Şimdi Ara

Yeni nesil Moto X internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil Moto X internete sızdırıldı


    Motorola bilindiği üzere geçen yıl ismiyle özdeşleşen X serisi amiral gemi modellerinden vazgeçti ve Moto Z olarak yeni bir seriye başladı. Bununla birlikte firmanın bu yıl yeniden eski kahramanını sahneye çıkacağı ifade ediliyor.


     


    Önemli Bir Yeri Var 


    Moto X hatırlanacağı üzere yüzde 70 oranında ABD’de üretilmesi, Qualcomm ve Motorola tarafından özel hazırlanan 8 çekirdekli işlemcisi, sürekli açık kalabilen dijital asistanı, her zaman açık AMOLED ekranı ve uzun kullanım süreleri ile dönemin en ilgi çeken akıllı telefonlarından birisi olmuştu.


     


    Sonraki modeller standart donanımlara yer verdiği için Moto X biraz ilgiyi kaybetmişti. Lenovo satın alımından sonra ise Moto Z amiral gemi modelini piyasaya sürmüş ve oldukça önemli satış rakamlarına ulaşmıştı.


     


    Sektörden gelen bilgilere göre Moto X serisi yeniden sahalara geri dönüyor. Yeni modelin 360 derecelik tasarım videoları ve görselleri internete sızdırılmış durumda. Yine Moto Z serisinden ilham almış bir tasarım ile karşı karşıyayız.


     


    Ayrıca Bkz.Galaxy S7 ve S7 Edge için Android 7.0 güncellemesi haftaya başlıyor

    Moto X serisinde bu kez modüler yapı kullanılmadığını görüyoruz. Muhtemelen modüler yapı sadece Moto Z serisine özel olarak kalacak. Moto X serisinde ise microUSB bağlantısı ve 3.5mm kulaklık girişinin korunduğu ifade ediliyor. Yani biraz daha gelenekçi bir yapı söz konusu.


     


    Moto X 2017 serisinde orta seviyeye dönük bir donanım konfigürasyonunun olacağı tahmin ediliyor. Bu bakımdan fiyat konusunda da Moto Z serisinden aşağıda olacak. Ekran boyutunun da 5.2 inç seviyesinde olacağı ifade ediliyor. Yeni Moto X serisi için en yakın ihtimal MWC 2017 fuarı.


     









  • 1 Santimlik telefonda kamera çıkıntısının ne işi var render yapan iyiçe şaçmalamış yada motorola şaçmalamış.

  • Ön taraftan çok ucuz duruyor

  • Yeni nesil Moto diyor sızdırıldı diyor bizim editör elli satır yazı yazıyor oku oku bitmiyor ama o da ne koskoca bir hiç yani hikâye anlatıyor. Ne diyelim Allah sabır versin bizlere.
  • Önden Meizu havası var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Züğürt motorola kullanıcısı avutmaları. T22, 5110'dan daha kibar...
  • Ekran kasa oranı olmamış. Ekran biraz daha büyütülebilirdi. Ekran büyütüldükten sonra tasarım daha güzel gözükebilir. Modüler yapıyı bu telefona yapsalar şuan gidip alabilirim. Tabi ekranı 5.5 veya 5.7 yapmaları gerekir.

  • Hitler bıyığı mı la o :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkn_s

    Yeni nesil Moto diyor sızdırıldı diyor bizim editör elli satır yazı yazıyor oku oku bitmiyor ama o da ne koskoca bir hiç yani hikâye anlatıyor. Ne diyelim Allah sabır versin bizlere.

    yazan Ekrem normal karşılamak gerek.
  • O ne la tarih öncesi Samsung Galaxy Duos kasası kadar büyük millet en incesini yapma peşinde bunlardaki ekran kasa oranı rekor kırma peşinde tabi tersi olarak olmaz böyle Motorola..

  • Allah çarpmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ah be moto keşke türkiyeye gelsende, şu dandik soni nin elde dağılan kalitesiz sorunlu çöplerinden kurtulsak. gelsende millet kalite-sağlamlık-tasarım ve hi tech görse. bugun çöp firnaların hayal bile edemeyeceği şeyleri sen yıllar önce yapmıştın. bi nokia, bide sen varsın, sen teknoloji anlamında rakipsizsin, kalitede rakipsizsin be moto. gel artık özledik. apple kalite ama kazık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.