Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PIONEER PLAZMA kullananlar buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: TWiST_oF_FaCe
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: PIONEER PLAZMA kullananlar buraya Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tolgative

20 Nisan 2007; 17:21:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

AYNEN YEMIŞLER VALLA.... TEK HEDMI, GERISI HIKAYE...4270XA...

TEKNOSA ADAM AKILLI NE BILIR KI??? ONUN SOYLEMIŞ OLDUĞU ISE 427XA

SAYGILAR

Forever Technology
tolgative

20 Nisan 2007; 17:26:11 

Sevgili 69deccal,

60 euro harcamış Almanyadakı Amcam... sorması ayıp, senin maliyetin ne oldu?

Soru: Ambilight effekti 1:1 veriyor mu? Kötü yönleri var mı?

Saygılar

Forever Technology
Akseaus

20 Nisan 2007; 18:11:58 

Arkadaşlar,

Bugün mesaj sayılarına göre topikleri bir sort edeyim dedim:

TV ve projeksiyon bölümünde en çok mesaj gönderilen 4. başlık durumuna gelmişiz. E biraz koltuklarım kabardı tabi. Bu kadar kısa sürede baya bir ilgi görmüş başlığımız. Yakın zamanda ikinci olacağız.

Hepinize emeğinizden, yardımlaşmanızdan, paylaşımınızdan ötürü çok teşekkür ediyor ve iyi haftasonları diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Önemli Başlıklarım:
- Pioneer Plazma Ansiklopedisi ®
- 1080i sinyale en uygun olan Full HD LCD mi, Full HD plazma mı?
- Video İşlemci, De-Interlace, Scaling, bunlar ne demek?

ganeja

20 Nisan 2007; 19:04:22 

üstelik en dolu ve bilgi veren topic.(felmalimiz bile var...)

oğlumun isteği üzerine avatarım değişti..o seçti valla
d69

20 Nisan 2007; 22:44:07 

quote:

Orjinalden alıntı: tolgative

Sevgili 69deccal,

60 euro harcamış Almanyadakı Amcam... sorması ayıp, senin maliyetin ne oldu?

Soru: Ambilight effekti 1:1 veriyor mu? Kötü yönleri var mı?

Saygılar

sevgili tolgative,
ambilight nasıl birşey tam bilemiyorum. Bu benimki sadece bir ışık, yani görüntüyr göre herhangi bir değişiklik filan olmuyor. sanıyorum 35 Euro'ya almıştı benim kayınpeder Almanya'dan. aşağıda Ikea'daki linki var, 3 renk: beyaz, mavi, yeşil

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15579&catalogId=10103&storeId=7&productId=11158&langId=-20&categoryId=16082&chosenPartNumber=30098175

terapati

Sisteme Gözat

20 Nisan 2007; 23:44:22 

quote:

Orjinalden alıntı: felmali

sevgili Terapati,
bunlar zevkli dertler, keske her derdimiz
yuva kurmaya ugrasmak gibi, heyecan ve mutluluk verici olsa..

Senin evlenme zamanina Pioneer'in yeni serisi yetismez,
ama mevcut neslin fiyatlari iyice gevser.
Tabii bu 'carry trade' veya 'genel secim havasi' gibi doviz ve fiyat faktorleri/baskilari beni yalanci cikarabilir..

Keske yeni nesli alsan, ama elin kizini bir kac ay nasil oyalarsin bilemem.
Bizim ulkemizde ev kurmak gibi konularda, erkege dusen vazife
bolca 'tabi hayatim' demektir.
Ya sen hanima da forumu okutup, yeni neslin beklemenin luzumunu anlatip,
gecici olarak 3-400 ytl'ye bir tuplu cihaz alacan,
ya da fazal direnmeyip 'tabi hayatim' la durumu idare edeceksin..
Gonulden bol sans diliyorum kardesim
muhabbetle

