Şimdi Ara

Apple'dan yılbaşı gecesi için iPhone'la çekim önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'dan yılbaşı gecesi için iPhone'la çekim önerileri 
     
    Yeni bir yıla girmeye hazırlandığıımz şu günlerde Apple, yılbaşını ölümsüzleştirmek isteyen iPhone kullanıcıları için bazı önerilerde bulunmuyor. Telefonun kamerasını daha iyi kullanmak isteyenler için püf noktalarını paylaşan Apple, yılbaşı temalı fotoğraflar için, çeşitli uygulama tavsiyelerinde de bulunuyor.
     
    Apple'ın öneri ve tavsiyeleri şu şekilde;
     

    Yılbaşı kartlarına yönelik uygulamalar; 

    Felt: Felt, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize el yazısıyla hazırladığınız gerçek kartlar ve fotoğraflar göndermenin en kaliteli ve en kişiye özel yolu. Üstelik hepsini iPhone’unuzdan yapabilirsiniz.
     
    Ink: Mağazaya gitmek zorunda kalmadan, iPhone’unuzdan benzersiz yılbaşı kartları hazırlayıp gönderin.
     
    Snapfish: iPhone için baskı, kartpostal ve daha fazlasını sipariş edin.
     
    Artifact Uprising: iPhone’unuzda dakikalar içinde üstün kaliteli fotoğraf albümleri, resimli kartpostallar ve hediyeler hazırlayın.
     
    Touchnote: iPhone’unuzu kullanarak kişiselleştirilmiş kartpostallar oluşturun ve gönderin.
     
    Apple'dan yılbaşı gecesi için iPhone'la çekim önerileri 

    Fotoğraflarınıza Yılbaşı Ruhu Katacak bazı Uygulamalar

    Enlight, 10,49 TL: Enlight’ın güçlü araç setiyle fotoğraflarınızı iyileştirin, ayarlayın ve süsleyin.
     
    Camera +, 7,99 TL: Her çekiminizde kusursuz sonuçlar almak için, Camera +’ın mükemmel manuel çekim kontrolleri, onlarca filtre, çerçeve ve kesme seçeneği sayesinde kolayca profesyonel görünen fotoğraflar yaratın.
     
    ProCamera 12,99 TL: Profesyonel iOS fotoğrafçılığının altın standardı ProCamera, yeni başlayanlar için son derece kullanıcı dostu bir arayüzün yanı sıra uzmanlara yönelik, DSLR’ye benzer etkileyici kontrol seçenekleri de sunuyor.
     
    VSCO: Mobil aygıtlar için benzersiz hazır ayarlarımız ve gelişmiş kamera kontrollerimizle çektiğiniz görüntüleri düzenleyin.
     
    Moldiv: Tek bir çerçeveye 16 adede kadar fotoğraf ekleyerek mükemmel kolajı hazırlayın. İsterseniz, fotoğraflarınızı bir dergi, poster veya temalı albüm gibi kolajlayarak aile fotoğraflarınıza kişisel bir dokunuş ekleyebilirsiniz.
     
    Apple'dan yılbaşı gecesi için iPhone'la çekim önerileri 

    iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için Fotoğrafçılık İpuçları

    Bu yaratıcı yılbaşı fotoğrafı/videosu fikirlerini denemek için iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ınızı kullanın:
     
