Şimdi Ara

iPhone üretimi gelecek yıl başlarında yüzde 10 azalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone üretimi gelecek yıl başlarında yüzde 10 azalıyor


    Bu yılın sonlarında gerek yılbaşı gerekse de tatil dönemlerinde başarılı satışlar yapan iPhone ailesi, gelecek yıl büyük bir durgunluğa giriyor. Zaten bir süredir satışlarda düşüş yaşayan aileye iPhone 7 serisi de ilaç olamadı.


     


    Gelecek Yıl Satışlar Düşüyor


     


    Sektörden gelen bilgilere göre gelecek yılın ilk çeyreğinde Apple’ın iPhone üretimini yüzde 10 kıstığı ifade ediliyor. Bunun en büyük sebebi ise tatil dönemindeki yoğun talep sonrasında ilginin biraz daha düşeceği beklentisi.


     


    Bu yıl itibariyle geçmiş yıllardaki rekorlarını arar olan Apple’a iPhone 7 serisi de çare olamadı. Genelde yılın son çeyreğinde Apple rekor satışlara ulaşıyordu. Geçen yılın son çeyreğinde 75 milyon iPhone satışı ve 18 milyar dolar faaliyet karı ile şirket tarihindeki en büyük rakama ulaşılmıştı.


     


    Ne yazık ki bu yıl aynı şey söz konusu değil. iPhone 7 serisi yılın üçüncü çeyreğindeki satışlara önemli katkılar yaptı ancak yılın son çeyreğinde talep düştü. Sensör üretiminde yaşanan sıkıntılar da eklenince yılın son çeyreğinde Apple’ın iPhone 7 üretimini yüzde 20 azalttığı rapor ediliyor. Yani dördüncü çeyrek mali tablolarında da büyük düşüşler yaşanabilir.


     


    Ayrıca Bkz.The Young Turks ekibi önemli bir yatırım aldı

    Geçen yıldan bu yana analiz uzmanlarının Apple ile ilgili eleştirileri artarak devam ediyor. Uzmanlar iPhone modellerinde artık önemli bir yenilik sunulmadığı için ilginin de azaldığını ifade ediyor. Bakalım 2017 yılındaki özel iPhone versiyonu gidişatı nasıl değiştirecek. 


     







  • quote:

    Ne yazık ki bu yıl aynı şey söz konusu değil.


    Neden uzuluyoruz anlamadım. babamizin şirketimi apple ?
  • Hala en yüksek satış rakamları Appleda değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep yazdım gene yazıyom, 1000-1100 liraya xiaomi mi5 varken ne iphone ne başkasına gerek yok. ülkece dünya parayı telefona akıtıyoruz, en azından minimum şekilde çıkış olsun.

  • kendi kuyusunu kaziyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ip6 kullanicisi olarak ip7 yi almaya deger bulmadim, hatta 5s kullancilarindan bile benzer dusunenler var, yeteri kadar cezbedici ozellikleri artik urericiler cihazlara ekleme noktasindan tikandilar, apple elbette bunun farkinda oldugu icin kazandigi ciddi sermaye ile farkli sektorlere girme cabasinda, artik bu akilli otomobil mi olur baska bir sey mi gorecegiz..

  • Böyle bir haber yazılınca "Ekrem71 yine mi" diyen kimseleri göremiyoruz. Güçlü kal Ekrem71. Seninleyiz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 31 Aralık 2016; 13:23:8 >
  • demek ki fiyatlar artacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Bir ip6 kullanicisi olarak ip7 yi almaya deger bulmadim, hatta 5s kullancilarindan bile benzer dusunenler var, yeteri kadar cezbedici ozellikleri artik urericiler cihazlara ekleme noktasindan tikandilar, apple elbette bunun farkinda oldugu icin kazandigi ciddi sermaye ile farkli sektorlere girme cabasinda, artik bu akilli otomobil mi olur baska bir sey mi gorecegiz..

    5s kullanıyordum 7 hediye olarak geldi. Hız olarak neredeyse hiçbir fark yok. 2gb ram olması uygulamalarin uzun süre açık kalmasını sağladı bu bi avantaj. Daha uzun pil ömrü daha büyük ekran yeni home tuşu ve kamera. Bunlar da çok büyük yenilikler değil, zorunlu yenilikler. 5s kullanıcısının bile 7 ye geçmesi için yeterli güncellemeler değil açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem üzgün, Ekrem ağlıyordu...

  • Anladık fiyatları iteleyecekler.
    Apple, iphone'ların üretimini %20 azalttığına göre,

    Farazi;
    100milyon iphone'u 2.500TL'den satmaktansa,
    80miyon iphone'u 4.000TL'den satmak daha karlı,

  • Adam iphone 7, 5s'e göre yenilik sunmuyor demiş Uçması gerekiyor sanırım yenilik sayılması için.
  • Ekrem fanboylari organize et fan başı 10 tane ipon alin üretim düşmesin yoksa üzülür cob baba

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERIKCI

    Böyle bir haber yazılınca kimseleri burada göremiyoruz "Ekrem, yine mi?!" diyen. Güçlü kal Ekrem71. Seninleyiz...

    sen ne diyorsun? tovbe ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili iphone fanı, ios un en iyi işletim sistemi olduğu konusunda hemfikiriz. lakin verdiğin paraları haketmiyor; 3 milyara telefonmu olur ? ios en iyiyse miu da ikincidir benim gözümde, 1 yıldır kullandığım mi4 telefonum ilk günkü seriliğinde değilse bile yakındır. mesele sadece kalite değil, verdiğin para karşılığında aldığın kalite yada aldığın kalite karşılığında verdiğin paradır. illaki ios istiyorsan 5s al, üstü israftır.
  • iPhone üretimi gelecek yıl başlarında yüzde 10 azalıyor
  • Note7 sıkıntılı olmasaydı bu düşüş çok daha sert olacaktı.

  • İnsanlar bilinçlendikçe, her Yeni modeli alma gerekliliği olmadığını anladıkça tüm markalar üretimlerini düşürecekler bence.
  • Hayırlısı olsun.
  • Amerika'da bu işler böyle değil. Upgrade Program denilen bir şey vardır. Gidersin her sene yenisini alırsın. Burada öyle bir şey yok. Eyy iPhone eyy Apple halkı düdüklemeyi senden iyi biliriz. Sen kimsinnn.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.