Şimdi Ara

Apple TV'ye bugün Minecraft geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple TV'ye bugün Minecraft geliyor 
     
    Popüler oyun Minecraft, pek çok platformda kendisine yer buldu ve bulmaya da devam ediyor. Bugün  de  Apple TV için çıkışını gerçekleştirecek. 19.99 Dolarlık fiyatla çıkışını yapacak.
     

    Apple TV'de Minecraft

     Minecraft'ın başarısının altında yatan sebeperden biri de birçok platformda olması olsa gerek. Apple TV için de bugün çıkışını gerçekleştirecek oyun iki önemli özellik olmadan çıkışını yapacak. Minecraft Realms ve Xbox Live desteği. Geliştiriciler ise bu özelliklerin "yakın gelecekte" ekleneceğini belirtiyor. 19.99 Dolar fiyatla çıkış yapacak oyun yedi DLC2yi de içerisinde barındıracak.
     
     
     Minecraft, Apple TV için Apple'ın Ekim ayındaki Macbook Pro etkinliğinde Tim Cook tarafından duyurulmuştu. Oyunun nasıl oynanacağı ise açıklanmamış durumda. Oyun her ne kadar çevrimiçi özelliklerden mahrum olarak çıkışını yapacak olsa da oldukça güncel diyebiliriz. Zira geçtiğimiz haftalarda çıkışını yapan "The Ender Güncellemesi"ne de sahip olarak çıkış yapacak. Apple TV uygulamasından satın alabilir ve içeriğe göz atabilirsiniz.
     







  • Bi steam'e gelmedi şu oyun. İlk zamanlarından beri inadım inat almadım ve gitti M$ satın aldı hayallerim daha da suya düştü. Kalkıp Pocket Edition'ı aldım PlayStore'dan da bunu almak kısmet olmadı :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: St Batuhan

    Bi steam'e gelmedi şu oyun. İlk zamanlarından beri inadım inat almadım ve gitti M$ satın aldı hayallerim daha da suya düştü. Kalkıp Pocket Edition'ı aldım PlayStore'dan da bunu almak kısmet olmadı :(

    Bizde %100 yerli gerçeği var, beleş hemde


    Suriye sınırımıza alalım bu arkadaşı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketi güncelleniyor ama çok yavaş ilerliyor büyümesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.