Şimdi Ara

Capcom, Resident Evil 7'nin İlk Gününde 4 Milyon Satmasını Hedefliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Resident Evil serisinin köklerine döneceği oyun olarak belirtilen Resident Evil 7 için satış beklentileri Capcom tarafından güncellendi.

Capcom EMEA pazarlama yöneticisi Antoine Molant, MCV UK ile yaptığı röportajında Resident Evil 7'nin ilk gününde 4 milyon adet satmasını hedeflediklerini söyledi. Ek olarak ön siparişlerin ise oldukça iyi olduğu da belirtildi.

Antoine Molant'ın açıklaması şu şekilde oldu. 

"Ticari olarak, [Resident Evil 7] muhtemelen yeni makinelerde yayınladığımız en büyük Capcom oyunu olacak. İdeal olarak ise, Resident Evil 7'nin globalde ilk gününde 4 milyon adet satmasını istiyoruz. Ön sipariş miktarına baktığımızda da bu hedefi gerçekleştireceğimize epey eminiz."

Ön sipariş miktarının detayları hakkında sorulan bir soru üzerine de Antoine Molant, "Samimi olarak cevap vermek gerekirse, çok iyi." cevabını verdi. 

Resident Evil 7, 24 Ocak 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. 

• ben beğendim almayı düşünüyorumda ilk gününde okadar satmasına imkan yok

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • toplamda bile o kadar satamaz

• Cikisi yakinmis bilmiyordum alirim bunu ama biraz düşünce:)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Azcık gülebildim

• Aynısını Re6 içinde demişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun son demosunu zamansızlıktan oynamadım ama canavarlar ve silahlar var diye duydum, bence de satar. Oha ilk hafta sandım, ilk gün iddalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 9 Aralık 2016; 22:38:41 >
  • Nereye 4 milyon satiyosun acaba capcom bu nasil bi oyun ki surekli ayni mekanda geciyo kolostrofobisi olmayan da kolostrofobi olusturur bu oyun ayrica hicde reel degil oynanis videosunda karakter balta kurek yiyo kac defa herkes tartakliyo o eli bos kaciyo ve ayakta tum darbelere ragmen yani kisaca vr icin yapilmis zirva bise benzio
  • işte buna gülünür
  • quote:

Orjinalden alıntı: stun

ben beğendim almayı düşünüyorumda ilk gününde okadar satmasına imkan yok

satar hocam 20 yıllık seri bu. serinin en kotu oyunu r.e 6 bile 7 milyon civarı satmıştı.

• Korku oyunlarını oynamak için para talep ediyorum benimle iletişime geçip bir adet yollarlarsa ve paradada anlaşırsak oynarım

• Lan kes sesini de Residenr evil 2 Remake ne zaman gelecek ondan haber ver P.T nin suyuna pilav yapan dangalaklar.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2012 yılında çıkan Resident Evil 6 şu an itibariyle 6.3 milyon sattı ve Capcom'un en çok satan ikinci oyunu oldu, o yüzden fazla boş konuşmamak lazım Capcom. Normalde şirketler satış hedefi koyarken özel ya da kendi bünyesinde olan analizciler ile çalışır ama sanırım Capcom'da CEO'un arkabalarından birini bu işe getirmişler ve kahve, sigara yaparken abi şu kadar satar ya diyor. Resident Evil 6 çıkmadan bir kaç ayda 7 milyon satmasını bekliyoruz demişlerdi.
  • İlk gün..hımm

• 50ye düşünce alırım 180 tlye değmez satacagınıda düşünmüyorum :D
  • ilk günden 500 bin adet satarlarsa dua etsinler oynayış videolarını gördüm rezalet bir oyun.
  • twitch akar capcom bakar
  • Capon oyunlarına ne para veririm ne de oynarım....
  • ne vardı şu oyunu tps yapsaydın ya
  • Burada ki 10 kişiden 10'u oyun iyi çıkarsa yediklerini yutacaklar. Sonra ne olacak oyunun en azılı savunucuları olacaklar, laf edene sen oyundan ne anlarsın bla bla diyecekler, hep aynı hikaye sizin ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.