Şimdi Ara

PlayStation 4 (1TB) Alana Uncharted 4 ve Dualshock 4 Hediye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •    2017 yılına girmeye hazırlanırken PlayStation Türkiye sosyal medya hesapları aracılığıyla yeni bir kampanya duyurdu.

Bu duyuruya göre de 1TB Slim PlayStation 4 modeli alana Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Dualshock 4 yanında hediye olarak verilecek. 1 Ocak tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya kapsamında belirtilen üç ürüne toplamda 1499 TL fiyat ile sahip olabilirsiniz. 

• Unc4'ün fiyatını utanmadan 130 dan 180 tl ye çektiler sebep nedir,euro arttığında mı çıktı sanki unc4?
  • Ooo baya iyi kampanya hemen 5 tane almalıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarı ile d&r, teknosa ve vatan da aynı şartlarla veriyor.
  • Ps4 Pro ile verin hemen alalım...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Normal ps4 alacam,Yanına kol bide,Oyun alacam diyorsanız...Tam sizlik kampanya,Hem Sony garantili bir ürün.. Ama sadece PS4 alacam diyorsanız ve İthalatçı firma garantili olabilir diyorsanız,1000 TL'yede çok rahat ps4 bulursunuz...Ben ilk defa konsol alacak olsam kanmazdım böyle kampanyalara Her zaman en yenisi almak en makbul olanı,PS4 Pro alırdım kafam rahat olurdu,Yok konsoluma Sony destek verecekmi gibi içinizi kemiren sorular olmadan rahat rahat oyun deneyimimi yaşardım...
  • Bu saat den sonra konsol alanın aklına ben ps4 neo ilk haberlerini duyduğumda hemen ps4 sattım pc döndüm ister inanın ister inanmayın
  • Proya niye kampanya yok? Çünkü onları 1700₺ den oyunsuz tek kolla itelemeye devam edecekler.
  • Stok fazlası almayın sattirmak için uğraşıyorlar. Proyu cikartmayacaktin sony efendi simdi boyle bu neden satilmiyor diye kara kara düşünürsün

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pro için de geçerli olmalıydı, o zaman kesinlikle düşünürdüm. Oyuna sahibim ama hediye ederdim bir arkadaşıma.

• Ps4 nesli zaten Pro ile bitti.bunlar hala eski konsolu sattirmaya calisiyorlar ama Yemez.

Pro nun reklamlarini yapmayi bilirsin. Yazarsin oraya 4k gaming diye ama 2k cikar. Boyle rezil eski bir konsol almayin
  • pro piyasada yok.. ocakta piyasaya çıkıcak o çıkana kadar bunu satmak için kampanya yapıcaklar.. ps4 ten anlamayanlara da ps4 slim satarlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

pro piyasada yok.. ocakta piyasaya çıkıcak o çıkana kadar bunu satmak için kampanya yapıcaklar.. ps4 ten anlamayanlara da ps4 slim satarlar..

Pro değil slim aldım. Bütçem buna yetti ve 4k televizyonum yok diye slim tercih ettim ps4ten anlamiyor mu oluyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingShady -- 29 Aralık 2016; 3:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bunun neresi kampanya anlamış değilim

Sony Eurasia PS4 Slim TB 1200 TL
    PS4 Kontroller 200 TL
    Oyun 125 TL

25 TL indirim süpermiş valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 29 Aralık 2016; 4:13:57 >
  • 4k tvniz yoksa bile bu saatten sonra standart ps4 alınmaz üstüne biraz daha ekleyin pro alın hem pro 1080p de daha yüksek fps veriyor 4k tvniz yoksa bile işinize yarayacak yani merak etmeyin ben yeni çıkacak ip'leri bekliyorum alıcam ondan sonra şimdi almanın bi mantığı yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Unc4'ün fiyatını utanmadan 130 dan 180 tl ye çektiler sebep nedir,euro arttığında mı çıktı sanki unc4?

Kardeş uncharted 4 zaten 189 liradan çıkmıştı sen neden bahsediyorsun?

• Benden alana 4 oyunla beraber 900tl :)
  • Pro yok satıyor hala stok yok fazlalıkları eritme çabası

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şaka mı bunlar yahu?
  • 1499 tl su cihaza verene kadar amazondan ps4 pro alin tr yi beklemeyin stoklar icin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.