Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Müzik kaydı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Müzik kaydı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ctrlshft

11 Şubat 2007; 19:19:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar winamp librariyde radyoda çalan şarkıyı veya tv tv yi bilgisayara nasıl kaydadebilirim tşk

Aslanlar Sahada Tribünler Ayakta 90 Dakika Taraftar Arkanda!!!

msn: timberwolwes_99@hotmail.com
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007; 0:43:49 

Hocam biraz açarmisin anlamadim?
neyi nerden kayit etmek istiyorsun?

GIGABYTE GA EP35-DS3R Rev.2.1 Bearlake INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz SPARKLE Calibre P888+ 8800GT 512MB
CORSAIR 2X1GB KIT DDR2-1066MHZ DOMINATOR SEAGATE 500GB THERMALTAKE VI1000BWS M9 MID TOWER
FSP BlueStromII 500W Logitech X-530 70W 5+1 Microsoft Notebook Optical mause 3000
Nec 3510a Dvd-Rw Creative 7.1 Audigy Card SkyStar 2.6D
GoldMasTer Diseq Motor By 35 Satellites İn 3500 Canals
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Şubat 2007; 3:35:02 

Sorunu tam olarak anlatamamışsın ki, ya da biz anlayamadık.

Internet üzerinden çalan bir ses dosyasını Winamp Library'de kaydetmek mi demek istedin?
NetX

12 Şubat 2007; 3:50:30 

Ses kaydetmek için ses kaydedicilerini kullanabilirsin.
Misal bedavalardan kolay olan Audacity var

ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Şubat 2007; 4:27:08 

Ben hâlâ anlamadım ama eğer Winamp'ta ya da herhangi bir media playerda çalan şarkıdan istediğiniz yeri kaydetmek istiyorsan Windows'un kendi ses kaydedicisi bile yeter bence..
NetX

12 Şubat 2007; 4:58:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Ben hâlâ anlamadım ama eğer Winamp'ta ya da herhangi bir media playerda çalan şarkıdan istediğiniz yeri kaydetmek istiyorsan Windows'un kendi ses kaydedicisi bile yeter bence..

Olur ama,
Windowsun 1 dakika değil mi ?

ChordSolo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007; 11:08:43 

quote:

Orjinalden alıntı: NetX

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Olur ama,

ufak bir kandırmaca ile uzatabilirsiniz.

"TÜRK MİLLETİ HÜR YAŞAMIŞ VE HÜRRİYETİ VARLIĞININ YEGANE KOŞULU KABUL ETMİŞ CESUR İNSANLARIN TORUNLARIDIR.BU MİLLET HİÇBİR ZAMAN HÜR OLMADAN YAŞAMAMIŞTIR,YAŞAYAMAZ VE YAŞAMAYACAKTIR.
M.KEMAL ATATÜRK "
Ctrlshft

12 Şubat 2007; 11:37:31 

Demek istediğim şey winamp library de (Winampın üstünde sağ tuş yapınca winamp library) çalan radyo yayınını kaydetmek mümkün mü yanii

Ctrlshft

12 Şubat 2007; 20:04:00 

konuyu açtım ama cevap yok

ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Şubat 2007; 9:22:39 

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo
Olur ama,

ufak bir kandırmaca ile uzatabilirsiniz.

Evet, bir program vardı uzatan. Audacity de güzel ama ben boşuna programla olmaması açısından söylemiştim..
torettq

11 Mayıs 2007; 21:03:45 

arkadaslar meraba basligi gorunce sorudan anladigim kadariyla yardimci olmak icin foruma uye oldum
oncelikle benim, 77_alemci arkadasimdan anladigim kadariyla sorunu winamp de calan herhangi bir parcayi bilgisayara nasil kaydedecegi... bu konuda winamp radyoda calan herhangi bir radyo yayininin nasil kaydedilecegini aciklamaya calisacam...
oncelikle bunun icin gerekli program 1.1mb lik cok kullanisli bir program olan ``castripper`` programi... bu programi http://www.download.com/CastRipper/3000-2168_4-10656044.html linkinden indirebilirsin...
bu prgrami indirip kurduktan sonra yapman gereken sey..oncelikle winamp den dinlemek istedigin radyo kanalini actiktan sonra winamp in playlistinde radyo yayini ile ilgili olan url bilgisinin ustune gelip, sag klik yaptiktan sonra `view file info` secenegi ile programin url ve ip bilgisini almak olucaktir... bu bilgiyi aldiktan sonra dilersen winamp i kapatabilirsin... yani catripper programi winamp kapaliykende calisir... ardindan castripper programini acip programin arayuzundeki load secenegini sececeksin... ardindan burada karsina cikan url bilgi ekranina daha onceden winamp den aldigin url bilgisini yapistiracaksin.... bu islem bittikten sonra yapman gereken tek sey programin arayuz ekraninda bulunan start tusuna basmak olucaktir....

eger baska bi sorun olursa yardimci olmaya calsisirim...

paranoise#

28 Aralık 2007; 21:11:08 

torettq gerçekten sağol.. Bende arıyordum bu sorunun cevabını yardımcı oldun çok teşekkür ederim.

in solis sis tibi turba locis
B A R O N

14 Mayıs 2008; 16:59:00 

quote:

Orjinalden alıntı: torettq

arkadaslar meraba basligi gorunce sorudan anladigim kadariyla yardimci olmak icin foruma uye oldum
oncelikle benim, 77_alemci arkadasimdan anladigim kadariyla sorunu winamp de calan herhangi bir parcayi bilgisayara nasil kaydedecegi... bu konuda winamp radyoda calan herhangi bir radyo yayininin nasil kaydedilecegini aciklamaya calisacam...
oncelikle bunun icin gerekli program 1.1mb lik cok kullanisli bir program olan ``castripper`` programi... bu programi http://www.download.com/CastRipper/3000-2168_4-10656044.html linkinden indirebilirsin...
bu prgrami indirip kurduktan sonra yapman gereken sey..oncelikle winamp den dinlemek istedigin radyo kanalini actiktan sonra winamp in playlistinde radyo yayini ile ilgili olan url bilgisinin ustune gelip, sag klik yaptiktan sonra `view file info` secenegi ile programin url ve ip bilgisini almak olucaktir... bu bilgiyi aldiktan sonra dilersen winamp i kapatabilirsin... yani catripper programi winamp kapaliykende calisir... ardindan castripper programini acip programin arayuzundeki load secenegini sececeksin... ardindan burada karsina cikan url bilgi ekranina daha onceden winamp den aldigin url bilgisini yapistiracaksin.... bu islem bittikten sonra yapman gereken tek sey programin arayuz ekraninda bulunan start tusuna basmak olucaktir....

eger baska bi sorun olursa yardimci olmaya calsisirim...

arkadaşım teşekkürler programı kurdum ve kayıt yaptım
ama kaydettiği dosya türü mpeg layer 3 diye bişey ve açılmıyor
bunu mp3e çevirebilirmiyiz bilgin varmı..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Müzik kaydı Sayfa: [1]
Buraya git: