Şimdi Ara

LG, CES 2017'de tam 7 yeni akıllı telefon tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG, CES 2017'de tam 7 yeni akıllı telefon tanıtacak

    Tüketici Elektroniği Fuarı (Consumer Electronics Show) 2017 yaklaşıyor ve birçok firma fuar süresince ortaya çıkacak yeni ürünler hazırlamış durumda. LG'nin de CES 2017'de bir dizi yeni akıllı telefon duyurması bekleniyor. Şirket önümüzdeki ay Las Vegas'ta 7 adet yeni Android akıllı telefon tanıtacak. Yeni cihazlar K, X ve Stylus serisinin bir parçası olacaklar ancak bu serilerin hiçbirine dahil olmayan iki telefon da olacak.

     

    LG'nin Ocak ayında K3, K4, K8 ve K10 olmak üzere dört yeni K serisi akıllı telefon tanıtması bekleniyor. Cihazlar farklı ekran, kamera ve pil özellikleriyle gelecek ancak hepsi Android işletim sistemini çalıştıracaklar.

     

    Bu dörtlünün en ucuzu olan LG K3 2017, 4.5 inç ekran, 5 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerası ve 2.100 mAh'lik bir pile sahip olacak. K5 2017, biraz daha büyük olmak üzere 4,7 inç ekran, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamerası ve 2,500 mAh pille gelecek.

     

    Ayrıca Bkz.Synaptics cam altı bir parmak izi sensörü geliştirdiğini duyurdu
    LG K8 2017 modelinin HD (720p) çözünürlüğü destekleyen 5 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. Cihazda 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kameranın yanı sıra 2,500 mAh'lik bir pil yer alacak. Son olarak K10 2017'nin 5.3 inçlik bir HD ekran, 5 megapiksel geniş açılı kamera, ön kamera ve parmak izi okuyuculu olarak geleceğini ekleyelim.

     

    Stylus serisi başka bir üye kazanıyor


     

    Tanıtılması beklenen cihazlar arasında yer alan LG Stylus 3 (Stylo 3 plus) modelinin 5.7 inç büyüklüğünde ekran, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerası, 3.200 mAh pil, 32 GB depolama alanı ve parmak izi okuyucu özelliklerine sahip olması bekleniyor.

     

    Bir başka phablet olan LG X power 2, 5.5 inç HD ekran, 13 megapiksel arka kamera, geniş açılı 5 megapiksel ön kamera ve 4,500 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pille donatılacak.

     

    CES 2017'de duyurulacak yedinci LG akıllı telefon olan X calibur, suya dayanıklı (IP68) bir tasarım, 4,100 mAh pil ve askeri standartlarda dayanıklık sunacak. Bu akıllı telefonların çoğu Şubat ayında raflara çıkacak, ancak X calibur modeli Mart ayına kadar satın alınamayacak. X power 2'nin ise Nisan ayı sonuna kadar piyasada olması bekleniyor.

     







  • 7 side ghost screen özelliği ile gelecek xde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabah Yıldızı -- 14 Aralık 2016; 16:17:16 >
  • Şu firmaların zibil gibi telefon çıkarma huylarına sinir oluyorum. Her telefon için ayrı ayrı arge yapıp maliyeti arttırıp kafa karışıklığı yaratacağınıza.

    1 tane adam akıllı telefon yapın. O telefonu da adam akıllı aksesuar ve yazılım desteği verin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

    Şu firmaların zibil gibi telefon çıkarma huylarına sinir oluyorum. Her telefon için ayrı ayrı arge yapıp maliyeti arttırıp kafa karışıklığı yaratacağınıza.

    1 tane adam akıllı telefon yapın. O telefonu da adam akıllı aksesuar ve yazılım desteği verin.

    Her butceye gore cihaz cikartiyorlar. Alan var alamayan var, ama android one ile gelen telefonlar, giris ve orta segmentte daha cok talep gormeye basladi.

    Ucuz diye cikartip, sonra hic destek vermemesi gibi bir durum oluyor bu kadar cok model olunca da....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağ fare doğuracak anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üretir ama destek vermez üst seviye cihazları kronik arızalar ile boğuşur ve firma kullanıcısını süründürür
    kısaca lg aman kalsın
    sorunluysa değişim yap yada iade et paramızı

  • Samsungun taktiğine döndü buda

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 GB ram koyma huyundan vazgeçsinler yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4'ten sonra yeni çıkan V20'dede bootloop sorunları görülmeye başlamış. Hala LG marka telefon almayı düşünen varsa aklında olsun.

  • az çıkarcakmış :) dandik soni gibi 6ayda bir test falan etmeden sorunlu çöpler çıkarsın, cahil fanboylar atlar hemen :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.