Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIONEER PLAZMA kullananlar buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PIONEER PLAZMA kullananlar buraya Sayfa: <<   < önceki  145 146 [147] 148 149 150 151 152 153 154   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KORO

28 Nisan 2008; 12:24:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yeni kurolanan tüm arkadaşlara keyifli seyirler dilerim...

4280XA
KORO

28 Nisan 2008; 12:29:28 

Dün akşam malum sebepten dolayı birlikte Kuro aldırdığım arkadaşlarımdan birinin evindeydim.
Kendisinde DT Plus vardı.
HD maç izleyeceğiz diye keyifle gittik ama maalesef receiver daki kendi kendine resetlenme olayı canına tak etmiş,servis çağırmış.
Serviste bir sd kutu verip biz bir bakalım diye hd kutuyu götürmüşler..
Dün akşam ilk defa Kuronun performansını hiç beğenmedim,keşke hiç izlemez olaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORO -- 28 Nisan 2008; 12:30:30 >

4280XA
sadays

28 Nisan 2008; 14:16:56 

o kadar da değil scarttandır iyi bir scartla çok kötü değil ama uydu recevier kadar iyi de değil

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
-- Tannoy mxc center mx1 rear
-- Philips dvp720sa dvd divx player
-- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo
-- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
hakkinenk

28 Nisan 2008; 14:28:36 

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün panasonic 50" 507xa aldım. Bimeksten 5000/10 taksite.Yanında 600 ytlye samsungtx35 ev sinema sistemi. Bu tv hakkında pek bilgim yok. Alırken cazibesine ve pioneer markasının güvenirliliğine kapılarak aldım. İyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Bir de 508 modeli varmış. Hangisi iyidir?Digiturkten Sd yayınlarda, hd yayınlarda ve dvd, bluray flimlerde memnun olurmuyum. Çok para verdim ya Makina 5 ay sonra kurulacak ve kullanılacak. O güne kadar kutusunda bekleyecek. Kontrol edilmesi gereken bişeyler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Gönlüm Zengin
Akseaus

28 Nisan 2008; 14:33:27 

quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün panasonic 50" 507xa aldım. Bimeksten 5000/10 taksite.Yanında 600 ytlye samsungtx35 ev sinema sistemi. Bu tv hakkında pek bilgim yok. Alırken cazibesine ve pioneer markasının güvenirliliğine kapılarak aldım. İyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum. Bir de 508 modeli varmış. Hangisi iyidir?Digiturkten Sd yayınlarda, hd yayınlarda ve dvd, bluray flimlerde memnun olurmuyum. Çok para verdim ya Makina 5 ay sonra kurulacak ve kullanılacak. O güne kadar kutusunda bekleyecek. Kontrol edilmesi gereken bişeyler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba hakkinenk,

Moralinizi bozmak istemem ama hiç iyi bir iş yapmamışsınız. Fiyat 507XA için çok yüksek. Bu fiyat civarlarına bir sonraki ve daha üst versiyonu olan 5080XA modelini alanlar var.

Üstüne üstlük ne diye 5 ay sonra kullanacağınız bir tvyi şimdiden alıyorsunuz? Bu konuda görüşlerimizi de belirtmiştik daha önce sanırım. O tarihlerde belki de daha iyisini daha ucuza alabilecektiniz.

Eğer imkanınız varsa geri verin. Yoksa da artık yapacak birşey yok güle güle kullanın demekten başka.

Selamlar.

Önemli Başlıklarım:
- Pioneer Plazma Ansiklopedisi ®
- 1080i sinyale en uygun olan Full HD LCD mi, Full HD plazma mı?
- Video İşlemci, De-Interlace, Scaling, bunlar ne demek?

akhenaten

28 Nisan 2008; 15:21:06 

quote:

Orjinalden alıntı: akhenaten

bir yerde pioneer marka 4:3 ekran 80cm civarı boyutlu bir tv gördüm. siteleri araştırıyorum ama hep 16:9 geniş ekran satılıyor. bu tv eski model olabilir ama acaba hangi model bilen var mı? sd yayını süper gösteriyordu, tv'nin kendisi 4:3 olduğu için de sd yayın tam oturuyordu.

acaba yukarıda bahsettiğim 4:3 plazma tv özel yapım olabilir mi, burası bir bankanın tesisiydi. mesela pioneer'ın sadece kurumlara yönelik yaptığı yani ev kullanıcılarına satmadığı bir modeli olabilir mi?
Akseaus

28 Nisan 2008; 15:34:39 

Ben Pioneer'ın 4:3 bir plazma modelini hiç duymadım. Belki çok eskilerde bu tarz özel üretim monitör modeller vermiştir işyerlerine. Bunu bilemeyeceğim. Ama böyle bir monitöre günümüzde neden talip olunsun ki?
1- Eski modeller olduğu için ve hele de işyerlerinde kullanılıyorsa miadını doldurmuş veya doldurmak üzeredir. Umarım ikinci el almayı düşünmüyorsunuzdur.
2- Bunların yenisini ise Türkiye'de asla bulamazsınız.

Bunlara neden ilgi gösterdiğinizi de anlamış değilim. Sebep 4:3 SD yayına uygun televizyon tercih ettiğiniz içinse CRT iyi bir seçenek.

