Şimdi Ara

Amazon, kargo ücretlerini düşürmenin yollarını arıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon, kargo ücretlerini düşürmenin yollarını arıyor

    Siparişlerine kısa sürede ulaşmak isteyenlerin gözdesi haline gelen Amazon uçakları, düşük nakliye ücretleriyle de şirket yetkililerin yüzünü güldürmüş durumda. Amazon kurucusu Jeff Bezos’un Reuters’a yaptığı açıklamaya göre ise işin sırrı ürünleri ağırlık ve hacimlerine bakarak farklı yöntemlerle kargolamak.
     

    Şu an için sadece Fedex ve UPS’i destekleyen uçaklar ilerleyen dönemlerde teslimatın her aşamasında Amazon araçlarının olduğu bir sevkiyat ağının parçası olabilir. Ancak şirket yetkilileri Fedex ve UPS’den vazgeçmeye pek niyetli görünmüyor. Zira kargo şirketlerinin ağırlıktan ziyade hacimle ilgilenmeye başlamasının ardından şirket yetkilileri de nakliye ücretlerini düşürmek için hafif ama hacmi büyük olan ürünleri uçakla gönderirken diğer ürünleri tırlarla kargoluyor. Reuters raporuna göre neredeyse tam kapasitede uçan uçaklar ağırlıklarının yarısı kadar enerji harcıyor böylece yakıttan da tasarruf etmiş oluyor.

     

    Şimdilik sadece 10 havaalanına uçan Amazon, az hava trafiğine sahip ve düz arazide olan havaalanlarını tercih ediyor. Bu sayede günün her saati uçuş yaparak insanları da akşam saatlerinde bile alışveriş yapmaya teşvik ediyor.

     







  • Bir insan kendi ülkesindeki devlet destekli soyguncuların batmasını isteyip elin yabancı firmasının daha çok kazanmasını istermi bilmiyorum, ama ben bunu yürekten istiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alex59

    Bir insan kendi ülkesindeki devlet destekli soyguncuların batmasını isteyip elin yabancı firmasının daha çok kazanmasını istermi bilmiyorum, ama ben bunu yürekten istiyorum.

    yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler

    bizim dolandırıcılar için yaşasın emperyalist AMAZON
  • Ya sen vergi kaçırmanın yolunu bul ben kendim gelip alırım.

  • Hiç fena fikir değil deli ürün satıyorlar kendi ağları olması oldukça mantıklı.

  • Hepsiburada lafa gelince e-ticaret firmalari icinde 1.yiz der ama gel gor ki yenilik sifir surekli sadece site degisiyor. Hala yurtici kargo hala yilda 2-3 kampanya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon Almanya'dan 9 Euro ya gelen SSD'yi geri dönermek istediğimde 216 TL fiyat verdiler kargo ücreti. Pazarlıkla 155 TL ye indirdim. Amazon 9 euroya kadar karşılarız demişti. Amazon müşteri hizmetlerine mail attım, ödediğim parayı(155 TL) ertesi gün kredi kartıma iade ettiler. Böyle bir firma yok...

  • Geldik evde yoktunuz diye not dussun. Aramasin bile. Hic kafasi calismiyor bunlarin. Yurt ici kargodan ogrenmesi gereken cok seyleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.