Şimdi Ara

Alien: Covenant'ın ilk fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alien: Covenant'ın ilk fragmanı yayınlandı 
    Hem korku hem de bilim-kurgu janrasının en önemli serileri arasında yer alan Alien, beyaz perdedeki yolcuğunu sürdürüyor. 2012 yılında vizyona giren Prometheus ile uzun bir aranın ardından sinemalara geri dönen Alien serisi, önümüzdeki yıl vizyona girecek Alien: Covenant ile bir kez daha sinemaseverlerin karşısına çıkacak.
     
    Alien: Covenant, Prometheus ile başlayan yeni seriyi devam ettirse de ilk filmden oldukça farklı olacak. Projeye ilk başladığında Prometheus'a doğrudan bir devam filmi çekmek için yola çıkan usta yönetmen Ridley Scott, zamanla filmde önemli değişikliklere gitti. Alien: Covenant, Prometheus'tan çok serinin eski filmlerini andırıyor.
     
    Bugün yayınlanan ilk fragman da bu ton değişikliğini açıkça gözler önüne seriyor. Prometheus'ta daha çok işin bilim-kurgu kısmına ağırlık veren Ridley Scott, Covenant ile birlikte serinin korku kökenlerine geri dönecek.
     Alien: Covenant'ın ilk fragmanı yayınlandı
    Alien: Covenant, ismini filmin merkezinde yer alan koloni gemisinden alıyor. Galaksinin uzak köşelerine yolculuk ederken daha önce keşfedilmemiş cennet gibi bir gezegen bulduklarını sanan Covenant mürettabı, buldukları bu gezegenin göründüğünden çok daha karanlık ve tehlikeli olduğunu kısa süre sonra anlayacak. Bu gezegende, Prometheus görevinden geriye kalan tek kişi olan android David ile karşılaşacak Covenant ekibi, hayal edebileceklerinden çok daha büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacak.
     
    Ünlü oyuncu Michael Fassbender'ın David rolü ile geri döneceği Alien Covenant'ın başrollerinde Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup, Demian Bichir, Carmen Ejogo ve Amy Seimetz yer alıyor. Film, 19 Mayıs 2017'de gösterime girecek.







  • Heyecanla bekliyoruz. Prometheustaki soruların cevapları gelirse süper olur.

  • Oyuncu ve oyunculuklar pek iyi gibi gelmedi gözüme ama yinede merakla bekliyoruz tabi

  • Janra ne demek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok az kadın oyuncu "güçlü kadın" rolüne uyum sağlayabiliyor malesef. Sigourney Weaver, Alien'in bir kült haline gelmesindeki en önemli etkenlerden biriydi bence. (Tıpkı Terminator'de Linda Hamilton gibi) O olmayıncada filmin pekde tadını alamıyor insan..

  • Prometheus'a kadar ilk iki film disindakilerin hepsi cöptu, fragmani izledikten sonra yeni bir cöp geliyormus hissine kapildim..

  • Adamın aklı hala 1979'da kalmış,
    Fragman hiç ilgimi çekmedi

  • Prometheus iyi sonla bitmişti onun devamını çekselerdiya...

  • tolgatelli T kullanıcısına yanıt
    Aynen ilk filmin tekrar çekimi gibi bir şey olmuş.
    Ki zaten ilk filmdeki başarıyı hiçbir zaman yakalayamadılar.
    Teknoloji gelişmesine rağmen o senaryo bağlantısı ve Signour Weaver'in oyunculuğu bir daha gelmedi.
    Devam filmlerinde bile aynı oyunculuk malesef yoktu.İlk film bir efsane.Gerisi de efsaneden arta kalanlar.
  • Beyler bu seriyi bilmiyorum hangi filmler var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

    Janra ne demek

    İngilizcede ''Genre''janra diye okunuyor türkçede bazen böyle kullanılıyor ama doğru değil.

    Tarz, tür anlamındadır. Tam karşılığı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film alien 1 in öncesini anlatıyordu bu 1 inci bölüm gibi ama senaryoda baya değişiklikler yapmışlar ....
  • aga bu prometheus da ki david kadın doktorla engineerleri bulmaya gitmedi mi ne alaka ?
  • Sanırım ilk filmde uyandırılan kargo gemisinin rotasının değiştirilmesi olayına bağlayacaklar. Sanırım David de buna sebep olan android olacaktır. Ancak o ana gelene kadar da olaylar işlenecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bütün serilerini severek izledim, prometheus ayrı bir güzeldi bence, fakat devam niteliğinde çekseler ve cevap verselerdi merak edilen sorulara daha bir güzel olurdu sanki, sigourney weaver gibi olmaz tabii ki fakat ilk defa bu filmi izleyecek olanlar bu filmdeki karaktere alışacağı için belki de sigourney'i sevemeyecekler, alışma meselesi bence, merakla bekliyorum, izlemek nasip olur inşallah

  • Prometheus un devam filmi degil mi bu zaten. Castteki kadin Prometheus basrolundeydi cunku. Flashback de olabilir, fragmanda gormedim onu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu filmin prometheusla alakası yok. shaw yok, engineerlerde yok. fragman pek ilgi çekici değil, daha çok ilk alien filmi tarzında bir film gibi görünüyor. keşke prometheustan kalan sorulara cevap arasalardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freshwind

    bu filmin prometheusla alakası yok. shaw yok, engineerlerde yok. fragman pek ilgi çekici değil, daha çok ilk alien filmi tarzında bir film gibi görünüyor. keşke prometheustan kalan sorulara cevap arasalardı

    Film Prometheus ile doğrudan ilişkili. Prometheus'ta başlayan hikayeyi anlatmaya devam ediyor. Michael Fassbender'ın ilk filmde canlandırdığı David karakteri bu filmin de ana karakterlerinden. Ayırca Shaw'u canlandıran Noomi Rapace'ın da filmde küçük bir rolle yer alması bekleniyor. Evet film daha çok Alienlar'a odaklanacak ama ilk filmin hikayesi hepten yok sayılacak değil. Yani Engineerlar da filmin parçası olacak. Sadece bunlara fragmanda pek yer verilmemiş ki bu da aslında çok iyi bir şey. Bugünlerde fragmanlarda bütün filmi anlatıyorlar neredeyse, sonra filmi izlemenin anlamı kalmıyor.

    @Bender B. Rodriquez: Alien en sevilen korku/bilim-kurgu serilerinden biridir. Serinin asıl filmleri Alien (1979) ve Aliens (1986)'dır. Ondan sonra Alien 3 ve Alien: Resurrection geldi ama bu ilk iki film kadar beğenilmedi. 2012'de ise Alien ile bağlantılı yeni bir seri başladı Prometheus ile. İşte Alien: Covenant da bu yeni serinin ikinci filmi. Tabii bir de arada Alien vs Predator var ama onu komple tarihten silseler kimse itiraz etmez heralde :)




  • Hayret nasil 3D degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir film daha geliyor . Ön gösterimde izlerim kesin , yine 3-5 soru cevaplanacak kalanı diğer film tamamlayacak .

    Bakalım mühendisler neler yapıyormuş , yeni ırk nasıl bir şey ? Gezegenlerine iniş yapılacak Elizabeth nereye kayboluyor zira fragmanda gözükmüyor . Artık yeni fragmanlarda yeni bilgiler öğreniriz . Umarım bu fragman kadar spoiler dolu olmazlar .

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.