arkadaslar nedır bu ya ne forumu bu gorende laptop forumunda cep telefonuyla ılgılı soru sordum sanır yokmu fıkrı olan nasıl bı forum bu cep telefonu forumu fıstık gıbı gıdıyor da burada mesajlara sadece bakılıyor bı fıkır verın lutfen yakısmıyor donanımhabere ılk defa gelıyor boyle bısey basıma hadı canlanalım bıraz plsss bılgısı olan yazsın bısey
merak etmeyın asus yazarsanız acercılardan acer yazarsanız asusculardan tepkı almassınız
SAYGILAR
TESEKKURLER
arkadsım bence ikiside son derece iyi bilgisayarlar bende su anda laptop almayi dusunutyorum tam senin gibi acer ve asus arasında karar sız kaldım sordum sorusturdum asus konusunda bazı supelerim vardı ama aldığım cevaplar iyiydi bende su anasus f3jp almayı dusunuyorum
2hafta önce asus f3jc aldım. forumdaki sorun yorumlarından mavi ekranla henüz rastlaşmadım çok şükür, tuş sesine gelince, evet ASD tuşları ve altındaki/üstündeki tuşlar ses yapıyor, ama az bir ses, tuşlara sert vurduğunda duyuluyor, o da rahatsız edici bir boyutta değil. ekrana gelince gayet net ve parlak, geniş ekran da olduğu için dvd seyretmesi çok keyifli. ses çıkışını creative 5.1 e bağlayıp ön 2 hoparlörden ses kalitesini test ettim, yeterince başarılı, tek dert ettiğim, diğer laptoplarda olduğu gibi ses çıkışının ön tarafta olması, yan tarafta olan bir ses çıkışı daha iyi olabilirdi. bir de seni düşüdüren pil çıkıntısının nasıl gözüktüğü olabilir, bence hiç sorun değil, hatta notebook a farklı bir hava kattığını bile söyleyebilirim :)
acer a gelince, özellikler bakımından daha iyi bir sistem olarak gözüküyor, fakat notebook u oyun amaçlı kullanmayacaksan işlemcinin fark yaratacağını düşünmüyorum, nitekim önbellek de öyle, fakat ram ın 2gb olması herzaman vista da rahatlık sağlayacaktır. ben asus u alırken aynen senin gibi acer, ayrıca casper ve dell in aşağı yukarı aynı özellikteki notebookları arasında kararsız kalmıştım. dell beyazlı grili yapısıyla soğuttu beni, kısmen oyuncak gibi duruyor dell ciler bozulmasın :) düşündüğüm bir başka durum ise marka ismiydi, yaşım 22, ve bu notebook u aşağı yukarı 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum, kapağı açtığımda gözükecek casper yazısı komik geldi biraz bana, her nekadar casper ın sistem özellikleri asus tan daha iyi olsa da (casper cılar da bozulmasın lütfen) :) acer için de sana yorumum, git mağazada aç, hertarafını incele, hatta hem asus u hem de acer i aynı anda çıkart mağaza görevlisine, hangisi daha çok hoşuna giderse görünüm olarak(tabi ki oyun amaçlı kullanmıycaksan) onu al. çünkü sorun, forumu incelediysen tüm notebooklarda çıkabiliyor. seçiminde kolay gelsin arkadaşım
arkadaslar nedır bu ya ne forumu bu gorende laptop forumunda cep telefonuyla ılgılı soru sordum sanır yokmu fıkrı olan nasıl bı forum bu cep telefonu forumu fıstık gıbı gıdıyor da burada mesajlara sadece bakılıyor bı fıkır verın lutfen yakısmıyor donanımhabere ılk defa gelıyor boyle bısey basıma hadı canlanalım bıraz plsss bılgısı olan yazsın bısey
merak etmeyın asus yazarsanız acercılardan acer yazarsanız asusculardan tepkı almassınız
SAYGILAR
TESEKKURLER
Asusun bu modeliyle ilgili çok sorun yaşayan oldu. Acer ın bu modelini bilmiyorum ama asus u düşünme bence.
2 adet acer kullandım sorun olmadı...acer ın özelliği ekonomik olması...aynı özelliklere hp toshiba 2000 dolar alırken acer aynı özelliklere 1500 dolar alır...
bu konuda bayagı bı tecrube etmıs bırısı olarak öncelıklı olarak marka konusunda dıyorumkı al bırını vur ötekıne.. tabiri cayızse iki markada gerekten fıyat olarak ıyı ve kalıte olarak cok kotuler..özellıkler ıyı fakat o performansı ne asusta ne acer da alamıyosunuz..hoparlor sesı ıkısındede cok kotu..ekranlarıda kotu.. özellıkle asusun bu modelı cok sorun yaratıyo alanlar servıs yollarını asındırdılar..bu ıkısı arasından acer dıyorum..ama bıraz daha para cıkabılırsen sana sony ve toshıbayı onerıyorum.. benmce laptop alırken oncelıklı krıter ılk olarak marka olmalı ozellıklere sıonra bakılmalı..az para vermıyoruz sonucta..core 2 duo olacak dıye acer asus almam gıder core duo alan sony alırımbu benım dusuncem...ama bırazda kullanıma baglı sırf ınternette gezınmek arasıra oyun oynamak ıcın bu ozellıkler fazla..kullanım alanıda onemlı...daha az ozellıklıama daha saglam bı marka almalırdım..illa ikisinden biri diyosan acerı al...asus cok sorunlu bı cıhaz...aer daha ıyı bence