Şimdi Ara

2si1 'Portsuz' Teknoloji ve Oyun Programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 2si1'in bu haftaki bölümünde Milli Uydu, Milli Hava Savunma Sistemi Hisar, Turkcell-Turktelekom kavgası, Sony Ps4'in yeni oyunları, Nintendo Switch ve fazlası sizleri bekliyor.






  • mesut abi ses fena yankı yapıyor sanki varilin içinden ses geliyormus gibi düzeltilebilme ihtimali varmıdır yoksa bu haftalık böyle izliycez anlasılan yinede emeginize saglık ses biraz kulak tırmalıyor ama yapıcak birşey yok teşekkürler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

    Last of us'ın videosunda çam ağacı yosun tutmuş.Malesef çam ağacı kabuğu yosun tutmaz sayın last of us ekibi <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/uptosomething.gif" align="middle" border="0" alt="">


    çam agacı kabugu yosun tutar
    (bahçede var )

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mesutun konsollar hakkındaki ön görüleri genelde tutuyo ps4 çıkmadan önce ne dediyse o oldu :D nintendo içinde umutsuz olması ve söylediği detaylar önemli ama sonuçta bu bir el konsolu özünde çok şey beklememek lazımdı adamlar tüm gücün o tablette olduğunu üstüne basa basa söylediler ps4 kadar güçlü olmasını ancak gözleri kör olmuş fanatikler bekler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eskişehirde sıfır bir binaya taşındım fakat port yoktu. Turkcell deli gibi fiber döşüyordu sokaktan sokağa bizim orayada geldikleri için superonline'a başvurdum ama ellerinden hiç bir şey gelmedikleri için TürkTelekom gibi leş firmaya tüm apartman bel bağladı sırf port açılsın diye karşı komşum 50mph 4upl alırken ben 16 megabite kadar internetimle 6mph yi görmeye çalışıyordum. Sözleşmem biter bitmez kapatıcam.
  • Nintendo switch xone kadar güçlü olsa fazlasıyla yeterdi ama o seviyede bir cihaz bile yapmayarak bence işlerini riske attı.Ya çok tutacak bir konsol olacak ya da komple batıracaklar yine.Fiyat konusunda 250 euro/dolar seviyeleri haberlerde geçmişti.Bu fiyatla belli beklentileri karşılarlarsa başarılı olabilirler.Ben rekabet olması için başarılı olmalarını isterim doğrusu.

    Mesut Bey,bizim nesilin zevki değişti elbette,değişirde onca zamandan sonra ama şu gün bir Battlefield BC3 gibi bir oyun çıksa yeri yerinden oynatır ve her kesime de hitap eder.Bence oyun yapan insanların belli bir kesime hitap eder oyun yapmasının bahanesi olmamalı.En basit örneğinden CS serisi kendimizi bildik bileli var olan ve alttan gelen genç kesime de hala hitap edebilen bir oyun.Yapımcılar istese herkesin zevkine bir damardan hitap edecek oyunlar rahatlıkla yapar ama işlerine gelmez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Size Türk Telekom ile ilgili bi anımı anlatıyorum iyi dinleyin.15 mbps internet başvurusu yaptım ttnete modem vesaire dahil geldiler,interneti kurdular evrakları imzaladık gittiler.1 ay sonra aradılar bulunduğunuz yer VDSL'i destekliyor 24 ay taahhütle aynı fiyata 25 mbps internet verelim üzerinede ücretsiz olarak VDSL modem verelim tamam dedim olur.Ekipler geldi kurulumu yaptı gitti.2 gün sonra internetimde sürekli kopmalar yaşamaya başladım üzerine vaadedilen hızın 10 mbps'ini bile alamıyordum.Aradım arıza kaydı oluşrdum ekipler geldi hallettik dediler gittiler.Sonra 2 gün geçti tekrar kopmalar başladı aradım tekrar yine ekip geldi bu sefer modeminizde sıkıntı var değiştirmeniz lazım dediler.Ttneti aradım garantiye gönderdim modemi 15 gün sonra anca göndeririz tamir edip dediler.Tamam dedim madem beklemiyim gittim 250 küsür liraya yeni modem aldım.Bu sefer yine kopmalar başladı ekipler gelip gitti gelip gitti birtürlü sorunu çözemediler yaklaşık 3 ay boyunca her gün telefonda müşteri hizmetleriyle konuşur oldum.İnternetin rezilliği de yanıma kar oldu.3 ay sonra dayamayıp Tttnet hattımı kapatma kararı aldım aradım ve kapattırdım müşteri hizmetleri üzerinden.Sonra gittim uydunete başvurdum başvurunun ertesi günü geldiler bağladılar ''50 mbps 250 gb AKK'li '' sınırsız kampanyalarına başvurmuştum ayda 90 liralık.O gün bugündür ne akk ye takıldım ne hızım düştü nede birşey indirmekten korkar oldum kafam ne eserse indirdim 50 mbps'in 50sini veriyor hız olarak öyle güzel bi firma uydunet ve toplasanız 3 kere internet kopmuştur onda da hemen düzeltiyorlar zaten.Gelelim ttnet'in bana yaptığı şerefsizliğe.6 ay sonra bana bi mesaj geldi ''Hakkınızda ttnet borcunuzdan dolayı icraa takibi başlatılmıştır'' diye ulan dedim ne oluyor.Meğer bu şerefsizler 6 ay boyunca hattımı açık tutmaya devam etmişler faiz üstüne faiz bindirip benden 1600 lira para istediler.Bakın dikkat edin hem bana internet sağlayamayıp verdikleri taahüdleri yerine getirmiyorlar hemde benden taahhüt bozduğum için para talep ediyorlar bunlar böyle adi bi firma.Türkiye'nin en büyük kanseridir Türk Telekom.Türk Telekom adına aldanmayın adı Türk sadece.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Speed-Step

