merhaba arkadaşlar konuyu biraz değiştirmek istiyorum asıl amacım bu transformation totem nerden çıktığını öğrenmekti ve öğrendim şimdiki amacaım siz değerli arkadaşlarımında bilgilenmesi evet bu totem bifrost taşlarını kırdırınca çıkıyormuş bildiğiiz gibi bifros itemleri silindi faket silinmeyen tek bifrost itemi olarak bu totem kaldı bunu kullanmak için sunderesten transformation gem adında 11 k lık taşlardan almanız yeterli tabi önemli olan bunu bulmak evet bu totemin normal ts lerden farkı yok sadece sınırsız bi ts o kadar aklınıza 62 masteri gelsin kağıt ve master taşı olunca sonsuz kere masteri basabiliyorsunuz buda aynen öle totem ve ve ts gam oldukça kullanılabiliyor eğer karşınıza çıkarsa alın derim süper bi item bende dün maradonda gördüm hemn çektim 999 m den kolay kolay görünmez marketlerde satanı bulmak zordur yanii sanırım bilgilerimle aydınlatmışımdır sizi ne mutlu bana
SAYFANIN ALT KISIMLARINDA TOTEMİ KULLANIRKEN VE KULLANDIKTAN SONRA ÇEKTİĞİM SS LERDE VAR ARKADAŞLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi similes -- 10 Şubat 2007; 13:33:12 >
Vardır tetiğe alışıklığım ve tetikle tanışıklığım,kertenkele misali bir parçamı yolda bırakmışlığım. Vardır İçmedende Bir Köşeye Sızmışlığım,en kötü zamanlarımda arkadaşımdı yalnızlığım... Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kaçmışlığım,iftira izdihamında kendimi 4 bir tarafa dağıtmışlığım. Bir kenarda cüretim diğer yanda alışmışlığım,zerrelerime işler ürperiş hayatsa kaplı karanlığım...
Ümmetçiliğe karşı milliyetçilik,Özelciliğe karşı devletçilik,Şeriata karşı laiklik,Padişahlığa karşı Cumhuriyetçilik,Seçkinciliğe karşı halkçılık,Tutuculuğa karşı devrimcilik - “Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklâli uğruna ölürüm.” Gazi Paşa
Çok yararlı bir item . Çok da hesaplı . Ömür boyu ts
Citizen ;
SSS yaptığın iyi oldu teşekkür ederim .
devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
bu item bifrost taki yaratıkları kestiğimizde içinden çıkan taşları moradondaki caotik jenerator (anvilin deişik versiyonu) de kırdırdığımızda bize random olarak verilen itemlerden birisiymiş.yani buna sahip olmak içim bifrosta girilecek yaratıklar kesilecek cıkan taşlar kırdırılacak ve şansa bu düşecek :))). ha bu arada bifrost itemleri silindi diye biliyorum.hatta ordan item düzenlerinde lwl leri indirildiydi.
evet arkadaşlar clanda sordum soruşturdum bir arkadaşımda daha varmış bu item bifrost itemiymiş ve silinmeyen tek bifrost itemi buymuşş bunu kulanmak içn transformation gem kullanıyorsunuz o da sundereste 11 k dan satılıyor...
bir dosya yukledim ben ts ile mesagger of pathosa donusme çin ts yı basınca sag ust koşede bu resım cıkıyor ama banlanma sebebıymıs o yuzden kullanmıyorum sanırım normal ts yı sınırsız yapıyor yukledıgın dosya
Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost , Prison Break , Dexter How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: TSCC , Chuck , House M.D , The Big Bang Theory , Taken Lost Room , Band Of Brothers , Two And A Half Men , South Park
evet cz ye geçtiğinde siliniyor normal ts ile aynı özelliklere sahip aynı yaratıklar var ölünce gidiyor cz geçince siliniyor sadece tek farkı ömür boyu kullan
bir dosya yukledim ben ts ile mesagger of pathosa donusme çin ts yı basınca sag ust koşede bu resım cıkıyor ama banlanma sebebıymıs o yuzden kullanmıyorum sanırım normal ts yı sınırsız yapıyor yukledıgın dosya
senin kullandığın ts oyun kurallarına aykırı bi durum çünkü datalarla oynuyorsun bu nedenla ban yiyebilirsin fakat bu pazarda satılabilen bifrost taşlarından çıkan invertory de tutup hatta kilitleyebildiğin bi item senin anlattığınla alaksız birşey...
senin kullandığın ts oyun kurallarına aykırı bi durum çünkü datalarla oynuyorsun bu nedenla ban yiyebilirsin fakat bu pazarda satılabilen bifrost taşlarından çıkan invertory de tutup hatta kilitleyebildiğin bi item senin anlattığınla alaksız birşey...
anladım saol zaten kullanmıyorum banlanma riski oldugu için
Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost , Prison Break , Dexter How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: TSCC , Chuck , House M.D , The Big Bang Theory , Taken Lost Room , Band Of Brothers , Two And A Half Men , South Park
evet arkadaşlar clanda sordum soruşturdum bir arkadaşımda daha varmış bu item bifrost itemiymiş ve silinmeyen tek bifrost itemi buymuşş bunu kulanmak içn transformation gem kullanıyorsunuz o da sundereste 11 k dan satılıyor...
kardeş bu 11k ise hiç bitmiyosa neden ts yi yapmışlar kimse almaski ts
+1905 bencede transformation scroll un datası ile oynuyorsunuz buda ban sebebidir melek azrail falan şekillerine dönüşüp milleti GM yim diye kekliyolar
+1905 bencede transformation scroll un datası ile oynuyorsunuz buda ban sebebidir melek azrail falan şekillerine dönüşüp milleti GM yim diye kekliyolar
melek azrail benzettiğin şeylere bak
kardeş bu 11k ise hiç bitmiyosa neden ts yi yapmışlar kimse almaski ts
çok güsel düşünmüşün kimsenin aklına gelmedi bu tüh bee konuyu çok iyi okursan anlarsın bugüne kadar 2 kişide gördüm anlayacağın bunu herkesin bulması mümkün değil bu totemi kullanabilmek için 11 k lık taş alıyorsun totemi bulamazsan taşlar bi işe yaramıyor sen hiç lvl 62 olmadınmı master basmak için taşlar var demi eğer master kağıdı olmasa sadece taşlar olsa sen basabilirmisin o masteri hayır bu da totem olmadan basılmıyor totem de sadece bifrosttan çıkıyor kolay değil yani ele geçirmek eğer bulursan al öpde başına koy sayılı kişilerde var diyorum.. inş bilgilerimle seni aydınlatmışımdır.