Ufaltılmış ön izleme resmi Ufaltılmış ön izleme resmi Ufaltılmış ön izleme resmi
PowerShot A700 Teknik Özellikler
Görüntü Sensörü Tip: 1/2.5” CCD Etkin Piksel Sayısı: Yak. 6.0M Renk Filtre Tipi: RGB renk filtresi
Görüntü İşlemcisi Tip: iSAPS teknolojisine sahip DIGIC II
Objektif Odaksal Uzunluk: 5.8 - 34.8 mm (35mm film karşılığı: 35 – 140mm) Zoom: Optik 6x , dijital yak. 4.0x, birlikte yak. 24x (6) Maksimum f / değeri f/2.8 - f/4.8 Yapı: 7 grup halinde 9 eleman (1 çift taraflı aspherical eleman)
Odak Sistemi Tip: TTL AF Sistemi/Noktaları: 9-noktalı AiAF, 1-noktalı AF (merkezdeki herhangi bir nokta) AF Nokta Seçimi: FlexiZone AF/AE'yi kullanarak manuel seçim AF Kilidi: Açık/Kapalı seçilebilir AF Yardımcı Işığı: Var Elle Odak: Var En Yakın Odak Mesafesi: 1cm
Poz Kontrolü Ölçüm Modları: Değerlendirmeli, Merkez-ağırlıklı ortalama, Spot (merkez) AE Kilidi: Deklanşör yarım basıldığında kilitlenir. Poz Telafisi: +/- 2 EV aralığında 1/3 adımlarla ISO Hızı: AUTO, High ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800
Deklanşör Hız: "15 – 1/2,000 saniye (1/3sn veya daha fazla hızlarda parazit önleme kullanılır)"
Beyaz Ayarı Tip: TTL Ayar Konumları: Auto (Otomatik), Daylight (Günışığı), Cloudy(Bulutlu), Tungsten, Fluorescent, Fluorescent H, Özel Beyaz Ayarı
Vizör Vizör: Gerçek görüntü zoom özellikli optik vizör
Dahili Flaş Modlar: Otomatik, Elle Ayar, Açık/Kapalı Yavaş Senkron Hızı: Var Kırmızı Göz Azaltma: Var Flaş Poz Telafisi: 1/3 adım aralıklarla +/- 2 EV İkinci Perde Senkronizasyonu: Var Dahili Flaşın Menzili: 55cm - 3.5m (G) / 2.5m (T) (ISO AUTO karşılığında) Harici Flaş: HF-DC1 Canon'un Yüksek Güçlü Flaş Birimi
Çekim Çekim Modları: Otomatik, Program AE, Enstantane Öncelikli AE, Diyafram Öncelikli AE, Elle Ayar, Portre, Manzara, Gece Çekimi, Birleştirme Yardımcısı, Video, Sahne Modları (Gece Çekimi, Çocuklar & Hayvanlar, İç Mekan, Folyaj, Kar, Kumsal, Havai Fişek, Renk Atama, Renk Değiştirme). Fotoğraf Efektleri: Renklerim (Renklerim Kapalı, Vivid, Neutral, Sepia, Siyah & Beyaz, Açık Cilt Tonu, Koyu Cilt Tonu, Pozitif Film, Özel Renk Ayarı) Film İlerletme Modları: Tek tek, Ard arda, Otomatik Zamanlayıcı Ard Arda Çekim: Yak. 2.0 kare/saniye (1) kart dolana kadar (2)
Çözünürlük / Sıkıştırma Fotoğraf Boyutları: (L)2816 x 2112, (M1)2272 x 1704, (M2)1600 x 1200, (S)640 x 480, (W) 2816 x 1584, (Tarih Ekli Kartpostal) 1600 x 1200 Sıkıştırma: Süperince, İnce, Normal Film Kayıtları: (L)640 x 480, (M)320 x 240 @ 30/15 kare/sn, 320 x 240 60 kare/sn, (S) 160 x 120, 15 kare/sn Film Klip Uzunlukları: 1GB'a kadar 640 x 480, 320 x 240 (30/15 kare/sn); 1 dakikaya kadar 320x240 (60 kare/sn); 3 dakikaya kadar 160 x 120 (2)
Dosya Formatları Fotoğraf Formatı: JPEG sıkıştırma, (Exif 2.2 [Exif Print] uyumlu) / Design rule for Camera File system, Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1 uyumlu Film Kayıtları: AVI [Motion JPEG sıkıştırma] + WAVE (monaural) Ses Dosyaları: WAVE (monaural)