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

    Ses yankı yapıyor.

    HTML 5 Player - 1080p - Chrome Beta v56
    Flash tarafında da aynı sorun mevcut.
    </blockquote>
    Merhaba,

    Ses kadı ne yazık ki genel mikrofon üzerinden yapılmış.

    Yaka mikrofonları takılı ama kayıt cihazında aktif etmeyi unutmuşuz :)

    Bu programda ses diğer programlara göre baya kötü. Sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik


    mesut bey internet sağlayıcısı olarak evinizde ne kullanıyorsunuz? hangisini tavsiye edersiniz ? uydunet ? ttnet ? türkcell ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gökhan bey niye sürekli "şaka" yapma peşindesin? Yok eksi 15 yok ileri var mı? İlk 6 dakikayı izledim, bıraktım.

    Uydu hakkında konuşacağız illaki program öncesinden belli, hiç mi hazırlanmadın program öncesi, uydu sistemleri hakkında iki üç makale okusaydın bari. Mesut bey konuşurken vücut dilinden belli bu konu hakkında bir şey bilmediğin ve sıkıldığın.
  • Hem Uncharted DLC sini hem de Last of us Part 2 yi KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE " TÜRKÇE DUBLAJLI " bekliyorum EY SONY!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 10 Aralık 2016; 20:27:17 >
  • Nintendo switch xone kadar güçlü olsa fazlasıyla yeterdi ama o seviyede bir cihaz bile yapmayarak bence işlerini riske attı.Ya çok tutacak bir konsol olacak ya da komple batıracaklar yine.Fiyat konusunda 250 euro/dolar seviyeleri haberlerde geçmişti.Bu fiyatla belli beklentileri karşılarlarsa başarılı olabilirler.Ben rekabet olması için başarılı olmalarını isterim doğrusu.

    Mesut Bey,bizim nesilin zevki değişti elbette,değişirde onca zamandan sonra ama şu gün bir Battlefield BC3 gibi bir oyun çıksa yeri yerinden oynatır ve her kesime de hitap eder.Bence oyun yapan insanların belli bir kesime,yaşa hitap eder oyun yapmasının bahanesi olmamalı.En basit örneğinden CS serisi kendimizi bildik bileli var olan ve alttan gelen genç kesime de hala hitap edebilen bir oyun.Yapımcılar istese herkesin zevkine bir damardan hitap edecek oyunlar rahatlıkla yapar ama işlerine gelmez.