    • iPhone’unuzdaki hızlı çekim video özelliğini kullanarak, yılbaşı süslemelerine başlama zamanı geldiğinde evinizdeki değişimi başından sonuna kadar görüntüleyin. iPhone’unuzu bir rafa veya tripoda yerleştirin, kamera uygulamasını başlatın ve hızlı çekim video ayarında kaydet düğmesine basın. iPhone her şeyi sizin yerinize yapar. Çekiminizi bitirdiğinizde videonuzu iPhone’daki iMovie uygulamasında kırparak düzenleyebilir ve istediğiniz müziği ekleyebilirsiniz.
    • Live Photo ile mükemmel kar yağışını kaydedin. Hareketli ve sesli manzaralar, huzur veren bir fotoğrafa çok daha fazlasını katabilir. Ardından Live Photo’nuzu iOS için Facebook uygulamasını kullanarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
    • Daha canlı ve gerçeğe yakın renkler ve daha doğal görünen cilt tonları sunan içinizi ısıtacak fotoğraflara imza atmak için Retina Flash özelliğine sahip 7 MP FaceTime HD Kamera ile en renkli aile selfie’sini çekin.
    • Hayatın en hızlı anlarını yavaşlatmak için 120 kare/sn hızında 1080p HD, 240 kare/sn hızında 720p görüntü kalitesinde videolar kaydeden ağır çekim video ile kartopu savaşları yepyeni bir şekilde hayat buluyor.
    • Fotoğraflar uygulamasındaki yeni Anılar özelliğiyle geçirdiğiniz yılbaşını en güzel haliyle yeniden yaşayın. Şükran Günü yemeği veya yılbaşı süslemelerini yaptığınız anlar gibi en değerli anılarınızı yeniden keşfetmek için, Fotoğraflar uygulamasında en alttaki Anılar düğmesine dokunun ve arkanıza yaslanıp uygulamanın otomatik olarak bir fon müziği ve geçişlerle birlikte fotoğraflarınızdan oluşan muhteşem bir film yaratmasını bekleyin. Üstelik, anınız oluşturulduktan sonra tüm düzenleme kontrolü de sizin elinizde olacak.

    Daha Fazla İpucu
     
    • Fotoğraflar uygulamasında Yılbaşı ağaçları ve karlı günler gibi belirli nesneleri arayın.
    • iCloud Fotoğraf Paylaşımı’nı kullanarak aile toplantıları veya özel etkinliklerde çektiğiniz görüntüleri kolayca paylaşın.
    • Yıl boyunca yaşadığınız muhteşem gezi maceralarınızı sergileyin, Fotoğraflar > Albümler > Yerler seçeneğine giderek tüm fotoğraflarınızı harita üzerinde görün.

    Felt görsellerinin yüksekleri için:
    https://attache.apple.com/AttacheWeb/dl?id=ATC27c3105254c24a8dbc9cbc143b832859&ek=ATCsFM7Q84SJ3C%2FR6%2FOLxk5hA%3D%3D

    Erin Brooks Fotoğrafları (beğenin, seçin ve paylaşın)
     







  • Kesin apple bunu daha güzel vermiştir kendi sitesinde

    Burada görünce gereksiz gözüküyor çünkü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem haberi gibi dimi..

  • ekrem sanmıştım erdi çıktı

  • şu sağdaki siyahlı çocuk şahan gökbakar' a benziyor, nereden esti bilmiyorum.

  • Bunları s7 edge ile yapabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz - Apple Appleoğlu (2016)
  • Haber zaten iPhone ile çekim önerileri yani iPhone kullanıcılarına hitap ediyor. Ancak iPhone kullanmayanlar gelmiş hemen bize ne tavrı takınıyorlar. Madem öyle bu konuda ne işiniz var.



    iPhone kullanan kişilere oldukça yararlı bilgiler var bu yazı da bunu göremedikleri gibi bir de Erdi beyi eleştiriyorsunuz. Olgun bir forumdan daha çok gün gün ergensel temaya doğru gidiyoruz.
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Gidiyoruz mu? Gideli yıllar oluyor. Sen ve benim gibi Apple ürünü kullanan, beğenen ve hakkında konuşan insanlar embesil, gerizekalı ve iSheep bilmiyor musun? Bizler, Apple'ın paralı köpekleriyiz. Apple çöp tenekesi satsa, 599 tl verip alırız. Herifler o kadar vasıfsız ki, para verip satın aldığı ürün üzerinden insanlara böbürleniyor. O kadar vasfı yok düşün. O kadar ezik.

    "Benim telefonum en iyisi seninki dandik ehehe ben kralım".
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.