli kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirimiyim..yaptıkları özel bir ayar yada buna benzer farklılık yaratıcak bu forma özel kullanım bilgileri varsa rica etsem..
Merhaba ocean355,
Benim tavsiye ettiğim ayarlar topiğimizin ilk sayfasındaki SSS kısmında var. Oradan bakabilirsin.
Ben de kullandım:) Uzun süredir yazamıyordum. Sayfalar alıp başını gitmiş yine. Bu arada, teknolojisi sonlanıyor olsa da Toshiba HD-DVDPlayer aldım 4 DVD hediyesi ile Vatandan. En azında upscale yapan bir dvdoynatıcım oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: cmax
Ben de kullandım:) Uzun süredir yazamıyordum. Sayfalar alıp başını gitmiş yine. Bu arada, teknolojisi sonlanıyor olsa da Toshiba HD-DVDPlayer aldım 4 DVD hediyesi ile Vatandan. En azında upscale yapan bir dvdoynatıcım oldu.
428XD için özel bir fiyat buldum almak isteyen arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirler şimdiden teşekürler
fiyat ne?
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600