Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
USB HD Sorunu.Hd sanki deepfreez ile donduruldu.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> USB HD Sorunu.Hd sanki deepfreez ile donduruldu. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
voicemaster

10 Şubat 2007; 14:28:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar.40 gb lik 20+20 iki partitiona bölünmüş usb hd'im var ..1 haftadan beri süregelen sorunum şudur.İkinci partition a herhangi bir dosya yüklediğimde sorunsuz yüklüyor.Ancak usb den çıkartıp tekrar taktığımda yüklediğim dosyalar uçmuş gitmiş.Bu sorun başladığında kes yapıştır yaptım ki düşünün durumumu.Aynı şekilde sildiğim dosyaları da tekrar taktığımda görüyorum.Sanki Hd deepfreeze ile donduruldu.Sistemimde deepfreze kurulu ama ben sadece C yi dondurdum ve deepfreeze i kurduktan aylar sonra bu sorun çıktı ortaya. Bunu anlayabilmek için başka sistemlerede taktım ama sorun aynı.Birinci partitionda hiçbir sorun yok.Dahada ilginci ikinci partitiona format atıyorum çıkartıp takıyorum ne göreyim dosyalar aynen yerinde. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

yasinsan

17 Şubat 2007; 13:51:57 

bu olay benim basımada geldi philips 160 gb tasınabilir harddisk arkadan usb ye taktıktan sonra sizin disk lere ömur ..
yani çöktü arşiv gitti. teknik servisde gorev yapan arkadasım a sordum o alete güvenipte hiçbirşey yükleme dedi
GÜVENMEYİN ARKADASLAAR BU TASINABİLİR MUHABBETİNE. EN GÜZELİ DWDRW YAZ YEDEKLE ..

kut

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Mart 2007; 16:58:02 

not: usb bellek, hdd, dvd vs kullaniminda kullanim sonunda donanimi cikarmadan "donanimi guvenle kaldir" secenegi ile taktiginiz aletin gorevini sonlandirmaya dikkat edin veri kaybini onleyecektir direk sokmeniz bilgisayari start dan kapatmadan fisi cekmenize benzer ayrica bir not daha; usb lerde mutlaka dikkat edilmesi gereken usb portuna taktiginiz usb belleginizi fisinizi herneyse taktiginiz gibi dumduz cikarin sag sol yukari asagi oynatarak cikarirsaniz hem taktiginiz aleti hem usb portunu bozabilirsiniz cunku bu portlar cok hassas seylerdir.

"Hep Denedin, Hep Yenildin. Olsun. Yine Dene, Yine Yenil. Daha İyi Yenil.."
cakabey52

29 Haziran 2008; 6:25:10 

quote:

Orjinalden alıntı: voicemaster

Arkadaşlar.40 gb lik 20+20 iki partitiona bölünmüş usb hd'im var ..1 haftadan beri süregelen sorunum şudur.İkinci partition a herhangi bir dosya yüklediğimde sorunsuz yüklüyor.Ancak usb den çıkartıp tekrar taktığımda yüklediğim dosyalar uçmuş gitmiş.Bu sorun başladığında kes yapıştır yaptım ki düşünün durumumu.Aynı şekilde sildiğim dosyaları da tekrar taktığımda görüyorum.Sanki Hd deepfreeze ile donduruldu.Sistemimde deepfreze kurulu ama ben sadece C yi dondurdum ve deepfreeze i kurduktan aylar sonra bu sorun çıktı ortaya. Bunu anlayabilmek için başka sistemlerede taktım ama sorun aynı.Birinci partitionda hiçbir sorun yok.Dahada ilginci ikinci partitiona format atıyorum çıkartıp takıyorum ne göreyim dosyalar aynen yerinde. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bu sorun benimde başıma geldi ama anladığım kadarıyla çözüm yok. Bi yardım edebilecek kimse yok mu?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> USB HD Sorunu.Hd sanki deepfreez ile donduruldu. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 2007 / Piranha standı
Piranhadan çift sim kartlı cep telefonu ve GPS cihazı
8800GTS 512MB VMod
Zotac 8800GTS Voltaj Modifikasyonu Video Anlatım ve İnceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç