Şimdi Ara

Cherry MX Silent Switchleri tüm üreticilere açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cherry MX Silent Switchleri tüm üreticilere açtı 
     
    Cherry'nin bir süre önce tanıttığı MX Silent Switchleri tüm firmaların kullanımına açıldı. Yaklaşık bir sene boyunca Corsair Gaming Strafe RGB MX Silent modeline özel kalan Swtichler artık tüm firmalara açık.
     

     Cherry MX Silent

     
     Tanıtılmasının üzerinden yaklaşık bir sene geçmiş olan MX Silent Switchler nihayet tüm firmalara açıldı. MX Silent Switchleri hatırlatmak gerekirse MX Red ve MX Black Swtichlerin daha sessiz olanı denebilir. Ayrıca şeffaf kaplama ile geniş aydınlatma seçeneklerine de imkan sağlayan bir versiyonu mevcut.
     
     
     Sessiz klavye severleri -benim gibi- mekanik klavyelerle tanıştırmayı hedefleyen Switchler cam lifinden kaplama ile geliyor. Cherry'nin açıklamalarına göre damping ring uygulanmış diğer Switchlerden dahi daha sessiz olan MX Silent Switchlerin dayanımı ise değişmemiş. Diğer pek çok modelde olduğu gibi 50 milyon basışa dayanıklı.
     







  • Olabilecek en iyi mekanik switch kendileri

  • Almak nasip olmadi bir turlu

  • fiyata bak hele
  • corsair bekle bekle düşürmedi fiyat bulunmaz hint kumaşı

  • yabancı forumlarda corsair strafe rgb kullananların izlenimlerine bakınca bu switch in yeni bişeymiş gibi sunulan bi pazarlama tezgahı olduğu görülüyor.

    kırmızı cherry'nin switch şaftının altına sönümleyici lastik konmuş hali bu switch. bu sayede tuş kafası switch'e çarpmıyor ve ses çıkmıyor. hep neden yapmıyolar acaba dediğim bişeydi en sonunda birisinin aklına geldi.

    kırmızı veya siyah switch bi klavyenin tuş kafalarına lastik halka geçirirseniz bu switche yakın sessizlikte bir klavye elde edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.