Şimdi Ara

Samsung büyüme hızını arttırmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung büyüme hızını arttırmak istiyor

    Note 7 serisindeki hatalar ve üretimin durdurulması, rüşvet operasyonları derken 2016’nın özellikle ikinci yarısı Samsung için pek de iyi geçmedi. Şirketin büyüme hızının yavaşladığının farkında olan şirket yetkilileri ise yeni yılda tekrar büyümeye hız kazandırmak istiyor.
      

    Şirket imajını düzeltmek zorundayız 

    Samsung CEO’su Kwon Oh-hyun; şirketin Güney Kore Suwon'daki genel merkezinde yaptığı yıllık konuşmasında büyümenin yavaşladığını ve politik hamleler ile döviz kurundaki dalgalanmaların ekonomik belirsizliği arttırdığını söyledi. Note 7 skandalına da atıfta bulunan CEO, geçen yıl kendilerine çok pahalıya patlayan bu dersten sonra gereken bütün yeniliklerin yapılarak üretim ve denetim süreçlerinin iyileştirilmesi gerektiğini ve şirketin imajını düzeltmek zorunda olduklarını açıkladı.

     

    Kwon ayrıca rakiplerinin yapay zekada yaptıkları cesur hamleleri de örnek göstererek çalışanlarını ‘’teknolojik yeniliği’’ arttırmaya davet etti.

     

    Yetkileri kısıtlanan Güney Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye’ye kadar uzanan rüşvet skandalında savcılık ve polisler tarafından şirketin Seul’deki merkezine birkaç defa operasyon düzenlenmiş ve bazı materyallere el konulmuştu. Note 7 serisi telefonlarda yaşanan alev alma ve patlama sorunlarının ardından ise şirket Note 7 üretimini durdurmuş ve bunun kendilerini 6 milyar doları aşkın zarara uğrattığını açıklamıştı.

     







  • Note 8 ve s8 edge ile toparlanacaklardır.
  • Mantikli, once patlamayan telefon uretebilmeyi basarmalari lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Mantikli, once patlamayan telefon uretebilmeyi basarmalari lazim

    Üff komik değil be kardeşim artık eğlendirmiyor, tadında bıraksanız olmaz mı şu şakaları? Apple kullanıyorum Samsung fanı da değilim ama bıkar insan bir yerden sonra da neden bıkmadığınızı bir türlü çözemiyorum. Garip...
  • XPerience kullanıcısına yanıt
    Yanlış tutuyorsun esprisi 5-6 senedir yapılıyor. Patlama olalı daha 1 sene geçmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de bu kadar büyük firma kursunlar o patlayan telefonunu bile alırım. Samsung un ihracatı Türkiye'nin hepsinden büyüktür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar fazla model üretmeyi bıraksınlar. Dağlar kadar sermayeleri var ama hala vatandaşın cebindeki parada gözleri. Amaçları teknoloji üretmek değil ürettikleri teknoloji ile insanları sömürmek. Benim için Samsung'un Vestel'den farkı yok.
  • Daha ne kadar büyüyecen? Allahuekber dağlarına mı çıkıcan eyy Samsung :D

  • s8 ile sağlam giriş yaparlarsa toparlarlar.

  • 1 yildir S7 edge kullaniyorum, telefon ariza vereceginin sinyallerini vermeye basladi. Ekranin sag tarafinda dikine pembe bir cizgi cikiyor tekrar kilit ekranina sokup actigimdan kayboluyor, bazen bunu bir kac kere tekrarladigimda ancak kayboluyor bazen acar acamaz beliriyor ve anlik kayboluyor. Arada sirada cebimde isiniyor elime aldigimda camera bolgesinde asiri isinma oldugunu fark ediyorum. acik programlara baktigimda fasa fiso oldugunu goruyorum. Geri tusu artik eskisi kadar hizli cevap vermiyor bazen 2,3 kere basiyorum her basisim lag a neden oluyor birden ilk actigim sayfaya geri donuyorum. Bazi programlari search ederken surekli hata veriyor, gecenlerde search`e skype her yazdigimda hata verdi. Bu surumdan bikip fabrika ayarlarina dondum, birkac gun backup kurmadan devam ettim hala o pembe cizgi beliriyor ve telefon stabil degil. Garantisi 1 yildi elimde patlayacak gibi siz ne dersiniz?

  • Burzum_^^ B kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndüğünüz vakit bile o ilk zamanlardaki stabilite yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Lion King~

    Fabrika ayarlarına döndüğünüz vakit bile o ilk zamanlardaki stabilite yok mu?

    https://www.google.co.uk/search?q=s7+edge+pink+line&biw=1920&bih=960&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiw-cCds6XRAhVlCcAKHQ6tDkgQ_AUICSgC#imgrc=hvRczLgK52qEWM%3A

    Off basim belada benim, ekran degistirmis herkes :(




  • Çok fazla cihaz üretmek yerine daha yeni daha teknolojik cihazlar üretmeye başlamaları lazım bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.