Şimdi Ara

BlackBerry Mercury'yi gösteren ilk video yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BlackBerry Mercury'yi gösteren ilk video yayınlandı

    TCL'in, Las Vegas'ta yapılacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yeni ve heyecan verici bir BlackBerry telefon duyurması bekleniyor. TCL Communication Kuzey Amerika Başkanı ve Genel Müdürü Steve Cistulli, yaklaşmakta olan telefonun teaser videosunu yayınladı.

     

    Twitter üzerinden yayınlanan 4 saniyelik video akıllı telefonla ilgili çok fazla detay vermese de yaklaşmakta olan BlackBerry Mercury'nin QWERTY klavyesini gösteriyor. Steve Cistulli gönderdiği mesajla telefonun piyasadaki diğer akıllı telefonlara kıyasla belirgin şekilde farklı olduğunu ve etkileyici bir tasarımla geleceğini söylüyor.

     

    BlackBerry Mercury 4.5 inç ekrana sahip olabilir


     

    TCL, bu hafta CES 2017'de bir etkinlik düzenleyerek yeni BlackBerry Mercury akıllı telefonunu tanıtacak. BlackBerry Mercury, QWERTY klavyeye sahip olacak ve telefonun 1620x1080 piksel çözünürlüklü 4.5 inç AMOLED ekran ve 3.400 mAh batarya ile birlikte gelmesi bekleniyor.

     

    Mercury kod adına sahip telefonun hangi isimle piyasaya sürüleceğiyle ilgili hiçbir ayrıntı yok. Ancak spekülasyonlara göre cihazın DTEK70 olarak adlandırılacağı tahmin ediliyor.

     








  • Neyseki birileri 5" altinda yuksek donanima sahip yuksek bataryali android bir telefon yapmayi akil etmis.Umarim kamerasida OIS destekli olur.SD 821 ve 4gb ram de digger beklentilerim.Fiyatta bu sefer uygun tutarlarsa kendi segmentinde rakipsiz olabilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: killnOd

    Neyseki birileri 5" altinda yuksek donanima sahip yuksek bataryali android bir telefon yapmayi akil etmis.Umarim kamerasida OIS destekli olur.SD 821 ve 4gb ram de digger beklentilerim.Fiyatta bu sefer uygun tutarlarsa kendi segmentinde rakipsiz olabilir.

    video yu izlediysen neden 5" ten küçük olduğunu görürsün
  • Bence PRIV modelini geliştirip PRIV II ile tekrar karşımıza çıkmaları lazımdı. Dijital tüketim çağında klavyenin sürekli göz önünde olması son derece riskli bir deneme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CVenturas -- 3 Ocak 2017; 18:30:10 >
  • En cok etkileyici tasarim kismina guldum

    BB uzak olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video açılmadan bitiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CVenturas

    Bence PRIV modelini geliştirip PRIV II ile tekrar karşımıza çıkmaları lazımdı. Dijital tüketim çağında klavyenin sürekli göz önünde olması son derece riskli bir deneme.

    Bence de hocam. Şahsen Priv'in tasarımını beğeniyordum fakat pahallı bir giriş yapmıştı. Güncel bir model olarak Priv 2 çıkarabilirlerdi. Hem TCL aldığı için fiyatı daha uygun olurdu
  • Şu firmaların da kendini öven söylemlerine hastayım.

  • Space tuşunda parmak izi okuyucu olması güzel bir detay. 18 mp ois kamera ve 8 mp flaşlı ön kamera ile orta segmentin çok üzerinde kameralar 420 ppi Oled ekranda güzel. Cihazın ün yüzü göründüğü kadarıyla çok güzel fakat arkası da aynı şekilde güzel olurmu görmek lazım. Fiyattan ziyade ekran klavyesinin dez ajantajlarını gösteren ve BB nin haraketlere duyarlı fiziksel klavyesinin yeteneklerini gözler önüne seren reklamlar yapılmalı ki yazışmayı seven insanlar cihazın farkına farsın güçlü bir pazarlama yapılırsa neden olmasın ?

  • Asıl video burda cihaz efsane olmuş



    https://youtu.be/-vJ5ZCBbAPk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu izin gününüzde falan zamanınız varken rahat rahat izleyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.