Şimdi Ara

Super Mario Run gelirlerde hedef büyüttü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Super Mario Run gelirlerde hedef büyüttü


    Pokemon Go yapımının mobil platformlarda elde ettiği büyük başarı, Nintendo’nun beklentilerini yükseltmesine neden oldu. Gelecek hafta iOS platformu için yayınlanacak olan Super Mario Run yapımından büyük gelirler bekleniyor.


     


    Nintendo’nun İlk Mobil Oyunu


     


    Sensor Tower tarafından yapılan analize göre 15 Aralık itibariyle indirmeye sunulacak olan oyunun ilk ay sonunda 71 milyon dolar gelir elde etmesi bekleniyor. İlk ay gelir rekoru şu anda 143 milyon dolar ile Pokemon Go’ya ait ancak bu rakam doğrudan firmaya kalmıyor. Super Mario Run ise geliri tamamen Nintendo’ya kalacak bir oyun.


     


    Super Mario Run için yaklaşık 20 milyon kullanıcı kayıt yaptırmış durumda. Bu bakımdan ilk ay indirme rakamlarının da rekor kırabileceği ifade ediliyor. Hatta Pokemon Go indirme rakamlarını geride bırakacağı bile düşünülüyor. Özellikle iPhone etkinliğinde oyunun ön plana çıkması ve reklam tarafında Nintendo’nun yoğun çalışmaları büyük bir ilgi uyandırmış durumda.


     


    Super Mario Run ayrıca Nintendo’nun doğrudan ilk mobil oyun deneyimi olacak. Bu bakımdan elde edeceği başarı da büyük önem taşıyor. Gelen tepkilere göre Nintendo’nun sonraki mobil stratejisi de belirginleşecek.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni bir AMD Polaris serisi gelebilir

    Super Mario Run ücretsiz bir oyun olacak ancak tüm bölümleri oynayabilmeniz için 24TL civarında bir ödeme yapmanız gerekiyor. Bu bakımdan oyun içerisinde herhangi eşya bir satın alma opsiyonu yer almayacak. Bazı kaynaklar oyunun deneme amacıyla bazı ülkelerde erişime açıldığını belirtiyor. 


     







  • İkinci Pokemon Go vakası incoming...

  • Mario çocukluğumuzun oyunu fakat, bir mobil oyuna asla ve asla 10 dolar vermem. Bu proje maalesef sadece para odaklı, oyunun korsanda calismamasi icin sürekli online olma kosulu bile varmış.

  • Bu oyunun amacı Mario'nun pörtfoy amaçlı gösterilmesidir. Yani Nintendo'nun tanıtımını yapmaktır. Yani daha fazla reklam yapma amacıyla. O yüzden büyük bütçeli bir Mario oyunu değildir, olmayacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    Mario çocukluğumuzun oyunu fakat, bir mobil oyuna asla ve asla 10 dolar vermem. Bu proje maalesef sadece para odaklı, oyunun korsanda calismamasi icin sürekli online olma kosulu bile varmış.

    Hak ediyorsa neden verilmesin, millet clash gibi geçici heveslere ne paralar yatırıyor. Ayrıca para odaklı olmayacak da ne odaklı olacak, Kızılay değil bu firmalar en büyük amaçları kar etmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara nes emülatör kurun xbox koluyla mario oynayın daha iyi

  • altı üstü kıçı kırık bir oyun reklam olsun algı olsun psikolojik olsun subnominal olsun başka bişey olmasın.

    pokemon go ne oldu hani nerde :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon


    quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    Mario çocukluğumuzun oyunu fakat, bir mobil oyuna asla ve asla 10 dolar vermem. Bu proje maalesef sadece para odaklı, oyunun korsanda calismamasi icin sürekli online olma kosulu bile varmış.

    Hak ediyorsa neden verilmesin, millet clash gibi geçici heveslere ne paralar yatırıyor. Ayrıca para odaklı olmayacak da ne odaklı olacak, Kızılay değil bu firmalar en büyük amaçları kar etmek.

