Şimdi Ara

Ücretsiz kitap takası yapabileceğiniz 'Kitap Dostum' uygulaması yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ücretsiz kitap takası yapabileceğiniz 'Kitap Dostum' uygulaması yayınlandı 
    Kitap okumayı ve yeni maceralara atılmayı sevenler için uygulama mağazalarındaki yerini alan Kitap Dostum, Türkiye’nin bu konudaki sosyal ağı olmayı hedefliyor. Benzer zevklere sahip diğer insanlarla tanışmanızı sağlayan platform ayrıca birbirinden güzel kitap önerileri almanızı ve ücretsiz kargoyla kitap takası yapabilmenizi de mümkün hale getiriyor.
     
    Tematik bir sosyal okuma ağı olan uygulama kitap, yayınevi ve yazar beğenilerinizi dikkate alarak sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlıyor. Üstelik üye olmanıza dahi gerek kalmadan "Ücretsiz Kitap Asistanı" özelliği sayesinde satın almak istediğini bir eseri 275 binden fazla kitap arasından tek tıkla anında sorgulayabiliyorsunuz.
     
    Diğer taraftan uygulamanın kütüphane bölümünde yer alan popüler ve yeni yayınlanmış binlerce kitaba kargo ücreti ödemeden takas yoluyla sahip olabilmeniz de mümkün. Fonksiyonel özellikleri ve genel yapı itibariyle kitap kurtları için oldukça güzel bir ortam sağlayan Kitap Dostum bu alandaki farkındalığı da arttırmayı hedefliyor.
     
    Dilerseniz Kitap Dostum’un iOS uygulamasını buradan, Android uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.
     



  • Ülkemizde kitap okuma alışkanlığı pek fazla olmadığı için de bu uygulama tutmaz.(inşallah tutar tabi sonuçta emek Vermişler) Tabi birileri kalkıp ben günde 10 kitap okuyorum, şu kadar kitap aldım Vs diyecek. Ama bunlarda bir elin parmağını geçemeyecek. Bu arada kpss kitapları varsa bende bakayım :-)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    Ülkemizde kitap okuma alışkanlığı pek fazla olmadığı için de bu uygulama tutmaz.(inşallah tutar tabi sonuçta emek Vermişler) Tabi birileri kalkıp ben günde 10 kitap okuyorum, şu kadar kitap aldım Vs diyecek. Ama bunlarda bir elin parmağını geçemeyecek. Bu arada kpss kitapları varsa bende bakayım :-)

    Günde 10 kitap :) Ben iyi bir kitap okuyucusu olduğumu düşünürüm ama ayda 3 ya da 4'ü geçmez. Günde 10 kitap okuyan ya Cin Ali serisi okuyordur ya da uzaktan Pinokyo ile akrabadır.
  • Tutarsa, popüler olursa, bu uygulamayı fazla yaşatmazlar.

  • Neden TL değil?

  • o kadar izin isterse millet kitap okumayi bile birakir
  • Hep orijinal kitap aldım şimdiye kadar. Takas ettiğimde bana gelen kitap korsansa nolacak? Uyuz olurum öyle şeye
  • Deneyelim bakalim belki kiz duser :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki kitapları değil de telefonları takas ediyoruz. İstemediği izin kalmamış. Sahaflara devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulamanın amacı iyiymiş. umarım yararlı olur.
  • Uygulamanın kurucularından biri olarak bazı konularda bilgi vermek isterim.



    Sn aslimdayok ; istenen izinler tamamen kisisel guvenlik ile ilgili , ancak sizi rahatsiz eden kısım hangisi ise daha spesifik olarak bildirirseniz elestirinizi dikkate alarak ilerideki guncellemelerimizde degerlendirebiliriz.



    Sn.Paul Klee ; kitaplarimizin tamami orjinal olup en buyuk mucadelelerimizden birisi de korsan kitaplara karsidir. Bu konuda kutuphanemize takas icin gonderilen kitaplarda gerekli denetimler yapilmakta ve yalnizca orjinal kitaplardan olusan kutuphanemizdeki kitaplar orjinal kitaplar ile takas yapilmaktadir.



    Sn. gkhnkrts7 ; istenen bilgiler tamamen kullanicilarin guvenligi icin olup takas edilecek urunun orjinalligi konusunda denetimlerin yapilmasi ve kargo islemleri icin istenen bilgilerden ibarettir.



    Her turlu soru ve elestirilerinize burada elimden geldigince cevap vermeye calisacagim. Geri donusleriniz bizi memnun edecektir. Saygilarimla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 24 Aralık 2016; 14:24:14 >
  • türkiye şartlarında zor işler bunlar
  • En önemli amacımız insanlarin kitap okuma farkindaligini bir nebze de olsa arttirmak..
  • Bu resimleri nasıl yaptınız bunun bir online sitesi var mı yoksa photoshop mu ?
  • Hiçbir ISBN veritabanında yok. Kitapları tanımıyor. Kütüphane eklenemiyor, oluşturulamıyor. Üzerinde ulaşım sekmesi bile yok. Uygulama çöp.

  • Aylık üyelik ücreti felan mı veriyoruz nasıl oluyor o iş anlamadım kargo ücretsizse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sistemi tam olarak anlamadim. Şimdi ben elimde olup da takas etmek istediğim kitapları nereye ekleyeceğim? Takas illa karşılıklı mı olacak? Yani ben Ali'den X kitabını alacağım ama Ali de bana illa bir kitap mı verecek? Pek anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uygulamada anlaştığımız biriyle 2'şer kitap takas ettik. Bugün ikimiz de Ptt kargoya verdik. Sitede kargo üzcretsiz diyor ama o kısmı anlamadım. Karşımdaki adam ptt kargodan verelim diyince tamam diyip oradan verdik. Gayet faydalı bir uygulama. Kendi okuduğunuz kitapları listenize ekliyorsunuz. O kitaplardan biri başkasının istek listesindeyse size takas talep ediyor. Kabul edince de mesajla takas yapıyorsunuz.Adamın bilgileri telefonuna geliyor. Yeni kitap almak istemeyenler için öneririm.
  • Cok eksikleri olsa da amacindan dolayi destekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama fail. Asıl amacı dışında paylaşımlar bol miktarda. Çiçek böcek, aforizma dolu. Vakit kaybı bence, yani kitabevlerini dolaşmaya devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.