Guzel ve yararli 1 blog olmus ojumasi guzeldi yazar arkadasa tesekkurler Benim acil bir ihtiyacim var..3-4 ay oce bir bilgisayar aldim,vista surumu..1 ay dan buyana mic.office proramlarinin hicbirisi calismiyor(word-excel fln)..lisans a gecmem gerektigini belirtoypr zirt pirt daral getirdi ..bunu sizlerde duydunuzmu,simdiye kadar hic karsilasmadim bole 1 olayla..ve cozum onerisi olan arkadaslar varmidir??Acil ofiice programlarna ihtiyacim var
Guzel ve yararli 1 blog olmus ojumasi guzeldi yazar arkadasa tesekkurler Benim acil bir ihtiyacim var..3-4 ay oce bir bilgisayar aldim,vista surumu..1 ay dan buyana mic.office proramlarinin hicbirisi calismiyor(word-excel fln)..lisans a gecmem gerektigini belirtoypr zirt pirt daral getirdi ..bunu sizlerde duydunuzmu,simdiye kadar hic karsilasmadim bole 1 olayla..ve cozum onerisi olan arkadaslar varmidir??Acil ofiice programlarna ihtiyacim var
Kullandığınız, yada şöyle diyelim yeni aldığınız bilgisayar ile beraber yüklü gelen Office programı, deneme sürümüymüş.. Yani size 30günlük deneme sürümünü yüklemişler.. Sizden geçerli bir serial ister. Bunun için yeni bir Office programı satın almanız gerekmekte, yada; www.google.com
Evet Jant deneme surumlu idi,1-2 ay lik mi ne idi. serial isteyip duruyor makine.. google dan nassi halledilir desem cok mu acemice olur isin gercegi yeni bir office programi alacak durumdada degilim,kasaya o kadar para saydiktan sonra
Evet Jant deneme surumlu idi,1-2 ay lik mi ne idi. serial isteyip duruyor makine.. google dan nassi halledilir desem cok mu acemice olur isin gercegi yeni bir office programi alacak durumdada degilim,kasaya o kadar para saydiktan sonra
Bu konuyu google' de aratın. Dh'de bu tür paylaşımlar yasak. Fakat bu paylaşıma izin veren siteler mevcut... Yapmanız gereken serial aramak. Kolay gelsin.
openoffice.org ile microsoft ofiice anladigim kadariyla birbirine yakin programlar.alternatif olarak mic.office yerine kullanabilirmiyim-yukleyebilirmiyim arkadaslar..
openoffice.org ile microsoft ofiice anladigim kadariyla birbirine yakin programlar.alternatif olarak mic.office yerine kullanabilirmiyim-yukleyebilirmiyim arkadaslar..
Evet, aynı işlevi görüyorlar. OpenOffice ücretsizdir.. http://www.inndir.com/Open_Office-33969p.html
Başlat > Çalıştır'a giriyoruz ve 'regedit' yazıyoruz açılan sayfada F3'e ya da 'ctrl + F'e basıyoruz ve karşımıza 'bul' penceresi geliyor... Bu pencereye değişmeyen IE başlangıç
sayfamızın URL'sini yazıyoruz ve size bazı seçenekler buluyor bu seçenekler arasından 'start page'i bulup sağ tıklıyoruz ve 'değiştir' diyoruz. Size seçili olarak başlangıç sayfanızın
URL'si geliyor .. Siz bu adres yerine başlangıç sayfanız olmasını istediğiniz URL'yi yazıyorsunuz ve başlangıç sayfanız değişiyor...
Olmadımı
Başlat > Çalıştır > Regedit HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer >
Control Panel sekmesindeki Homepage değerine tıklayarak 0 olan değeri 1 e değiştiryoruz. Şimdide internet
seçeneklerinden giriş sayfamızı değiştirerek çıkıyoruz..
hadi yine olmadı varsayarak birde bunu söylüyeyim.
bu değere adresi yazın trojanden dolayı değişmeyen sayfayı değiştirin...
Açılış sayfamı bir türlü değiştiremiyorum malesef.
bu yukarıda anlatılan ilk yolu denedim ama olmadı. Orada zaten açılmasını istediğim url görünüyor ama o site açılmıyor..
Diğer 2 yolu da yapamıyorum çünkü "çalıştır > regedit > hkey_current_user software >microsoft >" ilerledikten sonra internet explorer gelmiyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Ne yapmam gerekir?