Direkt Baskı Canon Yazıcılar: Canon SELPHY Kompakt Foto Yazıcılar ve PictBridge destekli Pixma Yazıcılar (Vesikalık ve film kaydından baskı yalnızca SELPHY CP yazıcılarla yapılabilir.) PictBridge Uyumu: Var
Diğer Özellikler Kameram: Başlangıç resmi ve kamera sesi özelleştirme Ses Notu: Resim başına 60 saniyeye kadar Akıllı Konum Sensörü: Var Histogram: Var İzleme zoom'u: Yak. 2x – 10x Otomatik Zamanlayıcı: Yak. 2 ve 10 sn. veya Özel ayar Menü Dil Seçenekeleri : İngilizce, Almanca, Fransızca, Hollandaca, Danimarkaca, Fince, İtalyanca, Norveççe, İsveççe, İspanyolca, Basitleştirilmiş, Çince (geleneksel), Japonca, Rusça, Portekizce, Korece, Yunanca, Polonyaca, Çekçe, Macarca, Türkçe, Thai Dilleri, Arapça
Arabirimler Bilgisayar: USB (Mini-B, PTP) Diğer: A/V çıkışı (PAL/NTSC)
Hafıza Kartı Tip: "Secure Digital (SD) Kart veya MultiMedia Kartları 16MB Hafıza Kartıyla birlikte verilmektedir."
Desteklenen İşletim Sistemleri PC: Windows 98 (ikinci sürüm) / Me / 2000 SP4 / XP / XP SP1-2 Macintosh OS X v10.2 - 10.4
Yazılım İzleme ve Baskı: ZoomBrowser EX (PhotoRecord) / ImageBrowser Diğer: PhotoStitch Sürücüler: TWAIN (Windows 98 / 2000), WIA (Windows Me)
Güç Kaynağı Pil Grupları: 2 adet AA Alkaline veya NiMH Piller (NB4-300) (Kamerayla birlikte alkalin piller verilmektedir) Pil Kapasitesi: "Yak. 100 çekim (4) (verilen pillerle birlikte) Yak. 400 çekim (ayrıca satılan Canon NB-3AH pillerle) (4) Yaklaşık 420 dakika izleme süresi (verilen pillerle birlikte) Yaklaşık 600 dakika izleme süresi (ayrıca satılan Canon NB-3AH pillerle)" A/C Güç Kaynakalrı: Ayrıca satılan ACK800 AC adaptör kiti
Aksesuarlar Çanta: DCC-80 yumuşak kılıf Dönüştürücü Objektifler: TC-DC58N Tele Dönüştürücü, WC-DC58N Geniş Açı Dönüştürücü, 250D Yakın Çekim Objektifi (58mm), LA-DC58G Dönüştürücü Objektif Adaptörü Flaş: HF-DC1 yüksek güçlü flaş birimi Güç Kaynağı ve Şarj Cihazları: CBK4-300 pil şarj cihazı, NB4-300 Ni-MH piller, ACK800 AC Adaptör kiti
Fiziksel Özellikler Çalışma Ortamı: 0 – 40 °C, 10 – %90 nem oranı Boyutlar (GxYxD): 94.5 x 66.5 x 43.4 mm (çıkıntılar hariç) Ağırlık (Yalnızca kamera gövdesi): Yak. 200g
Arkadaşlar forumda A700 ile ilgili birşeylere rastlayamadım, bende hazır makineyi de yeni almışken bu hevesle bir topic açayım ve bu makine ile ilgilenenlerin veya kullananların bilgilerini paylaşabileceği bir yer olsun dedim. İlk fotoğrafı ben ekliyorum. Sizleri de bekliyorum.(henüz çok yeniyim, fotoğraflar kötü olabilir, sizlerin de yardımlarıyla daha iyi olur umarım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 11 Şubat 2007; 23:32:49 >
bu makineyi benden başka kullanan kimse yokmu? hayal kırıklığına uğradım doğrusu.
makınanız hayırlı olsun
artık a700 un yerıne a710IS geldıgı ıcın, bırde bununda fıyatı TR de oldukca pahalı oldugu ıcın(650 ytl gormustum) pek ılgı olmuyor dıye dusunuyorum
teşekkürler, A710IS tabiki daha iyi bir makine ancak fiyat olarak beni zorladığı için ve A700'ü de indirimde bulunca aldım. Ama sanırım haklısınız, bu makine pek ilgi görmüyor galiba.