arkadaşlar SX1 için kendim wallpaper yaptım bunları sizinle paylaşmak istedim sizde kendinize böyle wallpapaer yapmak istiyosanız ACD see,Photoshop,Paintshoppro.. gibi programlarla yapabilirsiniz..
sevdiğiniz yada telin ekranında güzel görünür diye düşündüğünüz resimleri yada wallpaperları SX1 e göre yapabilirsiniz.. ben ACD see de yaptım genelde "Resize" (yeniden boyutlandır) diye bişi oluyo oraya giriyosunuz ordan ayarlardan 176*132 (bu 180*134de olabilir) botuylarında olsun diye ayarlıyosunuz ve OK yada resize diyosunuz o SX1 in ekranına göre ayarlıyo daha sonra bunu küçülttüğümüz resimleri telefonu PCye bağlayıp aıtoyoruz..
Telin hafızasına yüklemk için...
Siemens SX1\Nokia\Images klasörünün içine
MMC ye yüklemek için..
Siemens SX1\MultiMediaCard (E:)\images
bölümüne atıyoruz sonra telden bunları arka plan olarak ayarla deyip wallpapaer yapıyoruz..
işte resimler.. umarım beğenirsiniz.. bu arada hangilerini beğendiğinizi söylerseniz sevinirim..
size photoshop linki vereyim 8.0 Cs indirirsiniz..aynı işlemi bende yapıyorum ama bu linkteki trial version cd keyide var ama girmeyi bir türlü beceremedim tam linki veremicem vaktim yok..alın size mükemmel bir site son çıkan programlar oyunlar vs...
Milletimin Kanını Emen Vampirlerin Kalbine Kazık Çakacak Kadar Cesur Olalım... Aşkla Oynayan Kızlar ; Kemikle Oynayan Köpekler Gibidir.... Bir Yar Sevdim Eller Aldı , Niye Ben Ölmüşmiyem ? My Space
biraz BMW manyağıyımdırda ferrari,porsche vs. pek iplemiyorum
devamını yarın gitiriyim OK? madem bu kadar çok istediniz.. gerçi ben bunları özel seçmiştim en güzelleri diye ama.. yarın bikaç şey daha eklerim.. siz sağolun..
Arkadaşlar; ultramp3 programı kısa bi kullanımdan sonra kişisel lisans kodu istiyor. Bu sorunu nasıl giderebilirim. Bilgisi olan lütfen paylaşsın. Saygılar.....