Selamlar.

Önemli Başlıklarım:
- Pioneer Plazma Ansiklopedisi ®
- 1080i sinyale en uygun olan Full HD LCD mi, Full HD plazma mı?
- Video İşlemci, De-Interlace, Scaling, bunlar ne demek?

akhenaten

28 Nisan 2008; 15:44:58 

evet hocam sadece sd yayın izlemek için bu tv'yi istiyorum, dvd, pc de bağlamayacağım sadece sd yayın izleyeceğim.
hd yayınların da 4-5 sene içinde gelebileceğini düşünmüyorum gelse de tüm kanalların buna geçebileceğini zannetmiyorum. bu yüzden hd yayınlar oturana kadar hiç değilse şimdiki yayınları düzgün izlemek istiyorum.
82 cm kocaman 100 kiloluk crt'leri de almak istemiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

Ben Pioneer'ın 4:3 bir plazma modelini hiç duymadım. Belki çok eskilerde bu tarz özel üretim monitör modeller vermiştir işyerlerine. Bunu bilemeyeceğim. Ama böyle bir monitöre günümüzde neden talip olunsun ki?
1- Eski modeller olduğu için ve hele de işyerlerinde kullanılıyorsa miadını doldurmuş veya doldurmak üzeredir. Umarım ikinci el almayı düşünmüyorsunuzdur.
2- Bunların yenisini ise Türkiye'de asla bulamazsınız.

Bunlara neden ilgi gösterdiğinizi de anlamış değilim. Sebep 4:3 SD yayına uygun televizyon tercih ettiğiniz içinse CRT iyi bir seçenek.

Selamlar.

sadays

28 Nisan 2008; 16:01:45 

aman diyeyim yaklaşık bir 5 yılı vardır o modelin 0sedan daha iyi bilir pişman eder seni demedi deme

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
akhenaten

28 Nisan 2008; 16:08:21 

valla benim gibi düşünüp sd yayın için plazma ya da lcd (yani düşük çözünürlüklü, sadece sd yayın için) almak isteyen binlerce insan vardır bence. ama hiç bir markada yok galiba. var da düşük ekranlarda var.

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

aman diyeyim yaklaşık bir 5 yılı vardır o modelin 0sedan daha iyi bilir pişman eder seni demedi deme

sadays

28 Nisan 2008; 16:12:18 

quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Merhaba Arkadaşlar,

sevgili kardeşim o kadar araştırdın gene sormadan almışsın ses sistemini de düşersen zaten satış fiyatı oydu ihtiyacın var mıydı bilmem ama sana bir de ses sistemi satmış bimeks dün vatandan 4800 ytlye 5080xa alan olduğu düşünülürse pahalıya almışsın bir nesil öncesinin plazmasını

ne diyelim iyi günlerde kullan

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
sadays

28 Nisan 2008; 16:29:09 

quote:

Orjinalden alıntı: akhenaten

valla benim gibi düşünüp sd yayın için plazma ya da lcd (yani düşük çözünürlüklü, sadece sd yayın için) almak isteyen binlerce insan vardır bence. ama hiç bir markada yok galiba. var da düşük ekranlarda var.

quote:

o zaman Seikon markasına bakacaksınız bir tane model görmüştüm 852X480 fiyat da tüplü tvye yakınsa ve test ederek alırsanız niye olmasın?

veya LG 42px4rv bakacaksın teşhir temiz ikinci el v.s. SD plazmaların kralıdır

veya panasonic th42pa60

vay anasını hala unutmamışım modelleri

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
onurhunters

28 Nisan 2008; 16:30:49 

Selamlar;

Sadays üstad lig tv ve standart sd yayınları izlemek için en iyi uydu alıcısı önerin nedir görüntü kalitesi açısından.. Yani benim için yabancı kanalların falan hiçbir önemi yok,tek derdim sd yayınları en iyi performansla nasıl alabilirim..(d-smart mı-hd receiver mı-digiturk mü?)
KORO

28 Nisan 2008; 16:51:39 

yok üstad o anlamda değil skor açısından demiştim performans olayını ...maç sonunda üzülen taraf olduğum için yani...
yoksa kuro muhteşemdi ...

quote:

o kadar da değil scarttandır iyi bir scartla çok kötü değil ama uydu recevier kadar iyi de değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORO -- 28 Nisan 2008; 16:54:54 >

4280XA
felmali

28 Nisan 2008; 18:16:30 

muhterem dostlarim

yaw bulusma bu Cumartesi miydi, yoksa sonraki mi ?
Bu isi bir ele almamizin zamani gelmedi mi ?
Bir lcv listesi yapsak, malum yumurta alacaz, Orran abi sahan, mangal sis bulacak

Ac kalip, elimizdeki sislerle mahallenin kedilerine sarkmayalim
sevgilerimle

felmali
magellan74

28 Nisan 2008; 19:21:27 

Teleteks yayını olan bir kanalda , teleteks tuşuna basınca " teleteks görüntülenemez" uyarısı çıkıyor.Kuro uydudan gelen yayından teleteks sinyalini görmüyormu? benim eski philips tüplüde hem reciverın teleteksi hemde tvnin teleteksi çalışıyordu.Başka bir ayar yapmamk gerekiyormu acaba?

acemi38