    Bir de 1 ve 2. dünya savaşı temalı oyunları bende silahlarının kütüksülüğünden dolayı bir türlü sevemiyorum.M416,Aek971,deagle,mp5,mp7,44. magnum gibi modern silahlar göze daha hoş geliyor ve verdiği tokluk hissiyle daha tatmin ediyor insanı bencede.




  • Nintendo Switch yorumlarınıza gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Heleki Gökhan ps3 seviyesinde gidicekler dedi programı kapadım yani.Oyun basını olarak hiç mi söylenti ve sızıntıları takip etmiyorsunuz? Ea açıklama yaptı büyük bir oyunumuzu Switch'e çıkarıcaz ilk etapta diye.Bethesdadan Todd denediği en iyi demonun olduğunu söyledi Switch'i denerken.Ve skyrim de gelecek.Ubisoft dahil 3.parti çok firma Nintendoya oyun geliştiriyor.Cihazın gücü 1 tflops olacak sızıntıları var ps3 ten çok daha güçlü yani. Yani siz bu kafayla zaten Nintendoya bulaşmayın sakın...Hele en komiğini sona sakladım her yerde ödül alan en çok beklenen ve inanılmaz geniş olacağı söylenen Zeldaya tablette açarsın dediniz ya çook komiksiniz gerçekten.Umarım yorumumu yayınlarsınız...
  • Joel in ölmesi imkansız çünkü neil druckman troy baker ve ashley johnson nın 2 yıl önceden seslendirmelere başladığını söyledi troy baker yani joel 2 yıldır ne seslendirmiş o zaman ölüyü birisini mi ? joel zaten olacak adamlar daha ne kadar açık söyleyecek ? 1.oyunda ki gibi ellie ve joel olacak ama ellie yi kontrol edicez ve bu demek değil ki joel hiç olmayacak sadece odak noktası daha çok ellie olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: codred

    baştaki ordu haberleri sıktı, direk geçiyorum artık.elalem uzay savaşlarına hazırlanıyor, biz sokak gözleyen uyduyu yeni atmışız. insanın sevinesi dahi gelmiyor. güneş enerjisini ne zaman keşfedeceğiz, hala petrole servet ödüyoruz. terkedilen nükleere geçiyoruz. iyi yönetilmiyoruz hiç.


    Bir Ke-MAL kafalı daha Ülkenin kanını emene kadar ülkeyi krizlere darbelere sokana, insanların etkin kökenleri ile çatıştırana kadar yapsaydınız! Beğenmiyorsan defol git güzel ülkemin topraklarından yeterince hain var bir fazlasına tahammülümüz yok! uzay savaşıymış uyan mk adamlar oraya maden çıkarıp senin gibi batılı kafa enayilerine kakalamak kıyametten kurtulmak için gidiyor kıyamet kopunca orada kurtulacağını düşünen beyinsizlerdense oksijen israfısın sizin gibi satılmışları kullanırlar anca sokma akıl. Nükller santralleri kapatıyor diyen ülkelerin santrallerinin kullanım süresi doluyor mal sokma akıl bir hallta haberi yok fikri var. Beyni yok fikri var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: djvietnam

    mesut çeviğe göre last uf us ve unchearted oynamadıysanız bir hata etmişiniz demektir sanki bedava satılıyor emrivaki yapma insanlara mesut bey isteyen alır oynar öyle hata etmişiniz diyerek emrivaki yapamazsınız sizin diyebilceğiniz tek şey tavsiye ediyorum demeniz gerekir


    hocam sen bakma bu adamlara çok hype yapılan bir oyun kötü oyun değil ama oynayanın hata falan bu tip laflara bakmayın uncharted ı hiç saymıyorum bile
  • quote:

    Orjinalden alıntı: djvietnam

    mesut çeviğe göre last uf us ve unchearted oynamadıysanız bir hata etmişiniz demektir sanki bedava satılıyor emrivaki yapma insanlara mesut bey isteyen alır oynar öyle hata etmişiniz diyerek emrivaki yapamazsınız sizin diyebilceğiniz tek şey tavsiye ediyorum demeniz gerekir


    +1 the lust of us ı bilmemde
    uc4 %80 tırmanma simülasyonu olan bir çocuk oyunu bence

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.