Şimdi Ara

Hayırlı olsun benimkide gitti (3 kırmızı ışık)[YİNE]]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
7.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tam bir video çekecektim fake xbox 360 wii oyunlarını çalıştırıyor diye sonra gittim makinenin açma tuşuna bastım ve 3 kırmızı ışık yandı ve bana bırak wii oyunlarını artık xbox 360 oyunlarını bile çalıştırmıyorum dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 27 Şubat 2007; 17:58:24 >

• Geçmiş olsun dostum işte keşke xbox 360 Türkiye'de olsa dediğimiz an
  • sos05,kabloları kontrol et,prizi değiştirmeyi falan dene.Elektrik gelmemiş olabilir tam.Bende de buna benzer sorunlar olmuştu.Sonra sonucu yaz yine.

3 kırmızı sever arkadaşlar dadanmadan....
  • Arkadasım gecmis olsun insallah kabloların tam takılmamasından falan kaynaklanan bir durumdur.
  • Gittim söküp salona taktım ve sonuç:

Hayırlı olsun benimkide gitti (3 kırmızı ışık)[YİNE]]

TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
  • @sos05 geçmiş olsun umarım düzelir sorun , kendimi sorumlu hissettim açtığım konunun üzerine video çekmeye karar vermen ve bu olay cihazın çalıştığına dair mutlu haberi bir an önce bekliyorum.
  • Geçmiş olsun.Resme baktıkça içim gidiyor.Videoyun'dan darkone ya da Endem'e götür.Tamir edilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde aleti yataysa dik dikse yatay duruma getir,yabancı bir forumda okumuştum,işine yarar belki...
  • Konsol'u açtığında voltaj dalgalanması belki senin makineyi de vurmuştur.Umarım küçük bir sorundan dolayı kaynaklanıyordur problemin.Geçmiş olsun,arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

@sos05 geçmiş olsun umarım düzelir sorun , kendimi sorumlu hissettim açtığım konunun üzerine video çekmeye karar vermen ve bu olay cihazın çalıştığına dair mutlu haberi bir an önce bekliyorum.

Niye kendini sorumlu hissediyorsun eğer sen topiği açmasaydın ben xboxı yarın crackdownu dvdye yazdığım zaman açacaktım ve büyük hayal kırıklığına uğrayacaktım şimdi crackdown %35te indirmeyi bırakayımda boşuna kotayı aşmiyım gitmesin.Istanbulda yapabilecek birileri varmı? Birkere yazlıkta 3 kırmızı vermişti birkaç saat sonra çalışmıştı ama bilmiyorum orada voltaj sorunları vardı Istanbulda yok öyle sorunlar.Ayrıca en son oynadığımda görüntü gidip gidip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 10 Şubat 2007; 22:13:22 >
  • İstanbulda voltaj sorunları bir hayli var.Hele hele benim gibi Levent civarıysa (Gökdelen'ler).
  • Arkadaşım 3 kırmızı ışık sorunu kesinlikle düzeltiliyor telaşlanmana gerek yok
  • Çok geçmiş olsun hıc korkma 10 dk lık işi var ölenleri döndürüyoz geri
  • Dostum çok geçmiş olsun.Umarım sorunun düzeltilebilir.Bende X360 ı yeni aldım.Umarım bu tür şeylerle karşılaşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 10 Şubat 2007; 22:40:31 >
  • Nerede döndürüyorsunuz geri hayata Istanbulda nerede var döndürtebileceğim.
  • bu kadar mükemmel bi cihaz nası hergün birinin başını ağrıtıyor şaşırtıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Geçmiş olsun dostum işte keşke xbox 360 Türkiye'de olsa dediğimiz an

garanti fw yapılmamış makineler için geçerli hocam gerçi bunu sende biliyorsun
  • zaza han özkan elektronikte fatih halleder bu işi
  • Bi yerden nyco falan bulmaya çalış alete,ya da soğuk mermer gibi bir yere yan koy,deneme amaçlı çalıştır bi 10-15 dak. çalışıyorsa pek dert etme,macun sürerler geçer,aman fazla çalıştırma yada fazla açmaya çalışmada aletin 3kırmızıya sebep olan ısı sensörünü bozma;soğutsan bile alet kendini sıcak sanar açmaz kendini.
  • Sıcaktan değilki alet dünden beri açlışmıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.