Şimdi Ara

Asus ZenFone 3 kutu açma ve ilk izlenim videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Asus'un merakla beklenen yeni nesil ZenFone 3 akıllı telefonları uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet ülkemizde satışa çıkıyor. Bu videomuzda ZenFone 3'ü kutusundan çıkarıyor ve ilk izlenimlerimizi aktarıyoruz. 



  • Bu telefonu neden çok erken tanıttılar ki zaten

    Ve güç butonu ile parmak izi okuyucu neden farklı yerlerde saçma değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 30 Kasım 2016; 18:49:50 >
  • Telefonun altındaki asus yazısı gitmiş ne oldu yav.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat 1800tl modem cat.4 ???

  • Mi5 der geçerim

  • şarj 1 gun mu gidiyor

  • Asus Zenfone 2 kullanıyorum. Alalı 3-4 ay olmuştur. T50 takozundan sonra ilaç gibi geldi. Asus'un telefon işini becerdiğini düşünüyorum. Tek sıkıntıları yazılım güncellemelerinin geç çıkması ve hali hazırda sundukları Android sürümlerinde çeşitli bug'lar bulunması. Sanırım Zenfone 3'te de aşağıdaki erişim düğmelerinin led ışığı yok bu arada?

    Ayrıca Zenfone 2'nin tasarımı niçin eleştiri almış ki? Gayet güzel bir tasarımı var. Herkes cihazlarını iPhone veya Galaxy'ye benzetmek zorunda mı? 3'ün tasarımı da gayet hoş. Ama ön tarafa, 2 deki gibi bir Asus logosu koymalarını isterdim. Öteki türlü dandik telefon izlenimi veriyor uzaktan. Genel olarak yaşa Asus. Seviyorum seni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 30 Kasım 2016; 19:31:11 >
  • O değil de aramızda toplanıp Erdi Özüağ'a çakı veya maket bıçağı falan hediye edelim.

    Dün Macbook Pro'yu anahtarla, bugün de ASUS Zenfone 3'ü tornavidayla açmak için uğraştı.

    Bir sonraki kutu açılımını kalemle, kürdanla falan yapmasın, yazık...
  • ekran soluk ve cansız gözüküyor! tıpkı önceki telefonları gibi! yavaş yavaş olacak gibi bir sonraki cihazlarında ekrana,ondan sonra hızlı tanıtım ve piyasa ya sürme işinde başarılı olurlarsa yarışta olabilirler

  • Bu işi profesyonel olarak yapan insanlarsınız. Müzik, ambiyans falan on numara. Bilinen bir site ve hatta bilinen bir editörsünüz de. E peki kardeşim kontrol kalemiyle kutu açmak nedir? Videoyu izleyesim kaçtı yahu. En kral maket bıçağı 20 lira. O kadar da masraf yapın yani.

  • herkese merhaba

    aylardir bu telefonu bekleyenlerdenim peder icin bu arada iPhonecuyum, bazi sitelerde 1799 tl 3gb olani hemde, fiyati cikcakmis oyle duyduk gulme krizine girdik zira zenfone 3 bu fiyata gelirse yarin olan asusa olacak yazik etmis olacak telefon olu dogmus olacak

    keyfin bilir asus 1799 tlye satarsan avucunu yalarsin benden soylemesi xiaomi mi5 ve turevleri var bu telefondan cok daha hizli ve f/p olarak efsane bi telefon, yani anlicaginiz tu-tu-na-maz-si-niz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocarca33 -- 30 Kasım 2016; 20:34:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pulstar

    O değil de aramızda toplanıp Erdi Özüağ'a çakı veya maket bıçağı falan hediye edelim.

    Dün Macbook Pro'yu anahtarla, bugün de ASUS Zenfone 3'ü tornavidayla açmak için uğraştı.

    Bir sonraki kutu açılımını kalemle, kürdanla falan yapmasın, yazık...

    herkes çeyreklik atar ise :) Leatherman JUICE® XE6 alınır incelemesi de yapılır her derde deva çakı ağaç mı kesmedim testeresiyle pensesiyle yankeski işlevi mi görmedi yıllardır yardımcım oldu. uzun yıllar kullanmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim ...


    http://www.leatherman.com/juice-xe6-361.html#prefn1=sizecategory&prefv1=Pocket-Size&start=1




  • quote:

    Orijinalden alıntı: technoroom

    fiyat 1800tl modem cat.4 ???

    İPHONE 5SE Cat4/150Mbps

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi sınıfında basarılı bir cihaz.Asus un hacimli üretimde sıkıntıları var,cihazlar ya gec geliyor yada gelmiyor...bir cok modeli ayrıca gelmedi...max,zoom vs.


    dolar doviz gittikçe artıyor,tr değer bile kaybetmeyecek kadar değeri malesef yok.dönüp dolaşıp kötü yönetilen bir ülkede pahalılık kacınılmaz.mevcut vergilere yenileri dillendiriliyor özellikle mobil elektronik cihazlara hadi bakalım giriş seviyesi bir telefon 1800 liraya dayanmışşş!!!

  • yok beğenmedim tamda telefon alıcaktım iyi oldu gördük bir sonraki inceleme videosuna gerek yok Erdi telefonun ne olduğunu gördük az çok ekran parlaklığı j7 prime gibi olmuş ayni 1.800 TL satılacaksada Asusa kolay gelsin şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 30 Kasım 2016; 22:53:8 >
  • Asus dusmanlari is basinda yine.arkadas asus kullanmamis biri nasil kotu diyor anlamiyorum.ben asus kullaniyorum iki yildir butun cevremede asus aldirdim.herkes dua ediyor.beddua degil.yok solukmus yok satmazmis birakin bu kotulemeleri.zenfone 3 cok satar da siz elinizdeki tetrislerle takilin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Asus dusmanlari is basinda yine.arkadas asus kullanmamis biri nasil kotu diyor anlamiyorum.ben asus kullaniyorum iki yildir butun cevremede asus aldirdim.herkes dua ediyor.beddua degil.yok solukmus yok satmazmis birakin bu kotulemeleri.zenfone 3 cok satar da siz elinizdeki tetrislerle takilin.

    sakin ol şampiyon kimse Asusa bişi yapmadı herkes istediği elştiriyi yapabilir kimse kimseye müdahele edemez forumlar bunun için var zaten sen memnunsan güle güle kulan herkesin beyendiği bir tip şekil tarz var ben beğenmedim aha bidaha yazıyorum tarzım değil hadi iyi forumlar sana




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bukalemun


    quote:

    Orijinalden alıntı: technoroom

    fiyat 1800tl modem cat.4 ???

    İPHONE 5SE Cat4/150Mbps

    erdinin incelediği 4gb ram 64gb memory. 1800 olan 3gb ram 32gbmemory. zaten 4gb model olmayacak elleham. 2. dünya ülkesi olmaktan bıktım. pis kapitalistler
  • hakkı alkana telefon kulaklığıyla röportaj yapıyor diye laf edersin kendin tornavidayla kutu açarsın erdi bey...

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.