Arkadaşlar oyunlar sxg75 ile tam uyumludur.Yani hepsi tam ekran. Bu oyunları yüklemek için:
1. Öncelikle bir dca-540 data kablonuz olmalı 2. Atacağınız oyunun hem jar hemde jad uzantılı iki dosyası olmalı. 3. Eğer jad dosyası yoksa jadmaker programı ile jad dosyasını oluşturmalsınız:http://rapid+share.com/files/6937824/JADMaker.zip.html jadmaker programını açın ve jar dosyasını sürükleyip programın üzerine bırakın jad dosyasınında oluştuğunu göreceksiniz. 4. JMI(Java Midlet Installer) programının yüklü olması gerekmektedir. bu linkten yükleyebilirsiniz:http://rapid+share.com/files/15548504/JMI.zip 5. JMI programını açın jar ve jad dosyalarının aynı dizinde olduğuna emin olduktan sonra birini seçin sağtaraftaki seçeneklerden java game seçeneği seçili olduğundan emin olun ve install 'a basın.yükleme bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatmalısınız.çoklu yüklemelere yeniden başlatmayabilirsiniz ancak en fazla 3 oyun atıp telefonunuzu yeniden başlatın yoksa oyunlar yüklenemiyebiliyor.telefonunuz yeniden başlarken paketleri otomatik yükleyecektir.
"...Herşey güllük gülistanlık gitmeyebilir, yılmayalım, çözmek için çaba gösterelim...başaramasakta vicdanımız rahat olsun gösterdiğimiz çabadan ötürü..."
dostum "alonewolf85" emeğine göz nuruna eline sağlık verdiklerinin hepsini tek tek yükledim denedim (zevkler ve renkler tartışılmaz) bana göre olmayanları sildim geriye kaldı 64 yazıyla altmışdört oyun zaten gözlük var bu gidişle dürbün kullanıcaz yawww hayır bi şey değil vadiye bile bakamadım şarj bittide reklamda bunu yazıp seyredecem yawww
Saolun arkadaşlar yorumlarınız için ozibozi dostum daha çok oyun var eminim daha çok eleme yapıcaksın buarada almışken eniyisinden bi dürbün al bu oyunları oynıycam die bende gözleri bozdum ara sıra senden dürbünü isterim Vadide reklam arası vadiden sonra biraz daha oyun ekliycem bekleyiniz
alonewolf85 allah razı olsun kardes son eklediğin oyunların upload larınıda yazmıssın rapidden bu cok ııı oldu benim için senden ricam oyun eklediğin zaman bunların linklerinide eklersen cok sevininrim..
alonewolf85 allah razı olsun kardes son eklediğin oyunların upload larınıda yazmıssın rapidden bu cok ııı oldu benim için senden ricam oyun eklediğin zaman bunların linklerinide eklersen cok sevininrim..
dostum bunadan sonraki oyunlarda rapidden olcak hepsini tek tek upload ediyorum biraz uzun sürüyo ama bundan sonrakiler jad+jar olcağından rapide olcak
Arkadaşlar oyunların hepsini deneyemdim denememde mümkün değil içlerinde çalışmayanlar olabilir.İçinde daha önce verdiğim oyunlarda var hepsi jar dosyası artık jad dosyasını yapmak yine size kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonewolf85 -- 9 Şubat 2007; 17:59:05 >
"...Herşey güllük gülistanlık gitmeyebilir, yılmayalım, çözmek için çaba gösterelim...başaramasakta vicdanımız rahat olsun gösterdiğimiz çabadan ötürü..."
Ben bunları yükledim ama,bana hiç sormadı telefona mı yoksa hafıza kartına mı yükleyeceğini.Hepsini doğruca telefona yükledi.Ondan mıdır bilinmez telefon yavaşladı.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada eline sağlık,gerçekten süper oyunlar.
