Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: a_warden_a
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Cevap: Teknik Yardımlar : Denenmiş ve Güncel Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
telsizci

16 Mayıs 2008; 11:36:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim eline sağlık.

acemiwebci

29 Mayıs 2008; 23:13:46 

Valla benim de işime yarayan bilgiler var. Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.

Gazeteler Radyolar Televizyonlar ve diğer noktalara en kısa yol :
http://www.televizyonlarim.com
megapas

30 Mayıs 2008; 18:27:54 

asus p4 s800d-x soket478 sis 655fx 4 ddr ram agp 8x
anakart ddr2 yi çalıştırır mı

nokia 3250
fio

30 Mayıs 2008; 19:42:12 

arkadaslar kolay gelsin hp compaq diz üstü pc kullanıyorum ve toucpad de sayfaları aşağı indirmesi gereken yer fonksiyonu çalışmıyor her yolu denedim ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürler

black jack

31 Mayıs 2008; 21:57:43 

çok sagol hepsini arşivime ekledim

emre6167

1 Haziran 2008; 11:27:51 

es 1869 ses kartım var driverını internetten indirdim ama pc ye tanıtamıyorum
pc açılıyor yeni donanım bulundu diyor gözattan driverı gösteriyorum sürücü bulunamadı diyor.
bilgisayarda sessiz çekilmiyor

passat1905

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 22:27:08 

ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş her bilgisayarcıya lazım yada her eve

Bu GünLer Kötü oLsa biLe..YaRınLar Hep GüzeL oLur DerLer..Peki Bu GünLer DünLerin YarınLarı DeĞiLmiYdİ...???
daryus

16 Haziran 2008; 11:41:47 

çok teşekkürler çok yararlı bilgiler vermişsin

yolge

19 Haziran 2008; 12:54:27 

Cidden super bi paylaşımmış be ellerine saglık koluna saglık ne diyim okuamya takamtim kalmadı bile helala olsun walla ..cidden cok işe yarayan bilgiler

cougarf1

30 Haziran 2008; 13:29:24 

Bu sorun bende 2 gün önce olmaya başladı. Önceleri sadece bir oyundayken 5 dakika içinde oyundan atıp bilgisayar kendini yeniden başlatıyordu. Artık müzik dinlerken bile böyle olmaya başladı. İnternette gezinirken sorun yok ama. Her neyse bilgisayar kendini yeniden başlatınca mavi bir hata ekranı geliyor ve şöyle diyor:

Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için Windows kapatıldı.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Bu durdur hatası ekranını ilk kez görüyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin.
Yeni tüm donanım veya yazılımların doğru yüklenmesini sağlayın. Bu yeni bir kurulumsa gereksinim duyabileceğiniz windows güncelleştirmelerini donanım veya yazılım üreticinizden isteyin.
Sorun devam ederse, yeni yüklenen tüm donanım veya yazılımları devre dışı bırakın veya kaldırın. Önbelleğe alma veya gölgelendirme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakın. Bileşenleri kaldırmak veya devre dışı bırakmaka için güvenli mod kullanmanız gerekirse bilgisayarınızı yeniden başlatın, F8'e basarak önce gelişmiş başlatma seçeneklerini sonra güvenli modu seçin.
Teknik Bilgiler
***STOP:0X000000D1 (0X0A220004, 0X00000002, 0X00000001, 0XF7A0E63D)

***smwdm.sys-Addres F7A0E63D base at F7A00000 datestamp 3defc7ab

Fiziksel belleğin dökümüne baş(ğ)lanıyor.

Hiç yeni bir donanım yüklemedim. En son 2 yıl önce RAM, ekran kartı değiştirdim o kadar. Sadece 2 gün önce de internetten 2 oyun indirmiştim; onunla bi alakası olduğunu sanmıyorum ama gene de söyleyeyim.

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine
---nazım hikmet RAN---

özgürlük var oluşun bir parçasıdır boş inançlar olsun gelenek görenekler olsun özgürlüğü kısıtlayan ne varsa kaldırıp atmak gerek .
JANT!

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 13:33:08 

@ cougarf1

Bu sorun sıcaklıklardan da meydana gelebilir. Bilgisayarınızın sıcaklıklarını buraya yazın. Daha net bilgi verelim.. Ayrıca kasanının içini temizlemeyi ihmal etmeyin. İşlemci oc ' lu ise oc sıfırlayın..

G33 DS3R - E6300@3GHZ - CM HYPER 212 - Corsair 2*1 @1150MHZ - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530 - MAXTOR250ONETOUCH - SONY ERİCSSON W810i
cougarf1

30 Haziran 2008; 14:20:21 

Valla az önce müzil dinlerken bile res atınc BIOS ekranına baktım. sıcaklık 63 idi. Klimayı açtım 57'ye indigini görünce foruma girip yazayım dedim. Ki 57'ye 20 dk anca indi. Fan hızı olarak da 4200 RPM falna yazıyor. Acaba fanda mı sorun? 3,4 gün öcne içini süpürgeyle bi güzel süpürmüştüm, bu sorun varken yani.

---nazım hikmet RAN---

özgürlük var oluşun bir parçasıdır boş inançlar olsun gelenek görenekler olsun özgürlüğü kısıtlayan ne varsa kaldırıp atmak gerek .
cougarf1

30 Haziran 2008; 14:29:47 

http://www.resimekle.com/images/qhzm5zo4nbc9x3d2zid.jpg

Bu siteden birinin verdiği ısı ölçme programı gibi birşey de baktım böyle yazıyor. Az önce söylediklerim BIOS'tan bakmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cougarf1 -- 30 Haziran 2008; 14:30:23 >

---nazım hikmet RAN---

JANT!

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 15:07:51 

Sıcaklar aslında iyi ama kötü. Yani daha düşük olsa iyi olur. Dediğim gibi oc varsa kesinlikle iptal edin. Ben P4ü 3.8 kadar çekebilirken 3.7 anca cekıyordum. Bu aralar 3.7 mavi ekran almaya basladım simdi 3.4 civarlarında kullanıyorum. Oysa düşünün 3.7 de de 50-55 dde de..

G33 DS3R - E6300@3GHZ - CM HYPER 212 - Corsair 2*1 @1150MHZ - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530 - MAXTOR250ONETOUCH - SONY ERİCSSON W810i
cougarf1

30 Haziran 2008; 15:23:03 

Overclock yok bilgisayarım, zaten pek anlamıyorum o işlerden. 2.4 işlemci var bende aöa bilgisayarım özelliklerden bakınca 2.3 yazıyor. BIOS ekranında gezinirken dikkatimi çekti 2400MHZ yerine manual ayarlanmıs frekans 133/33 yazıyor. Ben de ellemedim, daha önce bi tamire yollamıştım herhaldeo sırada ayarlanmıştır diye. Dikkatimi çeken verdiğim resimdeki değerler ile BIOS ekranında gezinirkenki değerler ile çok farklı olması.

Bu araada fan hızım çok mu düşük? Değiştirmem gerekir mi? Bu 6 yıllık bir bilgisayar.

---nazım hikmet RAN---

özgürlük var oluşun bir parçasıdır boş inançlar olsun gelenek görenekler olsun özgür