Şimdi Ara

Instagram'daki paylaşımları artık tek tıkla kaydedebileceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram'daki paylaşımları artık tek tıkla kaydedebileceksiniz 
    Kişisel fotoğrafların yanı sıra yemek tarifleri, pratik bilgiler, dekorasyon gibi ilham veren birçok paylaşımın da merkezi konumunda bulunan Instagram yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kullanıcılar genellikle hoşlarına giden, daha sona tekrar bakmak istedikleri fotoğraf ve videolara kolaylıkla ulaşabilmek için ya kalp simgesine tıklayarak beğeniyor ya da ekran görüntüsü alıyorlar.
     
    Yayınlanan son güncelleme ile "Profiline gizli şekilde kaydet" özelliğini hayata geçiren sosyal ağ, bundan böyle hiçbir iz bırakmadan hoşunuza giden içerikleri tek tıkla kaydetmenizi sağlıyor. Paylaşılan fotoğraf ve videoların sağ altına eklenen yer imi simgesine tıklayan kullanıcılar, kaydettikleri tüm içeriklere -yine uygulama bünyesinde- sadece kendilerinin erişebileceği özel bir galeri aracılığıyla ulaşabiliyorlar. Böylelikle cihazın depolama alanından da önemli oranda tasarruf sağlanıyor.
     
    Üstelik paylaşım sahibi fotoğrafının ya da videosunun kaydedildiğinden hiçbir şekilde haberdar edilmiyor ve kullanıcılar ise Instagram üzerinde takip edilme şüphesi taşımıyorlar. Sosyal ağın yeni kaydetme özelliği için mobil uygulamaları güncellemeniz yeterli.
     







  • Bu yapılan birçok yenilikten daha iyi şimdi Eminim ülkemizde tarzı içerikler değilde hayata dair güzel ayrıntılar oraya kaydedilecektir şüphem yok:D
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Yalnız ortada şöyle bir durum var kaydetmiyor aslında. Sık kullanılanlara ekliyor gibi bir durum. komple paylaşımı tutuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Yalnız ortada şöyle bir durum var kaydetmiyor aslında. Sık kullanılanlara ekliyor gibi bir durum. komple paylaşımı tutuyor.

    Hocam gizli tutuluyorsa bu kaydedilenler pek birşey değişmeyecektir, dediğin arkadaşları vesaire kaydedileni görebilecekse evet utanma arlanma ve göz boyama açısından sevimli hayvan ve eğlence videolarını görürüz o bölümde haklısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Birşey kaydettiği yok. sadece daha sonra ulaşabilesin diye o paylaşımın bir thumbnail ını profilinde tutuyor. Ona tıklayınca yine o paylaşıma gidiyorsun. Öyle adamın profilinden falan gizlice aşırılan bir durum yok yani.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Tamam bende bunun dışında bir şey demiyorum ki zaten, sonuçta istediğin içeriğe daha sonra ulaşabilmek adına kayıt altına alıyorsun ben telefona, PC'ye kaydediyor demedim, her türlü kullanıma müsait bir durum. İnstagramın kötüleşen ortamına bir ekleme daha desek çok yanılmayız bence ha ben yalnızca beğendiğim giysilerin resimlerini kaydederim orası ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı o zaten. Kaydetmiyor. Yani resim veya video yu kaydetmiyor.

    bakarsanız dediğimi anlarsınız. Sadece profilde ona ulaşmanızı sağlayacak şekilde tutuyor. resim veya video değil.

    şöyle anlatayım,

    Bir paylaşımı beğendiniz, yukarıdaki butona basıp bağlantı linkini kopyala dediniz ve birisine gönderdiğinizi düşünün.

    Bu işi direk olarak profilinize yapıyor işte. daha sonra ulaşabileceğiniz linki thumbnail olarak tutuyormuş gibi.

    Deneyip görün bence.
  • Daha geçen de screenshot alındığı zaman karşı tarafa gidecek haberi vardı ilginç olmuş.

  • Bu sistem daha mantıklı olmuş. Beğenmek istemediğimiz fotoğrafları pinlemek. Screenshot almanın da önüne geçer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.