Şimdi Ara

SEAT Arona kar üstünde kameralara yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SEAT Arona kar üstünde kameralara yakalandı
    2016 yılı içerisinde Ateca SUV modelini tanıtan SEAT, bu segmente adımını atmış ve dikkatleri bir nebze de olsa üzerine çekebilmişti. İspanyol üretici, Volkswagen Grubu bünyesindeki en başarılı firmalardan birisi olmasa da son yıllarda yaptığı ataklarla kendini daha iyi bir şekle sokmayı başardı.
     
    SUV segmentindeki ilgiye karşılık SEAT, yıl sonuna doğru Ateca'ya ufak bir kardeş olarak Arona modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni nesil Ibiza'yı temel alacak olan B segmenti crossover araç, donanımın yanı sıra dış ve iç tasarımın çoğunu bu modelden ilham alacak. Yeni nesil Ibiza modelinin Temmuz ayında satışa sunulmadan önce Mart ayında Cenevre Fuarında tanıtılması beklenirken, Arona'nın ise Eylül ayında Frankfurt'ta tanıtılıp yıl bitmeden satışa çıkacağı belirtiliyor.
     
    SEAT Arona'nın Volkswagen'in Polo temel alacak yeni SUV modelinin kardeşi olarak piyasada yer alması beklenirken, iki araç da grubun esnek MQB platformu üzerine geliştiriliyor. Kaputunun altında turbolu 3 veya 4-silindirli motor seçenekleri sunacak olan Arona, tercihe göre manuel yada DSG şanzıman sunacak. Şu an için aracın önden çeker versiyonuna ek üst donanımlarda 4 çeker versiyonlarının bulunup bulunmayacağı bilinmezken, tahminler modelin yalnızca önden çeker olarak geleceği yönünde.
     
    SEAT Arona kar üstünde kameralara yakalandı
    Geçtiğimiz günlerde karlı koşul testleri esnasında kamuflajlı olarak görüntülenen SEATArona, üzerindeki yüksek oranda kamuflaj nedeniyle tasarımına dair pek fazla bilgi vermedi. SEAT'ın Martorell, Barcelona'daki tesisinde üretilecek yeni crossover modeli Ibiza ST üretiminin sonlanması sonrası oluşan boşluğu dolduracak.
     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV
    Seat Arona SUV







  • Her firma b suv cıkaracak galiba hadi hayırlısı olsun
  • Bu ne la
  • Suv araclarinda bir onuru karizmasi vardi buna suv diyenin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otopark

    Suv araclarinda bir onuru karizmasi vardi buna suv diyenin

    Yüksek oturumlu 4x4 hatchback olsun mu adı ne dersiniz. Suv desinler fiyatı ile ederini bulur. Karı kışı bol olan memleketlerde orta alt sınıfta duster muadili araç lazım bence bu o boşluğu doldurur eğer mantıklı fiyatla gelirse.
  • Buna suv demesinlerde ne derlerse desinler, milletin suv sevdasini bilip suv kazigi atacaklar, kia soul dan bir farki yok bu gorunumuyle.
  • O üstündeki kılıfları hiç çıkarmasınlar pek bişeye benzemiyor gibi böyle gizemli kalsın hatta daha çok sarsınlar :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • B Suv modelleri ülkemizde SUV gibi kullanılıyor haklı olarak. Araç küçük fiyatlar büyük olunca SUV gibi hissettiriyor.

  • Seat favori firmalarım dandır ,özellikle Leon serisini severim, gelsin bakalım bu ne olacak.

  • Seat bende hep 2. sınıf bir marka hissi uyandırmıştır.Belkide bunun nedeni vw nın yan markası olmasıdır ama hakkını yemiyeyim leon ve yeni seat atecanın tasarımları gercekten güzel.
  • 2018 de çıkacak Arona Kone modelini bekliyorum.
  • Hakkaten bu ne

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipe gel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu SUV değil CUV yani Crossover diyebiliriz.
  • Cuma günü İstanbul Esenyurt Dogus otodan servisten aldığım arabamla gittiğim tatilden ertesi gün araç kurtarıcısı ile dönmek zorunda kaldım. Sebebi ise önceki gün serviste işlem yapılan parçanın arıza vermesi. Tatilinizin rezil olması, Seat / Dogus' un kurtarıcı ücretini size ödetmesi, kurtarıcı ile yolculuk etmek; hepsini Seat Leon alırsanız yaşayabilirsiniz. Bunların dışında servise aracı bırakma sebebim 75 bin bakımıydı, araçtan 2 aydır gelen bir ses olduğunu söyledim servis yetkilileri kesin şanzıman ve kavramayı değiştirelim dediler hiç anlamayan benim için diyecek tek laf evet değiştirelim oldu. Şu anda serviste aynı adama değiştirdiğiniz yerden hata alıp yolda kaldım dediğimde bu tamamen tesadüf mekatronik hatası onu değiştirmemiz lazım diyor. Tatilimin rezil olduğu kurtarıcıyla Seat Leon taşıdığım ve ücretlerini ödediğim bu süreçte bana destek olmayan; Seat, Doğuş Oto şikayetçiyim





  • Oooo DSG şanzumağn , millisaniyede fitezzz , alırım bi dal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.