Ben bunları yükledim ama,bana hiç sormadı telefona mı yoksa hafıza kartına mı yükleyeceğini.Hepsini doğruca telefona yükledi.Ondan mıdır bilinmez telefon yavaşladı.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada eline sağlık,gerçekten süper oyunlar.
sxg75 de malesef oyunlar ve temalar direk telefon hafızasına yükleniyor hafıza kartına yükleme şansımız yok malesef.Telefonun yavaşlama olayına gelince hafıza çok dolduysa belki olabilir ama bende 50 tane oyun yüklü herhangi bir syavaşlama dikkatimi çekmedi belkide sebebi başkabirşeydir...
İÇİNDE HEPİNİZİN ÇOK SEVDİĞİ STREET FİGHTER VE NFS MOST WANTED DA VAR VE DENENDİLER ÇALIŞIYO HEPSİ(YANLIZ MOSTWANTED DA ÇIKIŞ TUŞU ÇALIŞMIYO AMA OYNANABİLİRLİKTE SORUN YOK)
RESİM KOYAMIYORUM AMA İDARE EDİN HEPSİ GÜZEL OYUNLAR
sxg75 oyun konsoluna döndü valla 65 tane oyun yüklü beniim beğendiğim %90 ı 3d şöyle bişey dikkatimi çekti 3d oyunlarda oyundan çıkmadan menüye dönüp tekrar oyuna girince grafiklar kısa sürelide olsa süper bir hal alıyor acaba bunu sürekli hale getirebilirmiyiz???
kardeş ellerine sağlık. Arkadaşlar rapid limitim dolduğu için rapidli dosyaları açamıyorum. Eminim benim gibi arkadaşlar vardır. Direk indireceğimiz şekilde oluşturursanız sevinirim
arkadsalar telefonumu yeni aldım telefonun uzerinde hangi surum oldugunu nerden ogrenebilirim ve fotograı cok kalitesiz cekiyor bu forumda arkadasın birisi fotograf cekmiş cok kaliteli cıkmıstı yuklu oldugu surumden kaynaklanıyor olabılırmı yardımlarını rica edebilirmiyim
arkadaslar bu oynları yuklemek icin dca-540 kablosunu nerden alabilirim ve telefonuma nasıl yukliyebilirim yardımcı olabilecek arkadaslardan rica etsem bana yardımcı olurlarmı
arkadaslar bu oynları yuklemek icin dca-540 kablosunu nerden alabilirim ve telefonuma nasıl yukliyebilirim yardımcı olabilecek arkadaslardan rica etsem bana yardımcı olurlarmı
ilk mesajı okursanız nasıl yükleyeceğinizi öğrenirsiniz... dca-540 çoğu telefoncuda bulunur...
arkadaslar DCA-540 data kablosu sxg75 icin kullanılır yazmıyor kablo alacagım sxg75 gercek orjinal data kablosunu bilen varsa rica etsem yardımcı olabilirlermi
arkadaslar DCA-540 data kablosu sxg75 icin kullanılır yazmıyor kablo alacagım sxg75 gercek orjinal data kablosunu bilen varsa rica etsem yardımcı olabilirlermi
yazmıyor olabilir... sxg'nin kablosu dca-540. orjinalide aynı adla; yan sanayiside aynı adla satılıyor. yan sanayi kablolar 10 ytl civarı ve şarj etmiyor. orjinal ise 20 ila 40 ytl arası değişiyor, şarj ediyor...
arkadaşlar helal olsun ellerinize sağlık bu kadar oyunu hakikaten nerden buluyorsunuz şaşırıyorum :) ama birde ben bunların hangi birini oynayacam bilmiyorum hepsini aldım tele atıcam ...emeğinize sağlık arkadaşlar
arkadaslar burdan dca-540 data kablosu ile 1 tane oyun yukliyebildim digerlerinide indiriyorum ama telefonumda oyunlar kısmında bulamıyorum acaba yuklenmiyormu yoksa telefondamı bir problem vardır degerli yorumlarınızı bekliyorum tesekkurler.