Arkadaşlar.40 gb lik 20+20 iki partitiona bölünmüş usb hd'im var ..1 haftadan beri süregelen sorunum şudur.İkinci partition a herhangi bir dosya yüklediğimde sorunsuz yüklüyor.Ancak usb den çıkartıp tekrar taktığımda yüklediğim dosyalar uçmuş gitmiş.Bu sorun başladığında kes yapıştır yaptım ki düşünün durumumu.Aynı şekilde sildiğim dosyaları da tekrar taktığımda görüyorum.Sanki Hd deepfreeze ile donduruldu.Sistemimde deepfreze kurulu ama ben sadece C yi dondurdum ve deepfreeze i kurduktan aylar sonra bu sorun çıktı ortaya. Bunu anlayabilmek için başka sistemlerede taktım ama sorun aynı.Birinci partitionda hiçbir sorun yok.Dahada ilginci ikinci partitiona format atıyorum çıkartıp takıyorum ne göreyim dosyalar aynen yerinde. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bu olay benim basımada geldi philips 160 gb tasınabilir harddisk arkadan usb ye taktıktan sonra sizin disk lere ömur .. yani çöktü arşiv gitti. teknik servisde gorev yapan arkadasım a sordum o alete güvenipte hiçbirşey yükleme dedi GÜVENMEYİN ARKADASLAAR BU TASINABİLİR MUHABBETİNE. EN GÜZELİ DWDRW YAZ YEDEKLE ..
not: usb bellek, hdd, dvd vs kullaniminda kullanim sonunda donanimi cikarmadan "donanimi guvenle kaldir" secenegi ile taktiginiz aletin gorevini sonlandirmaya dikkat edin veri kaybini onleyecektir direk sokmeniz bilgisayari start dan kapatmadan fisi cekmenize benzer ayrica bir not daha; usb lerde mutlaka dikkat edilmesi gereken usb portuna taktiginiz usb belleginizi fisinizi herneyse taktiginiz gibi dumduz cikarin sag sol yukari asagi oynatarak cikarirsaniz hem taktiginiz aleti hem usb portunu bozabilirsiniz cunku bu portlar cok hassas seylerdir.
Arkadaşlar.40 gb lik 20+20 iki partitiona bölünmüş usb hd'im var ..1 haftadan beri süregelen sorunum şudur.İkinci partition a herhangi bir dosya yüklediğimde sorunsuz yüklüyor.Ancak usb den çıkartıp tekrar taktığımda yüklediğim dosyalar uçmuş gitmiş.Bu sorun başladığında kes yapıştır yaptım ki düşünün durumumu.Aynı şekilde sildiğim dosyaları da tekrar taktığımda görüyorum.Sanki Hd deepfreeze ile donduruldu.Sistemimde deepfreze kurulu ama ben sadece C yi dondurdum ve deepfreeze i kurduktan aylar sonra bu sorun çıktı ortaya. Bunu anlayabilmek için başka sistemlerede taktım ama sorun aynı.Birinci partitionda hiçbir sorun yok.Dahada ilginci ikinci partitiona format atıyorum çıkartıp takıyorum ne göreyim dosyalar aynen yerinde. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bu sorun benimde başıma geldi ama anladığım kadarıyla çözüm yok. Bi yardım edebilecek kimse yok mu?