    Parasini bastan alsin fakat mario adindan dolayi 10 dolar istemenin manasi yok. Satsin 1,2 dolara tamam sonuna kadar alalim. Ona itirazim yok, ama 10 dolar verdikten sonra birde internete bagli oynama zorunlulugu gina getiriyor.




  • nintendo, bandai namco ve toei şirketleri japon meşeli olup tam para göz firmalardır. Asla kullanıcılarını eğlendirmek gibi dertleri olmaz, bu yüzden işleri hiç iyi gitmiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem650

    altı üstü kıçı kırık bir oyun reklam olsun algı olsun psikolojik olsun subnominal olsun başka bişey olmasın.

    pokemon go ne oldu hani nerde :)

    MERHABA, BEN DEVAM EDIYORUM POKEMON GO YA.
    32 SEVIYE OLACAGIM AZ KALDI...
    OYNAYANLAR HALA VAR BILDIREYIM ISTEDIM :D
  • mario oynıycaksan konsolda oyna pc de emuletörde oyna ama mobilde oyun oynanmaz oyuncu adama gelmez mobil oyunlar grafik oynanış en iyisi olsun hikaye sadece bu oyun için değil para ver bölüm geç altın al silah al elmas al güç kazan paranıza göre oyun zorluhu hileli apk indirsen bu seferde cok kolay orta yolu olmuyor Super Mario Run nedir ya binlerce run oyunu var bir mario kalmıştı eksik bugün bölüm geçmek için para ister yarın elması altını gümüşü kesin bişey cıkar satçakları pc de yukle emuletörleri zilyon tane mario var oyna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeoromeo35 -- 10 Aralık 2016; 13:33:7 >
  • valla açık söylim bu oyunu büyük bir merakla bekliyorum çıkar çıkmaz alıcam 20$ da olsa alıcam o yüzden bi pokemon go gibi olucağını zannetmiyorum...
  • Oyunu gördük 3. bölümden sonra 26 lira verirsen oynarsın dedi direk. Eyyyy Nintendo biz bu oyunu ataride "100000 in 1" kasetlerle beleşe bitirdik yazıklar olsun.

  • yuh artık ya.. ücretsiz diye indirdim 3 bölüm oynattı. 26 tl istiyor..



    bu nasıl iş.. madem başta 26 istesene. 1 tl bile olsa vermem bu saatten sonra
  • Arkadaş şu fiyata itiraz edenleri anlamıyorum elinizde 3 bin liralık telefon var 26 liranın lafını yapıyorsunuz 2 paket sigara fiyatına hatta en paranız varsa 13 liraya geliyor adam size 3 bölümü oyna beğenirsen satın al demiş ona bile laf edenler varya pes doğrusu...
  • Beğenirsem veririm parasını ancak minimum 10 bölüm daha olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harmonyoa

    Arkadaş şu fiyata itiraz edenleri anlamıyorum elinizde 3 bin liralık telefon var 26 liranın lafını yapıyorsunuz 2 paket sigara fiyatına hatta en paranız varsa 13 liraya geliyor adam size 3 bölümü oyna beğenirsen satın al demiş ona bile laf edenler varya pes doğrusu...

    Aynı fikirdeyim. İnsanımız her şey bedava olsun istiyor. Bu oyunları bedavaya mı yaptırıyorlar? Alışmışlar eski korsan zamanlarına madem pcde oynuyorsun devam et oynamaya.. adamlar ios için mario çıkartmış daha ne yapsınlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben satın aldım az önce arkadaşlar alınca hediye olarak 20 ticket verdi ve altın hediye ettim courseları bitirdikçe 10 ticket daha veriyor zaten amaç bölümü bitirmek değil ilk başta pembeler topluyorsunuz onu tamamladığınızda başka renk altın açılıyot onları toplamaya çalışıyorsunuz valla beni gayet sardı dikey ektan olmasıda gayet iyi bence vaadedilen şey tek elle oynama metroda metrobüste rahat rahat oynayabilirim...
  • oyun androide gelecek mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.