Şimdi Ara

Amazon yeni çalışma arkadaşları bulmak için İstanbul'a geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazon yeni çalışma arkadaşları bulmak için İstanbul'a geliyor 
    Yaklaşık bir ay önce amazon.de adresli web sitesinde Türkçe olarak hizmet vermeye başlayan ve ülkemizdeki kullanıcılara bazı ürünler için kargo ücretlerini kaldıran Amazon’un ismi ülkemizle anılmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi özellikle Özge Özcan’ın Türkiye Pazarlama Yöneticisi ünvanıyla çalışmaya başlaması bu dedikoduları daha da güçlendirmiş, "Amazon Türkiye’ye mi geliyor?" sorularını gündeme getirmişti.
     
    Ünlü alışveriş platformu yayınladığı son iş ilanında bu kez Türkiye’den çalışma arkadaşları aradığını duyurdu. Madrid, Berlin ve Lüksemburg şehirlerinde çalışmak üzere yazılım geliştirme mühendislerine ve direktörlerine ihtiyaç duyan Amazon, mülakatların 23 - 27 Ocak 2017 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacağını açıkladı.
     
    Personel ihtiyacını karşılamak için İstanbul’a gelen platformun konum itibariyle daha ulaşılabilir olduğu gerekçesiyle ülkemizde iş görüşmesi yapmak istediği düşünülüyor. Elbette bu hamlesiyle birlikte yakınlaşmasını sürdüren Amazon’un ilanı hakkındaki detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bakalım internet devi Türkiye operasyonlarında nasıl bir yol izleyecek…
     







  • Türkiyede depo ve şirket açmadıkça istediği kadar çalışma arkadaşı bulsun.
    Şikayetim şudur hoşuma giden keseme uyan ürünü tam buldum diyorum bir bakıyorum Türkiyeye yollanamiyor uyarısı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyedeki çoğu firma batacaktır. Bundan kaçışları yok. Türkiyedeki hiçbir firma amazon ile rekabet edemez. İlerde daha fazla yerelleşecektir ve bütün ürünleri (yasaklı ürünler hariç) göndereceklerdir.

    Türkiyede depo açmıyor diyen arkadaş şaka yapıyor sanırım. Depo açsa Türkiyenin ekstra gümrük ücretlerinide eklemek zorunda böylece fiyatlar baya artar. Depo demek ürünlerin hepsini ithalat etmek zorunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 14 Aralık 2016; 19:53:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Türkiyedeki çoğu firma batacaktır. Bundan kaçışları yok. Türkiyedeki hiçbir firma amazon ile rekabet edemez. İlerde daha fazla yerelleşecektir ve bütün ürünleri (yasaklı ürünler hariç) göndereceklerdir.

    Türkiyede depo açmıyor diyen arkadaş şaka yapıyor sanırım. Depo açsa Türkiyenin ekstra gümrük ücretlerinide eklemek zorunda böylece fiyatlar baya artar. Depo demek ürünlerin hepsini ithalat etmek zorunda.

    Hocam saygılar öncelikle bütün ürünlerini yollacaklardır derken en basiti kaliteli ve hesapli çoğu ürün türkiye ye kargo yollanamıyor açıklaması var.. Elin almani rusuna yasak yok yollanıyor da bize mi var?
    Açsinlar burda depo getirtsinler yüklü miktarda ürün nasıl olsa bağlantıları güçlü dev bir kurumsal firmadan bahsediyoruz söz Amazondan alacağım.
    Müşteri memnuniyeti önceliğimdir hepsiburadaya gittigidiyora (sözüm meclisten dışarı) bak bakalım sonra mum gibi olurlar rekabet olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye ye girmek gibi bir hata yapmasinlar asla. Unutun uygun fiyatlı ürünleri eğer turkiyeye girerlerse. Misal Best Buy. Ülkeye girmek demek ekstra tonla vergi demek. Çalışan demek. Çalışanların vergisi masrafı sigortası vs vs demek. Almanyadan mutluyuz. Bırakın öyle kalsin.

  • Hep ucuz bulmak peşindeyiz. Tabiki ucuz olsun, hepimiz isteriz. Ama bazı şeyleri Türkiye'de pahalı da olsa bulamıyoruz.

  • amazon türkiyeye gelmesin, yoksa teknosadan vatandan çok da farkı kalmaz fiyatların.

  • Öyle bir şey olursa vatan , teknosa vs koruma talep ederler yurt dışı ürünlerine ek vergi ve ya bazı ürünleri(pc parçaları) komple yasaklanır. Gelmeyin diye topluca mesaj filan mı atsak . Biz amerikadan ,almanyadan 1-2 hafta beklemeye razıyız . Lütfen bu hamlenizle eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin .

