Şimdi Ara

Canon, Türkiye’deki bayisini satın aldığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon, Türkiye’deki bayisini satın aldığını duyurdu 
    Görüntüleme pazarının en önemli oyuncularının birisi olan Canon, rakiplerine karşı elini güçlendirmek için geleceğe yönelik yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’de profesyonel matbaa ve yazıcı ürünleri alanlarında çalışmalar yürüten bayisi Mas-Deha’yı satın almaya karar veren şirket, böylelikle ülkemizde yapacağı toplam yatırım tutarını da 40 milyon TL’ye çıkarıyor.
     
    Türkiye’de firmadan firmaya yapılan satışların arttırılmasında önemli bir rol üstlenen ve uzun süredir işbirliği içerisinde olan Mas-Deha, anlaşmayla birlikte müşteri yelpazesini genişletmeyi ve daha hızlı şekilde hizmet vermeyi hedefliyor.
     
    Diğer taraftan Canon ise çok daha derin bir pazar penetrasyonuna ulaşarak ülkedeki lider görüntüleme markası olmak istiyor. Ülkemizde 97 çalışanı ve 4 ofisi yer alan Mas-Deha işlemlerin tamamlanmasıyla birlikte yüzde 100 Canon Eurasia iştiraki haline gelecek ve diğer taraftan kendi kurumsal kimliğini de korumaya devam edecek.
     







  • Kim ne derse desin Canon. Nikoncular övmeye gelmeden ;)
  • Canon diyince insanların aklına komik bir şekilde birtek Nikon geliyor. Nikon sadece fotoğraf sektöründe var ve doğal olarak sadece bu sektörde Canon ile rakipler. Canon ise fotoğraftan sağlığa çok sayıda sektörde faliyet gösteren bir firma.

  • yürürken canon koşarken nikon . kalite başkadır.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Nikon sadece fotoğraf sektöründe değil. Başka sektörlerde de faaliyet gösteriyor. Örneğin sağlık alanında mikroskoplar, gözlük camları, göz doktorlarının kullandığı optik ölçüm cihazları vb. üretiyor. İlaveten sağlık sektöründe rontgen cihazları ve tomografi cihazları üretiyor. Ayrıca yarı iletken litografik baskı makineleri üretiyor. Ama insanlar Nikon'u tüketici ürünleriyle tanıyor çünkü diğer ürünler endüstriyel.

    [link=]
    http://www.nikon.com/
    [/link]

    Benzer şekilde Kawasaki deyince insanların aklına motosiklet geliyor ama Kawasaki tam bir ağır sanayi ve havacılık şirketi. Keza Yamaha da öyle.


    Canon fotoğraf makinelerinin tüm temel bileşenlerini kendisi üretebilen bir firma (lens + sensör). Nikon sensörleri ya Sony'den ya da Toshiba'dan alıyor.

    Öte yandan Canon'un ülkede yatırım yapması güzel bir şey. Tabii ödenen paranın tekrar yatırıma dönüp dönmeyeceğini bilmiyoruz.




  • Hasselblad'ın falan fanboyu olursun anlarımda Canon falan nedir :)

  • Hasselblad'ın da, Canon'un da, Nikon'un da, Apple'ın da, Samsung'un da, Sony'nin de ... fanboyu olmak kadar aptalca birşey olamaz.

    "Beko'nun, Arçelik'in, Vestel'in ... fanboyu olursun neyse de" diyeceğim ama ülkemizde de fanboyu olunacak firma malesef yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.