Şimdi Ara

Dead Rising 4 İlk Haftasında The Last Guardian'dan Daha Fazla Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Microsoft ve Sony tarafından 2016 yılının son özel oyunları geçtiğimiz hafta aynı tarihlerde çıkış yaptı ve bu küçük kapışmayı en azından Birleşik Krallık üzerinde Dead Rising 4 kazandı.
     
       Chart-Track'ın bugün paylaştığı veriler ile geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Bu listede ise Dead Rising 4 Xbox One sürümü ile 5. sırada yer buldu. PlayStation 4'e özel The Last Guardian ise 7. sırada yer alarak geçtiğimiz hafta açısından pek iyi bir çıkış yapamadı ancak yine de Ueda'nın diğer oyunları olan Shadow of the Colossus ve Ico'dan daha iyi bir çıkış yapmış oldu.
     
      Bu iki oyunun dışında Call of Duty: Infinite Warfare listenin başında yer aldı. İlk 10 sıraya aşağıdan göz atabilirsiniz. 
     
    1- CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE
    2- FIFA 17
    3- BATTLEFIELD 1
    4- FINAL FANTASY XV
    5- DEAD RISING 4
    6- WATCH DOGS 2
    7- THE LAST GUARDIAN
    8- POKEMON SUN
    9- THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM SPECIAL ED.
    10- POKEMON MOON








  • zaten bu firmanın oyunları herkese hitab edicek oyunlar değil. ueda nın yaptığı oyunlar daha çok sanatsal değeri yüksek, kimsenin duymadığı festival filmleri gibidir. mesela bu forumda kaç kişi The Elephant Man veya Mulholland Dr. filmlerinin adını daha önceden duymuş, söylemek istediğim bu işte. ayrıca bu raporlar sadece fiziksel yani kutulu oyun satışlarını kapsıyor, yoksa dijital+kutulu satışlarda bf1 codun önünde ingilterede. cod sadece amerikada geçmiş bf1i ama global satışlarda yine bf1 daha çok satmış.
  • sony fanboylarinin aglama duvarina hosgeldiniz.
  • 2 SİDE ÇÖP.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Iki dandik oyun karsi karsiyaaaa! Cidden ikiside dandik yapimlar.Kaale almaya gerek yok.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • the last guardian 1 saat sonra sıkıcı bir hal alıyor ilk giriyon aa ne tatlı hayvan sonrası boş ben olsam bende ds4 ü tercih ederdim pure fun kır dök parçala

    the last guardian ı yıllarca hypelamaya çalıştılar ama yemedi no man's skydan tecrübe kazandı millet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 12 Aralık 2016; 14:15:13 >
  • CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE ilk sırada olması daha ilgi çekici bana göre ayrıca Pokemon Sun ve Moon un aynı oyun olduğunu düşünürsek ikisinde ilk 10 da olması daha da ilgi çekici

    Ayrıca Dead Rising ile Last Guardian birbirleri ile kıyaslanamayacak kadar çok farklı yapımlar bana göre



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 12 Aralık 2016; 14:24:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 12 Aralık 2016; 17:9:36 >
  • Beklentilerin altında :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sonycilerin gördüğü her çıkan exc oyunları goty gerçekler dead rising 4 gibi çöpü bile geçememe veya overwatch un arkasın dan nal toplama
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    sony fanboylarinin aglama duvarina hosgeldiniz.


    ahh kıyamam sana, Sony fanlarının ağlamasını gerektirecek neden bu mu yani? 1 haftadır the last of us 2 nin trailerına bakıp ağlayan sensin ama canım. 50 milyon ps4 satıldı haberinin altında da ağlıyordun. 2013 ten beri ağlıyorsunuz .
  • Her ps4 ve xbox konusunun altında pusuda bekleyen eziklerde çıka gelmiş. Az ya da çok satmasından sanane!!! Kim ne derse desin oyunu beğenmeyen arkadaşlarda bi zahmet çöp demesin. Size hitab etmeyen oyunlara çöp dediğinizde oyunlardan ne kadar anladığınızı belli ediyorsunuz. eskiden ekinizden tutup buraya gideceksin bunu alacaksın denmeyen oyunları oynayan dostlarım bilirker böyle oyunların kıymetini.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Farklı iki kitlenin oyunu, önceki oyunlar da fazla satmadı. Bu oyunların müşteri kitlesi belli, zaten çıkışında önceki oyunlardan fazla satmış. Burada saçma olan iki oyunun karşılaştırılması, birisi hanya, diğeri Konya. Sonuç olarak bunlar müşterisi belli oyunlar, büyük satış başarıları beklemek hayalcilik olur.
  • Last Guardian kesinlikle bu neslin oyunu değil, dünya üstünde hiçbir yapılan oyun 7-8 senelik bir beklentiyi karşılayamaz, zaten oyunda karşılayamadı. Dead Rising 4 ise önceki oyunların çizgisinden çıkmış bir oyun, önceki oyunu oynayıp sevenler yüksek ihtimal sevmeyecek fakat seriye ilk kez girecek oyuncular bence oyunu sevecek. Günün sonunda isteyen istediğini alsın :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheStarBox

    Iki dandik oyun karsi karsiyaaaa! Cidden ikiside dandik yapimlar.Kaale almaya gerek yok.


    the last guardian seni aşar zaten. sen git cod, nfs falan oyna.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Faltuner

    the last guardian 1 saat sonra sıkıcı bir hal alıyor ilk giriyon aa ne tatlı hayvan sonrası boş ben olsam bende ds4 ü tercih ederdim pure fun kır dök parçala

    the last guardian ı yıllarca hypelamaya çalıştılar ama yemedi no man's skydan tecrübe kazandı millet


    youtubedan izlediğin için sana sıkıcı gelmiş olmayasın sakın
  • hicbir zaman fanatik olmadım ama xbox'a çıkan son 5 oyundan 3'nün pek dişe dokunur olmaması fanlarını da çıldırtmış anlaşılan, insanlar istiyor diye bitirilen eski bir oyun projesine dahi bu kadar saldırıyorlarsa vaziyet kötü :))) Kaldi ki Tlg'nin teknik sorunlari var onun disinda iyi oyun millete en çok koyan da bu durum zaten. Onlar her mana da patlamasını bekliyorlardı. Ps3 oyunu gibi görunebilir ama o ps3'te yapamazdınız bu oyunu, boş salliyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Aralık 2016; 17:34:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarda, yeni nesil bebelerin salyalı saldırışlarını görüyorum artık.oyun dünyasının nerden nereye geldiğinden bi haber çöpten farksız yapımların arasında boğulup gidiyorlar.işin kötü tarafı bu oyunları beğeniyor ve savunuyor oluşları.bunlar yüzünden gün geçtikçe daha kötü,içi boş yapımlarla karşılaşıyoruz.
  • the last guardian incelemesi altına eleştiri yazmıştım, diyorlardı bu oyunun çöp olduğunu kimse farketmedi bi sen farkettin... sözde alaya alıyorlardı beni ama dünya farketmiş puhahahahaha. yine mi haklıyım? evet, teşekkürler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.