Dün Samma Kesecedik ADam Gem Kalmamış DEdi , Ne Dİor ßu DEdim Nese ßana Verdi ßunu Annamadım Ne Olduğunu .. ßastık KEstik Falan Sammayı ßi ßaktım Gem Gitmiş Sadece Bu Nein Nesi Falan Konuşurken Adam Kendi Totemini Vermiş ßende O Kadar İi ßirine Alıp Kaçmak Uymaz Die Geri Verdim ..
Açıklama çok güzel yapmışsın ben bilmiyordum sağol ancak tüm bifrost itemleri silinmedi mesela bu gün NovemberRain clanı başkanın elinde Holy Animor vardı
Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Açıklama çok güzel yapmışsın ben bilmiyordum sağol ancak tüm bifrost itemleri silinmedi mesela bu gün NovemberRain clanı başkanın elinde Holy Animor vardı
evet bende gördüm bazı kişilerde flame ring ve favorin vardı normal şartlarda silinmiş olması lazım resmi açıklmalara göre ama bazı kişiler güvenlik amacıyla itemlerini akşam L de bırakıyorlarmış sanırım L deki itemler silinmemiş diye duydum ne kadar doğru ylaan bilmem ama çleymiş fakat emin olun onlarda silinecektir...