Şimdi Ara

Pil canavarı Lenovo P2 Türkiye'de: Fiyat ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pil canavarı Lenovo P2 Türkiye'de: Fiyat ve özellikleri 
     
    Lenovo'nun merakla beklenen yeni nesil pil canavarı P2 nihayet ülkemizde. Vibe P1 modeliyle ülkemizde de beğeni kazanan Lenovo, ara modeli Vibe P1 Pro sonrasında 5100mAh kapasiteli P2 ile iddiasını pekiştirmeyi hedefliyor. 
     
     
    Vibe ismin taşımayan ve model adı sadece P2 olan yeni model, selefine göre 8.3mm'ye düşen kalınlığı ve 177 gram olan ağırlığı ile artık mobilitesi daha yüksek bir telefon. 5.5-inç ekran kullanan ancak panel tipi yerine IPS'den Super AMOLED'e geçiş yapan telefonda çözünürlük ise değişmiyor ve yine Full HD olarak karşımıza çıkıyor.
     
    Pil canavarı Lenovo P2 Türkiye'de: Fiyat ve özellikleri 
     
    İşlemci tarafı güncellenen ve Qualcomm'un 14nm ilk platformu olan Snapdragon 625'in güç verdiği telefon, 4GB LPDDR3 RAM ve 32GB/64GB depolama seçenekleriyle geliyor. Çift SIM veya SIM + SD kart kullanımına izin veren telefon Android 6.0.1 ile geliyor.
     
    Arkada Sony IMX 258 sensörlü 13MP, ön kamerası ise 5MP çözünürlüğünde kamerası olan telefon, yine selefinden farklı olarak 4K video kaydı da yapabiliyor. 802.11n WiFi, NFC, FM Radyo ve parmakizi okuyucusu gibi donanımlarla desteklenen telefonda 1.5 Watt gücünde hoparlör bulunuyor. Telefonun ülkemiz satış fiyatı 1699TL olarak açıklandı.
     









  • Şöyle 1200 1300 civarında olsaydı keşke. Babama ve anneme Samsung C7 almayı düşünüyordum daha iyi bir alternatif olurdu.

  • Sadece batarya manyakları için iş görür bence. O kadar parayı verene kadar 500 lira daha koyar amiral gemisi bir cihaz alırım Moto Z gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil canavarı denmiş ama haberde kaç saat kullanım gibi detaylar yok. Öne çıkan özelliği pil ama pil hakkında detay yok. Ben mi yanlış okuyorum haberi bilmem.

  • pili gerçekten fena
  • Çıkış fiyatı bile Galaxy S2...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 mah'tan 5100 mah'e geçince çıtayı mı yükseltmiş oldu şimdi vay be.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    5000 mah'tan 5100 mah'e geçince çıtayı mı yükseltmiş oldu şimdi vay be.

    Merhaba,

    Sadece 100mAh'lik artış gibi düşünmeyin lütfen.

    Super AMOLED'e panele ve 14nm işlemciye geçiş ile birlikte daha iyi optimizasyon sayesinde P2 pil performansında selefinden daha iddialı. Bir örneğini günlerdir test ediyorum ve incelemesinde detaylı pil sonuçlarını da paylaşacağım.

    Teşekkürler.
  • 3500 mAh bataryalı aynı işlemcili Moto Z Play rahat 10 saati görüyor, bu telefon o bataryayla 15'i falan zorlar. Başarılı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57


    quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    5000 mah'tan 5100 mah'e geçince çıtayı mı yükseltmiş oldu şimdi vay be.

    Merhaba,

    Sadece 100mAh'lik artış gibi düşünmeyin lütfen.

    Super AMOLED'e panele ve 14nm işlemciye geçiş ile birlikte daha iyi optimizasyon sayesinde P2 pil performansında selefinden daha iddialı. Bir örneğini günlerdir test ediyorum ve incelemesinde detaylı pil sonuçlarını da paylaşacağım.

    Teşekkürler.

    erdi bey illaki nanometre küçüldükçe daha az güç tüketir daha hızlı çalışır işlemciler fakat.
    bataryaların geldiği son teknoloji bu sanırım. 5000 mah'ın üzerini göremiyoruz görürsekte işin içine grafen girecek ve iyice masraflı bir hal alacak.
    bakalım gelişmeleri bekliyoruz




  • Telefon firmaları şu "yüksek fiyattan çıkarıp sonra talebe göre fiyat düşürme" politikalarını değiştirmeleri gerekiyor. Zenfone 3'te de aynı durum oldu. Bu telefonlar bu fiyatlara ancak birkaç fanatiği tarafından alınır.

  • Çok iyi :)

  • Şimdi almak mı yoksa 5-6 ay sonra almak mı iyi olur sizce ?

    Ben almayı düşünüyorum şahsen. Bana batarya süresi, internette gezmek, bankacılık işlemleri falan yapmak için gerekli. Oyun vs hiç oynamam. Benim için iyi bir seçim olur gibi.
  • Ben anlamıyorum bu firmaları, benzer özelliklerde Xiaomi Redmi 4 Prime yarı fiyatından ucuz iken Lenovo neyi amaçlıyor.



    Önceki modelde sanal tuş yok, tasarım gereği gerekte yok ama şimdiki modelde hem sanal tuş hemde home butonu var, saçmalığın daniskası. Fiyatı ve sar değeri de cabası.

  • Bu telefonun hem gecıkmesı hemde yuksek dolar kurundan ulkeye gırıs yapacagını bıldıgımden gecen ay p1 pro aldım gayet memnuum batarya abartılıyor sanırdım degılmıs gercekten yogun kullanımda 2 gunu rahat tamamlıyor,bu ıse daha az enerjı tuketen cıpset,ıslemcı ve ekran ıle gelıyor,batarya oncelıklı alıcılar ıcın ilaç olur ama fıyatı 1500 altında olmalıydı bence

  • Sanal tuşa geçiş olmamış. Sırf bu yüzden almayacak bir sürü kullanıcı vardır.
  • Fiyatı 1200 tl den bir tık üzeri olmamalı. Fiyatı çok pahalı. Amiral gemi telefonları alabilirsin. Fiyatini hak etmeyen telefon. Bunun yerine Xaomi mi 5 ler var. Bundan daha iyiler.

  • Bu özelliklere göre bu fiyat çok gibi..

    Tamam kur arttı bilmem ne oldu da yine çok yahu..
  • Firmaların Snapdragon 625 i yepyeni sanki hiç böyle işlemci olmamış gibi lanse etmeleri ve tepe fiyatlar ile tanıtmalarına sinir oluyorum altı üstü 14 nm ye geçmiş Snapdragon 617 yahu hatta General Mobile 2017 model Android One cihazında kullanması muhtemel bir seçim...

    Snapdragon 660 olsa derim ki 14 nm ye indi ama güçlü çekirdekler CorrtexA72 den CortexA73 yükseltildi Snapdragon 652/653 e göre performans ve güç tüketiminde ciddi gelişme oldu diye yorumlarım ama şu 625 e bir ısınamadım 3 ay sonra 1800 2000 den gelen cihazlar 999 1200 TL bandına kadar çekilmiş olacak ...

    şu donanımı hangi üretici yapacak acaba 2K AMOLED Ekran Snapdragon 653 4 GB RAM 64 Hafıza 4000 mAh batarya şu efsane donanımı beraber paket halinde sunan ve fiyat noktasında da rekabetçi olan yüksek satış rakamlarına ulaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 31 Aralık 2016; 22:6:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.