Şimdi Ara

Firewatch'un Satış Miktarı Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       Campo Santo tarafından geliştirilmiş olan birinci şahıs görüşe sahip macera oyunu Firewatch'un satış miktarı güncellendi.

Geliştirici stüdyonun twitter aracılığıyla yaptığı duyuruya göre de Firewatch, 2016 yılının sonlarıyla birlikte 1 milyon adet satışa ulaştı. SteamSpy'ın verilerine göre de Steam'de Firewatch'a sahip 540 bin civarı kişi bulunuyor. Bu da demek oluyor ki 1 milyon adet olan satış miktarının %54 gibi bir kısmı Steam yani PC üzerinden geliyor.

Firewatch; 9 Şubat 2016 tarihinde PC ile PlayStation 4, 30 Eylül 2016 tarihi ile birlikte de Xbox One platformuna sunulmuştu.

• Takdir edilesi bir oyun ..Ama Steam uyumlu Türkçesini bir cikarmadilar .
  • Türkiye den satın alınmamalı Türkçe eklenecek denmişti hani nerde aynı şeyi hitman de yaptı Türkçe olacaktı yok yazık..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten başarılı bir oyun, aldığım gibi bitiridim. Uzun süren bir oyun değil, inanılmaz bir hikayesi yok ama gerçekten hayatın içinden bir hikayesi var. Oyun boyunca kimseyi görmemenize rağmen konu anlatım tekniği ile sizi başına bağlıyor. Bu tarz oyunların zaten ne yazık ki ulaşabileceği en yüksek satış rakamları bu civarlarda ve buna da ulaşmış. Umarım bu ekibin yeni oyunlarını görürüz, zaten filmi de çekiliyor.
  • Küçük'de olsa açık bir dünyası var ilk zamanlar bir elde pusula diğer elde harita ile bir o yana bir bu yana koştururken bir zaman sonra ormanı ezberliyorsunuz ve içine çeken bir hikayesi var yılın süpriz yapımı bence.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hani türkçe yamamız

• Bağımsız kısmanda inside dan bile daha çok beğenmiştim bu oyunu inside da çok iyiydi ama niyeyse bu oyun beni daha çok etkiledi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkçe yama çıkmadığı için almadım çıksa normal fiyattan bile alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

türkçe yama çıkmadığı için almadım çıksa normal fiyattan bile alırım

var la türkçe yaması
  • Resmi olarak Türkçe gelecekti haber yok halen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

türkçe yama çıkmadığı için almadım çıksa normal fiyattan bile alırım</blockquote>
    var la türkçe yaması

var olduğunu bizde biliyoruz steamla uyumlu değil o yama
  • Ama Pc de korsan varcılar habere uramamışlar :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.