  • Biri de haberle ilgili yorum yapmamış ki arkadaş...Yazılımcılar için güzel fırsat..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Türkiyedeki çoğu firma batacaktır. Bundan kaçışları yok. Türkiyedeki hiçbir firma amazon ile rekabet edemez. İlerde daha fazla yerelleşecektir ve bütün ürünleri (yasaklı ürünler hariç) göndereceklerdir.

    Türkiyede depo açmıyor diyen arkadaş şaka yapıyor sanırım. Depo açsa Türkiyenin ekstra gümrük ücretlerinide eklemek zorunda böylece fiyatlar baya artar. Depo demek ürünlerin hepsini ithalat etmek zorunda.

    MEdimark ta zamanında böyleydi. Şimdi bak diğer mağzalar gibi oda kazık
  • Getirisinin yanında götürüsü de olur.

  • Amazonun Turkiyede yapacağı yıllık 100-200milyon euroluk ciro için geleceğini dusunuyorsaniz yanılıyorsunuz.

    Bir depo ve dağıtım merkezi kurmak adamlara en az 100milyon Euroya patlar.

    Ayrıca buraya getireceği her bir ithal urun için gümrükleme var.

    Ve gumruklememiz cidden saçma bir sistem.

    Eğer yeşil kartlı(gumruklemesi firma içinde yapılan)bir firma değilseniz. Çinden gelen bir konteyner Kayseride gumrukleniyor. Atıyorum istanbulda depo kurdu, çinden mal istedi, mali mersin limanına indirecek, mersinden Kayseride gümrüğe gidecek. Kayseridenn istanbula gelecek depoya girecek.

    O konteyner 1500dolara çinden mersine geliyor, yaklaşık 5000tlye de mersin kayseri İstanbul hattında dolaşıyor.



    Bu sebeplerle Amazon, 300-400milyon avrolari ongormeden Turkiyeye gelmez.



    Habere bakacak olursak, adamlar bildiğin beyinlerimizi gocurmeye geliyorlar. Pırıl pırıl genclerimize parlak bir gelecek vadedecekler, gençlerimiz yurtdışına cıkacak. Zaten çıkanlardan geri donen duymadım. Memleketin makus talihinde değişen birşey olmayacak.



    Her yıl 10bine yakın dehamız yurtdışına gocuyor. Memlekette salak salaga kaldık.



    Bunun önüne ise yatırımla, teknolojik yatırım teşvikiyle geçilir.





  • Turkiye ye sadece isci alimi icin geliyor. Haberi dikkatli okuyun.

    Avrupa ulkelerinde calisacak insangucu ariyorlar. Ucuz isci cenneti Turkiye olunca ....


    Amazon Turkiye de depo filan actigi yok.

    Turkce ceviri icin isci alacaklar. Turkcesine bir bakayim dedim de Almanca terimler de duruyor Amazon.de ' de .

  • Adamlar Turkiyeye giriyoruz dememisler Turk personel alacagiz demisler.Bence avrupadan dagitima devam edecekler sadece Turkiyeye daha cok agirlik verecekler.

  • Türk kazıkçı firmalara yazık olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut sistemden sahsen memnunum turkiyeye gelmeyen olmayan bircok urunu temin edilebiliyor olaması baya guzel.inaşllah depo falan kurmaz..zaten mantıklıda değil yada turkiyedeki musteriye uygun da değil..mevcut durumda 75€ altında urunler vergisiz geliyor..tek eksiği taksitlendirme onuda hal ederlerse satısları daha da artacaktır....Turkiyedeki duzgun firmaları zan ettiğiniz kadar etkilemez.her urun uygun gelmiyor..ama fahiş fiyattan satış yapan firmaların karlılıgı dusecektir..

  • keske online mülakat yapsalar yahu istanbul dışı olanlar için kötü

  • Gelecek sizinle beraber ötv KDV de
  • 25 Ocak 2017 Çarşamba günü, saat 14.00 Hilton Istanbul, Harbiye'ye "Software Development Engineer" pozisyonu için mülakata çağırıldım. Hadi hayırlısı beyler
  • Amazon TR ye gelince cok ucuzmu satacak sanıyorsunuz? Bugüne kadar TR ye gelipte uygun fiyattan ürün/hizmet satan hangi firma/firmalar varki? Birbirini kandırmayın.TR'ye gelirse o alman yada usa fiyatlarına elveda diyebiliriz.

    Ayrıca parlak beyinler kafası çalışan insanları almaya geliyolar.Alsınlarda bence! burda adam tonla yazılım öğrenmiş,saçını dökmüş yada beyazları artmış,sağdan soldan tikleri oluşmuş yani kısacası it gibi çalışmış emek vermiş.TR de gene it muamelesi göreceğine gidip kendisinin evliyse eşinin coluğunun çocuğunun hayatını kurtarsın.

    Türkiye'deki Firmalar çalışanları sömürge ülkeleri misali sömürdükleri sürece kimse kalmasın abi ülkede.bende yolunu bulunca bende kaçıcam.Türkiye'de iyi olan ne kaldıki parlak beyinler niye kalsın?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.