sevgili felmali, yazdıklarında sonuna kadar hak veriyorum sana aslına bakarsan ne olursa olsun, eksik teknoloji alacağım gibi geliyor bana bu panel tv konusunda.. bazen diyorum ki, keşke bu kadar çok araştırma yapmasaydım da, yok dirty screen'miş, yok mor yılanmış, yok buzz'mış, bilmem neymiş, öğrenmesem belki bunların farkına bile varmayacaktım.. sonra da diyorum ki, yahu ne işim var, al evdeki sony 100hz crt tv'yi bir müddet daha bekle.. ama bu beklemeler bir yerde son bulmalı gibi geliyor bana.. belki de benim hatundan daha fazla "panel tv sendromu"na kapıldım bu ürünlerin al benileri çok fazla ama beklentileri de yüksek bir tüketiciyim, ya beklediğim gibi olmazsa diye de düşünmüyor değilim bazen.. yaklaşık 6-7 aydır sürekli okuyorum, ama malesef kendi gözlerimle göremiyorum durumu, sadece yorum görüyorum, dönüşte ilk işim kafamda belirlediğim modelleri teste tabi tutacağım inşallah.. o zaman durum zaten az çok belli edecek kendini.. yani "hatun, yok plazma mlazma.. tüplü tv seyredicez" diyebilmem için mutlaka ne olup bittiğini hatunun da anlaması gerekli (Allah'tan teknolojiden haberdar, hatta bulduğum tv'lerin özelliklerini ve de kullanıcı yorumlarını o da takip ediyor).. zaman her şeyin ilacı olacak gibi geliyor, çok da umutsuz değilim şu anda.. zaten beklediğim şu PDP-427XA'yı kendi gözlerimle de görüp uygun fiyata almak.. çünkü beklersem eğer artık durumu şu an ki gibi takip edemeyebilirim iş yoğunluğundan ötürü.. "amaan" dedim şimdi kendi kendime.. ölümlü dünya
şans dileklerin için çok teşekkürler bu arada, ihtiyacım olduğundan şüphem yok

Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalı - Estetik Dişhekimliği
d69

21 Nisan 2007; 22:08:40 

arkadaşlar, başka bir başlıktan, plazma tv nasıl imal ediliyor, tavsiye ederim
http://www.yeniklasor.com/page.php?id=785&comments=1

terapati

Sisteme Gözat

22 Nisan 2007; 1:13:09 

quote:

Orjinalden alıntı: 69deccal

arkadaşlar, başka bir başlıktan, plazma tv nasıl imal ediliyor, tavsiye ederim
http://www.yeniklasor.com/page.php?id=785&comments=1

bilgilendirici bir video 69deccal, teşekkürler.. keşke bir de görüntü işlemcilerinden de bahsetseler.. hatta şöyle karşılaştırmalı falan bu arada plazmayı sızdırmaz ya da akmaz bilirdim, ama aslında üretim aşamasında olsa da olabiliyormuş..

Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi Ana Bilim Dalı - Estetik Dişhekimliği
d69

22 Nisan 2007; 13:08:27 

Plazmanızın ilk 200 saatlik run-in (rodaj) döneminin hızlandırmak ve sorunsuz geçmek için tavsiye ediyorlar.
http://www.eaprogramming.com/downloads/downloads.htm
Buradan DVD veya SVCD'yi indirip rar dosyasını açıp DVD veya CD'ye yazdırıyorsunuz.
AVforums'da dirty screen problemini de açıkça göstermesi açısından tavsiye etmişler.

harddiksman

22 Nisan 2007; 19:21:32 

Uzun zamandır Panasonic PV70'i mi bekleyeyim yoksa Pioneer 427xa mı alayım diye deli deli dolaşıp kafa yoranlardanım.

Geçen gün İstanbul Cevahir alışveriş merkezinde Miele satıcısı olan firma yetkilisi aşağıdaki kampanyadan bahsetti ben de sanırım alacağım..

Herhangi bir ankastre Miele ürünü alan (buna 936 YTL'lik Mikrodalga fırın da dahil) müşterilerine Pioneer 4270XA'yı 3.000 YTL'ye veriyorlar. Yani toplam 3,936 YTL ediyor ve HSBC için 8 taksit yapıyorlar ayrıca. Bu durumda mikrodalga da bedavaya geliyor (En düşük perin fiyatın 4200 YTL civarında olduğu düşünülürse)..

Forum kullanıcılarına sorum 4270XA ile 427x arasında giriş/çıkış özelliklerinin haricinde PIP ve ISF Calibration özelliğinin olması acaba değecek bir fark mıdır?

Saygılar...

Akseaus

22 Nisan 2007; 21:00:00 

quote:

Orjinalden alıntı: harddiksman

Uzun zamandır Panasonic PV70'i mi bekleyeyim yoksa Pioneer 427xa mı alayım diye deli deli dolaşıp kafa yoranlardanım.

Geçen gün İstanbul Cevahir alışveriş merkezinde Miele satıcısı olan firma yetkilisi aşağıdaki kampanyadan bahsetti ben de sanırım alacağım..

Herhangi bir ankastre Miele ürünü alan (buna 936 YTL'lik Mikrodalga fırın da dahil) müşterilerine Pioneer 4270XA'yı 3.000 YTL'ye veriyorlar. Yani toplam 3,936 YTL ediyor ve HSBC için 8 taksit yapıyorlar ayrıca. Bu durumda mikrodalga da bedavaya geliyor (En düşük perin fiyatın 4200 YTL civarında olduğu düşünülürse)..

Forum kullanıcılarına sorum 4270XA ile 427x arasında giriş/çıkış özelliklerinin haricinde PIP ve ISF Calibration özelliğinin olması acaba değecek bir fark mıdır?

Saygılar...

Merh