Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 için Nisan ayı işaret ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S8 için Nisan ayı işaret ediliyor


    Samsung’un bu yıl yaşanan talihsizliklerden sonra yeni amiral gemi modelini ince eleyip sık dokuduğu herkesin malumu. Telefonun kendisinin haricinde lansman etkinliği de büyük bir titizlikle planlanıyor. Firma bu kez teknoloji fuarlarının kalabalığında kaybolmak istemiyor.


     


    Bağımsız Bir Etkinlik


     


    Kış sonunda gerçekleştirilen MWC mobil teknoloji fuarı, teknoloji dünyasının dikkatlerini üzerine çektiği için üreticiler için bir anlamda kendisini gösterme fırsatı oluyor. Pek çok amiral gemi modelinin tanıtımına bu fuarda şahit olduk. Bununla birlikte yoğun gündem nedeniyle tanıtımlar hızlı bir şekilde geriye düşebiliyor. Bu da tüketicinin ilgisini çok fazla çekememe anlamına geliyor.


     


    Samsung bunun farkında olduğu için Galaxy S8 modeline farklı bir tarih belirledi. Bilgilere göre Galaxy S8 modelinin lansmanı Nisan ayı içerisinde New York’ta gerçekleştirilecek. Lansman bilgisi firmanın Güney Kore’deki merkezinde düzenlediği bir toplantı esnasında aktarıldı.


     


    Samsung’un yeni amiral gemisi ile ilgili anlatacağı çok şey var ve tüketici ilgisini çekebilmek adına anlatacağı her şeyin gündem olması gerekiyor. Bu bakımdan bağımsız bir etkinlik kararı alındı.


     


    Ayrıca Bkz.Galaxy S8 modelinin maliyeti yüzde 20 artabilir

    Elbette Nisan ayı amiral gemi çizgisindeki modeller için oldukça geç bir tarih. Önceki yıllarda Samsung bu tarihe kadar çoktan yaygın satışa çıkmış oluyordu. Şimdi durum biraz daha hassas ve bazı riskler alınmış durumda. Firma, Galaxy Note7 olayındaki tüm risklerin ortadan kalktığından emin olmadan yeni telefonu piyasaya sürmeyecek.


     







  • Note 7 faciasindan sonra samsung yasanan zarari ve kaybedilen prestiji geri kazanmak icin cok saglam bi geri dönüş yapicaktir. Bu maliyetleri arttiracak.



    Canin ülkemdeki vergileri dövizi ve s8 in taban fiyatinin artacağini dusununce Türkiye de çok fazla satis olacağini düsünmüyorum
  • Samsung A 2017 serisiyle malı götürecek bence.. s8 çok yüksek fiyattan girecek gibi gözüküyor. değer mi o paraları vermeye bence değmez.
  • zaten fişyatları artırdı 2,000 tl olan amiralleri 3,000 tl civarında ülkemizde.ama erke veya geç bu samsung un bu fiyatlar başını artçak.

  • Ülkemizde %100 yerli üretim patlamalar olduğu için bizi ilgilendirmez
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Genelde sayı olarak bu tarz cihazlar taşır firmaları ama S8 her şeye rağmen bu yıl iyi bir çıkışın habercisi olacaktır hem anlamda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke s8 için harman kadron stero hoparlör çıkışı yetişse. Sanırım yetişmeyecek. Samsungun önem vermediği diğer konu kulaklık çıkışı ondada bir gelişme görseydik iyi olurdu. Ekrana entegre parmak izin okuyucuda note 8e kalacak gibi. Kısaca s8 için zaman az birçok özelliklik yılın 2. Yarısında çıkacak amiral gemisine kalacak gibi
  • Bizim ülkemiz için hala psikolojik sınır 2000 TL dir.

    Bu yüzden Xiaomi ve LG öne çıkıyor.
  • Taksit çıksın. BAk bakalım psikolojik sınırmı tanırlar yoksa çok pahalımı derler.

  • tahminim 3799 Tl den girer.

  • samsung çok hızlı ilerliyor s7 daha ne zaman çıktı note 7 deseniz öyle. şimdi de s 8. yakın zamanlarda s11 de çıkacak mı acaba. samsung herhalde s 20 ye kadar çıkar.
  • samsung 7 den bir an önce kurtulmaya bakıyor
  • Afferimmm samsung ben samsung alayım iphonedan kurtulayım derken adamlar note7 yi patlattı, s8'i öteledi S7 ninde fiyatını aylarca yüksek tuttu... İlla beni alma bekleme diyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.