Şimdi Ara

The Last of Us Part II için İlk Bilgiler Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
       Sony Interactive Entertainment ile Naughty Dog, PSX 2016 esnasında yayınladıkları bir video eşliğinde The Last of Us Part II'yi resmi olarak duyurdu ve ardından Neil Druckmann da oyun hakkında ilk detayları paylaştı.
     
        Paylaşılan detaylara göre de The Last of Us Part II, ilk oyundan birkaç yıl sonra geçecek ve Ellie 19 yaşında olarak karşımıza çıkacak. Önemli bir detay ise The Last of Us Part II'yi Ellie olarak oynayacağız. Tıpkı The Last of Us'ın Left Behind DLC'sinde olduğu gibi. 
     
       Bunların dışında ilk oyunun ana temasının Ellie ile Joel arasındaki "sevgi" olduğu belirtilirken ikinci oyunun ana temasının ise tam tersi yani "nefret" olacağı belirtildi. Duyuru videosunun sonunda Ellie'nin söylediği "Her birini bulup öldüreceğim" sözlerinden de bunu çıkarabiliriz. 
     
       Son olarak Neil Druckmann, devam oyunu hakkındaki endişeler için "Bize güvenin" açıklamasını yaptı.
     
       PlayStation 4'e çıkacak The Last of Us Part II'nin henüz bir çıkış aralığı bulunmuyor. Duyuru esnasında yapılan açıklamada geliştirme sürecinin erken aşamasında olduğu belirtildi. Duyuru videosuna buradaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 








  • Nefret olması çok daha iyi harika olacak 2. oyun harika
  • 2020 gibi gelir,ozamana kadar Sony Scorpio dan tokadı çokdan yemiş olur.
  • Vay nefret he? valla sabırsızlandım şuan uyku basmadı zaten merakla bekliyorum bir an önce gelsin ön sipariş açılsın şimdiden
  • Şurdan 1 kutu nefret uzatırmısın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlk oyunda Ellie ile Joel arasındaki ilişkiyi çok iyi vermişlerdi. Burada da intikam hikayesi olacak gibi görünüyor. Umarım Joel'i çok geri plana atmazlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    2020 gibi gelir,ozamana kadar Sony Scorpio dan tokadı çokdan yemiş olur.


    canım benim, kıyamam. nasılda kendini avutmaya çalışıyo yalanlarla bu arda Death Sranding oyununun oyun motoru Decima ile ilgili bilgiler ortaya çıktı. Guerrilla Games in Horizon Zero Dawn oyununun motoruymuş ve oyun motorunu Kojima Production ile paylaşmışlarhttp://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1321957




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    2020 gibi gelir,ozamana kadar Sony Scorpio dan tokadı çokdan yemiş olur.


    merak etme önce God of war la kabasını alacaz scorpionun, sonra the last of us 2 ile ölümcül darbeyi yeyip tarihin fail konsolları arasında yerini alacak Ps5 ile.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    2020 gibi gelir,ozamana kadar Sony Scorpio dan tokadı çokdan yemiş olur.


    Benim anlamadığım,hiç oyunlar umrunuzda değil değil mi? İşiniz gücünüz şu bunu yenecek,Bu bunu yenecek...Bu neyin kafası?Bu neyin öfkesi? Sana bişey söyleyim mi objektif olarak,Bu saatten sonra hiç birşey değişmeyecek,Sony yine lider olarak gidecek,Scorpio ise Ps4 Pro ile Ps5 arasında unutulup gidecek...Çünkü çok geç çıkıyor,Ona sadece 4K ayakları yetmez,Milleti Sony gibi Mest edecek oyunlar lazım Xbox'a..Ki artık bu saatten sonra oyunları PC'ye çıkacak konsolu kim ne yapsın... Hah aldın mı duymak istemediğin cevabı Troll herif...Size oyuncu diyene tüküreyim, işiniz gücünüz ortalığı karıştırıp boş laf yapma..Sen kullandığın ürünün kalitesine oyunlarına baksana,Bırak firmaları yarıştırmayı..




  • Abi full ellie ile oynamayalım yav ilk oyundaki gibi olay ve duruma göre joel ve ellie arasinda gidip gelelim bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok Neil Druckmann. Güveniyoruz
  • rdr 2, god of war 4, death stranding ve tlou 2.. zar zor dayandım yeter benden buraya kadar ps4 pro alıyorum
  • *Spoiler* (Rez al bekle, kesin çıkıcak) Oyunun tanıtım videosunu izlediyseniz ve yapımcısının da açıklamasının üzerine, nefret temalı olucak olan oyunun konusunun "Nefret" in çıkış noktası, Elie'nin de son sahnede dediği söylediği gibi hepsini bulup tek tek öldüreceğim lafı, Joel'in öldürülmesi üzerine söylüyor, Joel'in göründüğü sahne ise halüsinasyon, Ellie onu aklında hatırlıyor ve Joel'in eliye dediği Hey kiddo lafına Ellie tepki vermiyor, konuşmuyor, bakmıyor bile ve nefret teması burdan geliyor oyuna. Joel bu yüzden oyunda oynanmıycak ve Ellie ile oynuycaz.
  • İlk oyunda Joel oyun dünyasındaki en baba karakterlerden biri olduğunu kanıtlamıştı bütünleşmiştik resmen sesi karizması soğuk kanlı ve sonradan psikopata bağlaması falan Ellie yi sonradan kızı gibi benimsemesi onun için herşeyi göze alması vs. Umarım 2. oyundada bunu bozmadan vermeyi başarırlarki güvenim tam bu adamlara. Zaten fragmanda Ellie ve Joel u tekrar görünce değişik duygulara kapıldım çok iyi olacak ya.
  • Gelmiş geçmiş en iyi oyun yapımcısı güvenmek ha lafı bile olmaz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Joel olaydı keşke ;(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu fanboylar mıdır neyse saçma sapan yorumlar yapmayın şu haberlerin altına. Varsa paran git tüm makinelere sahip ol sus. Şurda oturup iki haber yorum okuyorken sırf konuşmak için konuşan birbirini çekemeyen oyuncuları,babasının firmasıymış gibi savunan adamları görmeyelim artık.
    Neyse.

    Çok kaliteli oyunlar var da zaman da belli olsaydı keşke, malum sayılı günler çabuk geçer :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ulan Sony o Pro'yu herkese aldıracan sen belli. :D TLOU 2 duyuruldu Pro muhabbeti %200 arttı, millete 1 gecede yedirdin tarlayı Sony. Güç konsolda değil oyunda işte bu da kapak oldu en canlı örneğinden. Bu neslin bütün bombaları hep sony'den geldi. E3 Sony cephesinde bombaydı zaten harika geçti, şimdi de TLOU 2'yi duyurdular, UC4'ün hikaye dlc'sinde de çıtayı baya yükseltmişler, hakikaten çıkarıp masaya vurdular adamlar. Bu nesilde milletin elini ayağını titreten yegane duyuru bu oldu, birde GoW4 tabi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    2020 gibi gelir,ozamana kadar Sony Scorpio dan tokadı çokdan yemiş olur.


    Su oyun ps4 e nezaman cikarsa ciksin siz bu kalitede bi oyunu scorpioda oynayamadiktan sonra isterse scorpio oyunlari native 100K oynatsin neye yarar ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Joel yaşlandı saten onla olmaz artık illaki elie ile devam edeceğiz ama joel hikayede olsun tabiki.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.