1333MHz FSB hızını da destekleyen nVidia nForce 680i SLI chipsetli anakart kullananlar kullandıkları anakartın modelini, anakartın olumlu ve olumsuz yanlarını, anakartın overclock kabiliyetini buraya yazarlarsa bu anakartları iyice tanımış oluruz.
EVGA anakartını kullanıorum ilk önce orada 2 model yazmışsın. Aralarında bildiğim kadarı ile tek fark kutu içeriği başka bir fark yok bende AR modeli war.
Anakart cidden çok iyi overclock için biçilmiş kaftanlardan biri. Arbiter'lede konuşmalarımızda oda belirtmişti ramleri en ii kullanan anakart diye. Evga forumları teknik servisi baya iyi. bir soru sorduğunuzda anında cevap alıyorsunz. BFG ninki kötü diye duydum. Kart normal nvidia'nın referans kartı. Eksikleri war. ilk üretilen seriler baya sorunluymuş evga forumlarında okuyabilirsin. ama anakartın ömür boyu garantisi olduğundan deiştiriorlar anında. Benim bir sorunum yok anakartla. Calavera'da bu anakartı kullanıor arbiter kullanıyordu DFI RD600'e geçti o.
Anakartın en büük sorunu bence overclock yapınca sistem yük altında iken mouse un atlama yapması. bunun çözümüde usb ile bağlayarak çözebiliyorsunuz.
Alacaksan ilk terchin Asus Striker Extreme olmalı ama çok pahalı. Amerika fiyatı bile 400$. 680i SLI dışında bişi düşünürsen DFI RD600 overclock anlamında ciddende mükemmel..
Intel Core 2 Quad Q6600 B3 @3.6Ghz | Abit IX38 QuadGT | Sparkle 8800GTS G92 512MB @800/1850/2100 | OCZ Reaper-X 2x2GB | Tagan 580W PSU | PHILIPS 190X6FB 19"| 2x250GB Seagate Raid0 2xWD 80GB Raid0 + Seagate 320GB 7200.10 Depo Disk | Logitech X-530 5+1 | Creative X-Fi Xtremegamer Fatal1ty PRO | iPod Video 80GB | Nintendo Wii | Sony Playstation 3 60GB | Philips 42'' PFL7762 FULL HD LCD
Ben extreme testler yapamıoorum 3.85 açabildim makinayı ama cidden ninja ile soğutamıorum.. 1-2 aya su soğutma kurucam onla denerim tekrar..
ve türkiyede sanırım bende,calavera'da, Arbiter kullanıordu RD600'e geçti, ve 2 kişde daha war sanırım Evga NF680i SLI.. Asus Striker Extreme modelinin bi altını alan warmı bilmiorum..
Calavera SLI testlerini koysana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atrinn -- 10 Şubat 2007; 14:08:27 >
Intel Core 2 Quad Q6600 B3 @3.6Ghz | Abit IX38 QuadGT | Sparkle 8800GTS G92 512MB @800/1850/2100 | OCZ Reaper-X 2x2GB | Tagan 580W PSU | PHILIPS 190X6FB 19"| 2x250GB Seagate Raid0 2xWD 80GB Raid0 + Seagate 320GB 7200.10 Depo Disk | Logitech X-530 5+1 | Creative X-Fi Xtremegamer Fatal1ty PRO | iPod Video 80GB | Nintendo Wii | Sony Playstation 3 60GB | Philips 42'' PFL7762 FULL HD LCD
Ben extreme testler yapamıoorum 3.85 açabildim makinayı ama cidden ninja ile soğutamıorum.. 1-2 aya su soğutma kurucam onla denerim tekrar..
ve türkiyede sanırım bende,calavera'da, Arbiter kullanıordu RD600'e geçti, ve 2 kişde daha war sanırım Evga NF680i SLI.. Asus Striker Extreme modelinin bi altını alan warmı bilmiorum..
Calavera SLI testlerini koysana
Şu an çok yoğun olduğumdan imzamdaki sonuçlar haricinde pek bişey yapmam mümkün olmayacak, arada rahat bi zaman olursa koymaya çalışırım.
Aslında Evga 'nın 680i 'de 3 farklı modeli bulunmaktadır. Bunlar AR / TR / AX 'dir. Bunlar arasındaki fark;
AR versiyonu hayat boyu garantiye sahiptir, TR 'de bu yoktur. AX ise AR 'nin ingiltere 'de piyasaya çıkan modelidir. Bu arada eVGA ürünlerinizi mutlaka sitenin sayfasında register edin. Ekran kartları v.b. 1 yıl daha ek garanti kazanıyorsunuz.
çok fazla 680i chipsetli anakart kullanan yok herhalde! ben de yeni konu açmak istemiyorum, bu kartlarla ilgili yorum gelirse ona göre karar vericem. 1333MHz FSB hızını ve ddr2 1333 mhz yi destekleyen uzun dönemde değiştirme veya upgrade etme ihtiyacı doğurmicak bir anakart arıyorum. önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. bu arada işlemciye ve ram lere o/c yapmayı düşünüyorum. limit olarak da 450 ytl gibi bir fiyat var aklımda. şimdiden teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara.
680i chipsetli anakartlar pahalı olmasından dolayı tercih edilmiyor. Kısa ve özet olarak söyleyebilecegim C2D ve C2Q işlemciler kullanmak için şuanda piyasadaki en iyi chipset 680i.
Abit Türkiye sorumlularıyla görüştüm ... Koyuncu'yla ilgili sorunlardan dolayı yeni firmalarla görüşüyorlarmış... Gerçekten abit'in 680i anakartları müthiş... Anlaşılan yeni dist. bekleyeceğiz.... Of of...
Abit Türkiye sorumlularıyla görüştüm ... Koyuncu'yla ilgili sorunlardan dolayı yeni firmalarla görüşüyorlarmış... Gerçekten abit'in 680i anakartları müthiş... Anlaşılan yeni dist. bekleyeceğiz.... Of of...
arenanın stoklarında bazı ürünler sürekli mevcut acaba yeni dist. arena olabilirmi