Şimdi Ara

Cyanogen gidiyor Lineage geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cyanogen gidiyor Lineage geliyor


    Özelleştirilmiş ROM dünyasının büyük ismi Cyanogen’in hizmetlerini sonlandıracağının açıklanmasının ardından Android dünyasında önümüzdeki sürçe merak edilmeye başlanmıştı. Cyanogen kapanıyor ancak küllerinden Lineage doğuyor.


     


    Verilen Emekler Heba Olmayacak


     


    CyanogenMod üzerinde çalışan bazı mühendis ve tasarımcılar, LineageOS adında yeni bir grup kurduğunu duyurdu. LineageOS grubunun amacı CyanogenMod ile başlayan toplu ROM geliştirme çabalarını devam ettirmek. Ayrıca profesyonel kalitede ve güvenilirlikte ROM projeleri ortaya çıkarmak.


     


    Grup CyanogenMod ismini devam ettirmemelerinin nedeni olarak markanın artık çöküş ile birlikte anılıyor oluşu ve yakın zamanda markanın üçüncü bir tarafa satılma ihtimalinin olması. Bu bakımdan ekip bağımsız bir isim ile yola devam etme kararı almış.


     


    Ayrıca Bkz.Opera Max 50 milyon kullanıcı sayısını geride bıraktı

    Güncellemeden mahrum kalan eski cihazlara yeni bir soluk getirmek veya modern cihazında farklı bir ROM denemek isteyen kullanıcıların ilk adresi olan özelleştirilmiş ROM dünyası, büyük bir potansiyele sahip. Uzun bir süre de bu potansiyeli koruyacağa benziyor. Bu bakımdan yapılan yatırımlar da muhakkak kendisini amorti edecektir. Lineage OS ile ilgili bu hafta daha detaylı bilgiler verilecek. 


     







  • Ekrem Bey sen önceki haberi yayınlandığında çoktan bunu açıklamışlardı. Boşuna haber yapmaya uğraşma sağolsun teknolojiyi takip eden üyeler sayesinde gelişmelerden haberimiz oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 26 Aralık 2016; 16:36:28 >
  • Aslinda millet epey kullaniyordu cyanogen romlari. Her birinden üçer beser dolar alsalar olurdu bu is bence. Millet verir. Çünkü baska alternatif yok.

  • Önceki Cyanogen bitiyor haberini yaptığınızda da Lineage duyurulmuştu ama ya siz iki haber yapmak için kullanmadınız ya da haberiniz yoktu. İkisi de kabul edilebilir değil ve Donanımhaber gibi bir siteye yakışmıyor. Haberleriniz çok fazla eleştiriliyor, biraz dikkat etseniz hepimiz için oldukça iyi olur. Lütfen yorumumu kötü algılamayın sadece bir süredir gördüklerimi biraz da düşündüklerimle harmanlayıp kendinizi geliştirebilmeniz için yazdım.

  • Ne bu surat, önceki haberde, 72 saat aç susuz ayfon kuyruğunda bekleyip ilk cihazı alan adamın yaşadığı garip ve anlamsız bir sevinç içindeydiniz. (itiraf ediyorum abarttım)

  • Ekrem bey . Onceki ayni konunuzda verdigim linkte bu olusum sanki yeni olusmus gibi ifade etmen de objektif bir yazar olmadigini kanitlar . Burda kendi verdigin linkte 24 Aralik 2016 yaziyor ... Sen se o tatihlerde sonra 24 Aralikta ki bu yeni isimle devam edilisi inkar ettin cunku kaynagin TEK ve baska kaynaklardan da bakmaya tenezzul etmedin .


    Ki senin yazin 25 Aralikta yani su haberi onceki yazinda yazman gerekirdi

    https://forum.donanimhaber.com/cyanogen-yolun-sonuna-geldi--122791768#122792185


    Bu isi yapamiyorsun . Birakta objektifligi olanlar ekmek kazansin ... Liyakat SIFIR ... Bunu aylarin analizi ile yaptim ...

  • şu siteyi takip ediyorsam yıllardır Mesut ve Erdi var diye yoksa DonanımHaber günümüz haberlerini takip etmemeye başladı yabancı kaynaklardan okuduktan 3-4 gün sonra buraya düşüyor hiç bir manası kalmıyor.

    Dediğim gibi Mesut ve Erdi şu oluşumdan çıksın DH diye bişi kalmaz diğerlerinin teknoloji bilgi-birikimi sadece Copy-Paste ten öteye gidemez ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 26 Aralık 2016; 17:50:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Usbehci

    Önceki Cyanogen bitiyor haberini yaptığınızda da Lineage duyurulmuştu ama ya siz iki haber yapmak için kullanmadınız ya da haberiniz yoktu. İkisi de kabul edilebilir değil ve Donanımhaber gibi bir siteye yakışmıyor. Haberleriniz çok fazla eleştiriliyor, biraz dikkat etseniz hepimiz için oldukça iyi olur. Lütfen yorumumu kötü algılamayın sadece bir süredir gördüklerimi biraz da düşündüklerimle harmanlayıp kendinizi geliştirebilmeniz için yazdım.

    Hocam bu defa haber içeriğinde iPhone veya Samsung isimleri geçmiyor ki bu oldukça iyi bir durum, o yüzden bu defalık biraz daha yapıcı konuşalım şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu nasıl bir işini ciddiye almamadır yav haberler üyelerden öğrenip haber yapiliyor

  • İsimden kaybediyorlar. Önceki de şimdiki de. Millete söyleyince tırsıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    İsimden kaybediyorlar. Önceki de şimdiki de. Millete söyleyince tırsıyor.

    Saynojenmod'un güzel bir söylenişi vardı, layneycos kötü gibi duruyor.
  • L2kingsciler el kaldırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara gore haber yapiliyor ne guzel takip ediyorsunuz (geriden)

  • Cyanogen i zamanında Google 1 milyar dolara satın almak istedi kabul etmediler.Bugun ise batmak üzereler :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar şahane.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.